Pfizer biedt dokter $1 miljoen zwijggeld: ‘Zo leggen ze je het zwijgen op, zetten je op een loonlijst’ (video)

Datum:
 • zondag 27 maart 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 • Er is zoiets als een lijn van integriteit die niet mag verschuiven op basis van geld.” – Dr. Paul Alexander


  25-3-2022Pfi


  Dr. Paul Alexander publiceerde maandag een schokkend artikel. Hij onthulde dat een van de grootste Farmaceutische bedrijven ter wereld hem probeerde af te kopen om zijn publieke kritiek het zwijgen op te leggen, meldt RAIR. “Pfizer bood me 1 miljoen dollar & 50.000 dollar maandsalaris; in wezen om te stoppen met schrijven & hameren op hen,” schreef hij. “Ik zei NEE!”

  De gevierde arts ging in op de manipulatie en fraude die nu publiekelijk bekend is worden met het vrijgeven van de controversiële documenten van Pfizer. Pfizer en hun CEO Albert Bourla wisten dat er 1.223 mensen waren overleden aan de “vaccinatie”, dat er 1.290 verschillende bijwerkingen waren, dat vaccinatie zou leiden tot meer besmettelijke en dodelijke varianten, aldus Alexander. Toch wilden ze deze informatie 55 of 75 jaar lang verborgen houden, riep de arts uit.

  Doelwit

  Alle andere maatregelen om Covid te bestrijden dan de mislukte en gevaarlijke “vaccinatie” worden in de meeste landen systematisch onderdrukt. Artsen zoals Paul Alexander, die kritiek hebben op de farmaceutische bedrijven die het “Covid”-vaccin produceren en op de reactie van de staat op de ziekte, worden ontslagen, medisch en psychologisch ongeschikt geacht, of vervolgd.

  Dr. Alexander en vele andere medische beroepsbeoefenaren hebben ook een zware prijs moeten betalen in de strijd voor medische transparantie. “Voor ieder mens is er een moment in het leven dat we kiezen om op te staan of niet. Geld is niet de sleutel in het leven, legde hij uit. De integriteit van de arts betekent meer voor hem dan geld, en het is niet iets dat kan worden gekocht.

  Hij wijst erop dat de meeste wetenschappers, universiteiten, artsen, gezondheidsambtenaren, technocraten, regeringen en task forces zijn omgekocht. Hun salaris was belangrijker, en zij hielden hun mond. “Dat is hoe ze je het zwijgen opleggen, je op een loonrol zetten,” legde hij uit.

  Alexander is één van de weinigen die geen zwijggeld heeft aangenomen en zich blijft uitspreken.

  Ik ben persoonlijk financieel gekwetst, net als een kern van 12-15 van ons wereldwijd die zijn opgestaan, maar de strijd die we voeren gaat verder dan geld. Degenen onder ons die zijn geschrapt, zijn gekwetst, in naam, carrière, belasterd enz. Maar voor iedereen is er een moment in het leven dat we kiezen om op te staan of niet… we staan op of deinzen terug, en de meeste wetenschappers, universiteiten, artsen, volksgezondheidsambtenaren, technocraten, regeringen, COVID Task Forces enz. kozen ervoor om de mensen uit te leveren voor geld, hun subsidies, hun salaris was belangrijker, dus werd hun stilzwijgen gekocht…

  Dus ja, we zijn gekwetst omdat onze carrières en inkomsten werden geschaad, ik was een van hen en ik was verbluft over wat mij twee keer aan de telefoon werd verteld in het gesprek met de vraag of ik op een reis wilde naar … het zou mijn leven hebben veranderd, maar ik zei nee, steek het waar de zon niet schijnt, en het zij zo… er zal wel weer geld komen en we zullen het wel overleven. Geld is niet de sleutel in het leven. Er is zoiets als een integriteitslijn die niet mag verschuiven op basis van geld enz.

  Geen weg terug

  Dr. Alexandra legt uit dat hij deze strijd voert voor “mijn volk, mijn familie, mijn kinderen, en de wereld die ik op een dag zal achterlaten. Ik heb genoeg verloren dat ik nu niet meer terug kan. Zoals ze zeggen, ‘ballen tegen de muur’!”

  Als wordt aangetoond dat de daden van Pfizer CEO Bourla, Moderna CEO, Stéphane Bancel, en mensen als Anthony Fauci levens hebben gekost en dat mensen en kinderen als gevolg daarvan zijn gestorven, zullen zij naar de gevangenis moeten, benadrukte Dr. Alexander:

  En ik zeg het nogmaals, Bourla en Bancel en allen bij de FDA, allen bij de NIH, Fauci e.a., allen die hebben meegewerkt aan deze COVID fraude, moeten in staat worden gesteld hun beslissingen en beleid te verdedigen, omdat we leven in goed bestuur etc. en we functioneren met wetten (hoewel velen beweren dat het rechtssysteem corrupt is), maar als we in goed juridisch onderzoek en openbare onderzoeken aantonen dat hun acties levens hebben gekost, dat hun beslissingen mensen hebben gedood, dat mensen en kinderen als gevolg daarvan zijn gestorven, dan moeten zij ter verantwoording worden geroepen met gevangenisstraf! Financiële sancties en gevangenisstraf. Mensen moeten altijd het recht hebben om hun daden uit te leggen en te verdedigen, maar als we ooit aantonen dat dit beleid en deze beslissingen levens hebben gekost, dan leggen we zware straffen op. De zwaarste die de wet toestaat.

  Crimineel

  Alexandra heeft Canadese en Amerikaanse truckers geholpen in hun strijd tegen de vaccinatieplicht en zal dat blijven doen, zegt hij. Hij noemt de vaccins van onder meer Pfizer en Moderna ‘crimineel’.


  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen


   
  0 reacties :

  Een reactie posten