Nieuw pandemie verdrag geeft WHO alle macht; verplichte vaccinaties vanaf oktober dit jaar

Datum:
 • maandag 7 maart 2022
 • in
 • Categorie: , , , , ,
 • ‘WHO krijgt al vanaf mei 2022 alle macht over alle landen, niet alleen bij pandemie, maar bij iedere andere ramp of dreiging’ 
  Nieuw pandemie verdrag geeft WHO alle macht; verplichte vaccinaties vanaf oktober dit jaar

  —————————————————————————————————————————————–

  WHO insider (20 jaar werkzaam): ‘WHO krijgt al vanaf mei 2022 alle macht over alle landen, niet alleen bij pandemie, maar bij iedere andere ramp of dreiging’  Duits wetsvoorstel: Geen medische zorg meer als je niet ALLE prikken haalt

  —————————————————————————

  Maskers gaan in hoog tempo af nu de Westerse overheden ondanks de aangetoonde corona-pandemie hoax en de totaal nutteloos gebleken lockdowns, mondkapjes en social distancing hun plannen voor het verplicht stellen van een feitelijk onbeperkt aantal extreem schadelijk gebleken Covid ‘vaccinaties’, gekoppeld aan een wereldwijde QR-vaxpas identiteit, onverkort doorzetten. Het bijgewerkte WHO pandemie verdrag moet in 2024 worden geratificeerd, maar zal volgens een insider de facto al vanaf mei 2022 realiteit worden.

  Op 1 maart zijn in Genève de onderhandelingen geopend voor de ‘Pandemie Verdrag’, dat (via het Global Health Centre) wordt gesteund (lees: is gedicteerd) door de Bill & Melinda Gates Foundation en de Amerikaanse miljardair Marcel Arsenault. Het verdrag is gebaseerd op artikel 19 van het VN-WHO reglement, waarmee de Algemene Vergadering van de WHO met twee derde meerderheid bindende maatregelen aan alle 194 lidstaten kan voorschrijven. Dit artikel is in 74 jaar tijd nog maar één keer in werking getreden.

  Analisten maken zich zorgen dat dit verdrag kan worden gebruikt om alle landen te dwingen lockdowns af te kondigen, verplichte vaccinaties toe te dienen, en massaal alle data van de bevolking te verzamelen en te centraliseren (bij de WHO). Hiermee ondermijnt het nu in de maak zijnde verdrag, dat in 2024 geratificeerd moet worden, de nationale (grond)wetten, burgerrechten en democratieën (althans, wat daar nog van over is). (1)

  Wereldwijde QR-ID

  Het zal daarom geen verbazing wekken dat de EU, dat hard toewerkt naar de invoering van een verplichte Europese QR-ID-vaxpas deze zomer, groot voorstander van het project is.

  De WHO werkt zelf aan een internationaal ‘Vaccination Credential Initiative’, wat eveneens neerkomt op een vaccinatie ‘paspoort’. Bij dit VCI zijn onder meer Google, Amazon en tal van verzekeringsmaatschappijen, ziekenhuizen en universiteiten aangesloten. In het VCI bestuurscomité zitten vertegenwoordigers van onder meer Apple, Microsoft en de MITRE Corporation, een met miljoenen overheidsdollars gesubsidieerde research organisatie.

  Insider: WHO krijgt alle macht over alle lidstaten

  Dr. Astrid Struckelberger, die 20 jaar voor de WHO werkte, 12 boeken schreef en meer dan 180 wetenschappelijke artikelen schreef, zou onlangs inside informatie hebben ontvangen over een WHO spoedbijeenkomst in januari 2022. ‘Het feit dat ze zich plotseling distantiëren van beperkingen is maar een spelletje. De WHO wil namelijk zijn macht fors uitbreiden, en niet alleen in het geval van een pandemie, maar ook bij iedere andere ramp of bedreiging alle lidstaten kunnen overnemen.’

  Hiervoor komt er een nieuw Covid-19 verdrag, dat een uitbreiding zal zijn van het pandemie verdrag uit 2005, dat destijds door alle ministers van Volksgezondheid (ook die van Nederland) werd ondertekend. Artikel 9 van dat verdrag voorzag reeds in het overrulen van de nationale grondwetten door de WHO in het geval van pandemieën en natuurrampen.

  Sinds de definitie een paar jaar geleden werd veranderd (gebaseerd op de voor dit doel volkomen nutteloze PCR test) kan ieder land gedwongen worden te gehoorzamen aan de WHO richtlijnen. De maatregelen zijn dan verplicht, en niet meer slechts een aanbeveling. Struckelberger: ‘En dat klinkt als macht over het land en de wereld.’ Dit moet vanaf mei 2022 realiteit worden.

