Ministerie van Volksgezondheid overladen met kritiek vanwege tweet: ‘Welke duivelse kracht zit hierachter?

Datum:
 • dinsdag 22 maart 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 • Schaamteloos, gewetenloos....


  22-3-2022

  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 02:43

  Het ministerie van VWS heeft een tweet geplaatst die veel stof doet opwaaien. “Ben je in de leeftijd 12 tot en met 17 jaar? Dan kun je als je wilt een boosterprik krijgen. Bijvoorbeeld om een kwetsbaar familielid te beschermen,” twittert het ministerie.

  Het bericht leidt tot vele verontwaardigde reacties. “Het ministerie moet stoppen met kinderen bang te maken dat als ze de prik niet halen, verantwoordelijk (kunnen) zijn voor het ziek maken van opa of oma. Of een ander ‘kwetsbaar’ familielid. Die last mag je niet op kinderen leggen stelde Unicef eerder ook al. Stop daar mee,” reageert Kamerlid Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging.

  Jurist en publicist Sietske Bergsma merkt op: “Ondertussen communiceert VWS dat er voor de volwassenen ‘geen medische noodzaak’ is voor de booster, maar ‘zo kun je wel reizen’. Dus kinderen gaan ouderen beschermen tegen vakantieverveling? Diabolische waanzin is het.”

  Schaamteloos, gewetenloos

  “Bizar dat het ministerie van VWS zoveel medische desinformatie kan en mag verspreiden. Als jongere bescherm je geen kwetsbaren door zelf een boosterprik te halen. Je prikt niet voor een ander. Schaamteloos, gewetenloos,” stelt journalist Annelies Strikkers.

  “Wat maakt dat VWS jongeren kan blijven adviseren een booster te nemen?” vraagt het Artsen Collectief, dat erop wijst dat de injectie slechts een paar maanden is onderzocht, tijdelijk is goedgekeurd, bewezen niet zinvol is, geen medische reden heeft en enkel nodig is voor reizen.

  Dat terwijl off-label behandelen met internationaal breed ingezette vroegbehandelingen niet mag van de overheid en artsen daarvoor op het matje worden geroepen.

  Dit is misselijkmakend

  Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) fulmineert: “Je kan anderen besmetten, ook als je geboosterd bent. Dit is keihard liegen van VWS. Je gezondheid kan volledig naar de bliksem gaan door deze vaccins. Zet VWS nu aan tot zelfbeschadiging via misleiding? Dit is misselijkmakend.”

  Mediaondernemer en presentator Michael Pilarczyk schrijft: “Fake account? Of moeten deze mensen per direct ontslagen en opgesloten worden? Inclusief de minister. Dit is ernstige misleiding, fraude en misdaad. Ben nu wel klaar met het liegen en bedriegen van de overheid. Welke duivelse kracht zit hierachter? Wake up mensen!”

  3 reacties :

  Anoniem zei

  Twee goede kennissen van me allebei Corona, zij gevaxineerd en hij niet.
  Hij was er zo overheen, zij heeft nog last en dat hoor ik keer op keer in mijn vrienden/kennissen kring.
  De zogenaamde experimentele vaccins zijn rotzooi en we weten nog niet eens wat voor slachtoffers het op de langere termijn gaat eisen.
  Zouden er bij het ministerie van VWS familieleden van Mengelen werken?

  anoniem zei

  Als je als Regering overgaat tot het verspreiden van dergelijke misleidende berichten ben je wel heel erg diep gezonken. Eigenlijk rest er nog 1 oplossing en dat is alle verantwoordelijken berechten. Een dergelijke smeerlapperij om jonge gezonde mensen die geen enkel gevaar lopen te vaccineren met een experimenteel middel waarvan nu steeds meer blijkt dat het uiterst gevaarlijk is, is ongekend en is in de hele geschiedenis van het bestaan van Nederland nooit voorgekomen.

  Anoniem zei

  Dit is waarom het ministerie van VWS zo graag jongeren wil vaccineren: https://www.frontnieuws.com/het-aantal-gevallen-van-myocarditis-blijft-stijgen-terwijl-het-wissen-van-de-vaccin-waarheid-doorgaat/

  Een reactie posten