'Manipuleren met NLP in de Tweede Kamer' | De MasterClass

Datum:
 • donderdag 10 maart 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  dinsdag 15 maart 2022


  10-3-2022


  https://university-of-me.yourkrowd.co... Wanneer: dinsdag 15 maart 2022 Tijdstip: 19:30 Lengte: 60 minuten Prijs: € 29,90 Op dinsdag 15 maart 2022 geef ik een online masterclass Manipulatie met NLP in de Tweede Kamer. Hierin leg ik uit welke technieken politici gebruiken om kamerleden af te troeven, desinformatie te delen met de Nederlandse burgers en uitkomsten van debatten naar hun eigen hand te zetten, zodat onze leiders wegkomen met het grootste bedrog van de 21e eeuw. Ben jij benieuwd naar deze communicatie technieken? En wil je deze ook leren ontdekken en misschien zelf leren gebruiken in je eigen werk? Volg dan deze Masterclass gegeven door Igor van Kaam, opiniemaker bij University of ME en schrijver van het boek ‘Ik leef mijn eigen leven, de Gebruiksaanwijzing van jouw bovenkamer.’ Meld je aan met deze link: https://university-of-me.yourkrowd.co... Wil jij ook leren ontdekken hoe van alles op jouw mouw gespeld kan worden en hoe je daar onderuit kunt komen, door slimmer te leren luisteren? Bestel dan het boek of e-book ‘Ik leef mijn eigen leven; De gebruiksaanwijzing van jouw bovenkamer’, door mijzelf geschreven. Hierin ontdek je gegarandeerd de geheimen van communicatie en nog veel meer van jouw onbewuste gedrag en dat van anderen. Kijk snel op: https://universityofme.nl/training/ik... en bestel het boek direct! Je kunt het na bestelling meteen downloaden! Veel kijk- en luisterplezier met deze video. Igor van Kaam University of ME®

  Universityofme

  0 reacties :

  Een reactie posten