  De WHO kan dan bijvoorbeeld ook een permanente ‘klimaat noodtoestand’ uitroepen, zoals de VN nog niet zo lang geleden al eens suggereerde. Dat houdt in dat de WHO (en daarmee Bill Gates), de facto de allereerste functionerende wereldwijde dictatuur wordt.

  Vanaf oktober verplichte vaccinaties

  Duitsland is van plan om op 1 oktober 2022 te beginnen met wat de WHO wereldwijd wil afdwingen: verplichte vaccinaties. De wet gaat – indien aangenomen – voorlopig tot en met 31 december 2023 gelden, maar kan (en zal, zoals we in Nederland inmiddels tegen de 5e verlenging van de corona spoedwet aanzitten) ongetwijfeld permanent worden gemaakt, zeker als bedacht wordt dat in het wetsvoorstel staat dat de regering de vaccinatie-eisen op ieder moment kan wijzigen.

  Het Duitse wetsvoorstel lijkt 1 op 1 gedicteerd te zijn door Pfizer / Moderna en Bill Gates. Zo wordt nog steeds beweerd dat een hoge vaccinatiegraad het aantal ‘besmettingen’ verlaagt, iets dat inmiddels in talloze wetenschappelijke studies is weerlegd. Dat het risico op ernstige ziekte wordt verminderd blijkt overal slechts een zeer tijdelijk effect te zijn. Daarna ondermijnen de injecties het menselijke afweersysteem juist, en beginnen dit stapsgewijs te vernietigen.

  Als de Bondsdag dit wetsvoorstel aanneemt – en daar ziet het er wel naar uit, aangezien het Duitse parlement net als het Nederlandse niets meer dan een ‘ja-knik’ schijnparlement is geworden -, dan kan de regering besluiten dat iedereen minimaal 6 keer, of hoeveel keer dan ook, geïnjecteerd moet zijn om als ‘gevaccineerd’ te gelden en daardoor een geldige QR-ID-vaxpas te houden.

  Geen medische zorg meer als je niet ALLE prikken haalt

  Officieel mogen mensen ook een (overigens nauwelijks verstrekt) bewijs van genezing overhandigen, maar dat geldt slechts voor enkele maanden. Daarna zullen deze mensen zich alsnog moeten laten prikken. Uit de tekst komt tevens naar voren dat de injecties een vereiste zijn om je zorgverzekering te kunnen houden. Dat betekent dus géén medische zorg als je niet ALLE prikken die worden voorgeschreven haalt.

  En dat er in Duitsland steeds meer weigeraars zijn, blijkt wel uit de cijfers:

  * 1e en 2e ‘vaccinatie’ (genmanipulatie injectie): 25% weigeraars;

  * eerste boostershot: 43% weigeraars;

  * tweede boosterhot: 58% weigeraars;

  * derde boostershot: 69% weigeraars.

  Dus iedereen die nu denkt: ik ben wel klaar met die 2 ‘vaccinaties’ en die boostershot, die zal als ongevaccineerd gaan gelden, en op dezelfde wijze worden gediscrimineerd en uitgesloten als de ongevaccineerden nu. Deze ‘ongeprikte’ mensen wacht overigens wereldwijd ongekend harde onderdrukking zodra de overheden hun handtekening hebben gezet onder het geüpgrade WHO pandemie verdrag – kernonderdeel van het in vorming zijnde ‘Rijk van Het Beest‘ – en overgaan tot verplichte injecties, die uiteindelijk ook gekoppeld zullen worden aan toegang tot uw bankrekening.  Xander


  (1) Zeitpunkt via Need To Know
  (2) Health Impact News

  2 reacties :

  Anoniem zei

  Het reduceren van de mensheid middels de injecties gaat waarschijnlijk niet snel genoeg dus verplicht de WHO (WEF) ons de ene na de andere booster te nemen voor een simpel griepje totdat de mensheid fors gereduceerd is. Of de crematoria dat aankunnen is de vraag. De zorgverzekeraars krijgen ook een probleem als veel mensen weigeren hun ziektekostenverzekering te betalen als ze toch geen medische hulp meer kunnen verwachten.

  Dekker zei

  Als ik het allemaal goed begrijp hebben we een grondwet waar voor verandering van een artikel 2/3 van de stemmen nodig is. We hebben de EU die al voor 90% van de wetten in ons land verantwoordelijk is en dan hebben we de WHO waarmee onze regering verdragen afsluit zonder het Nederlandse Volk hierin te kennen en het valt te betwijfelen of de 2e en 1e Kamer hierin gekend zijn.
  Het wordt met de dag zotter in dit land onder de tirannie van Rutte en zijn WEF vrienden en vriendinnen.

  Een reactie posten