INVESTEERDERS VAN PFIZER EN MODERNA VERLATEN EEN ZINKEND SCHIP

Datum:
 • zondag 6 maart 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Moderna is 70 procent gedaald ten opzichte van het hoogtepunt, terwijl Pfizer 19 procent is gedaald.

  INVESTEERDERS VAN PFIZER EN MODERNA VERLATEN EEN ZINKEND SCHIP

  door  | 5 mrt 2022 

  Wall Street investeerders dumpen hun Moderna en Pfizer aandelen sneller dan de wereld de vaccin verplichtingen kan laten vallen. Hoe kan dat? Het onderstaande voor u vertaalde artikel is een buitengewoon interessante analyse van Edward Dowd over de reden waarom de aandelen van Pfizer en Moderna kelderen. Het werd gepubliceerd in ‘The Desert Review’ onder de titel: ‘Pfizer & Moderna Investors Run for the Exits‘ door Justus R. Hope. Het begin is even taai, maar blijf lezen. Het einde is verassend en zeer hoopvol…

   

   

  INVESTEERDERS VAN PFIZER EN MODERNA VERLATEN EEN ZINKEND SCHIP

   
  Wall Street investeerders dumpen hun Moderna en Pfizer aandelen sneller dan de wereld de vaccin verplichtingen kan laten vallen. Moderna is 70 procent gedaald ten opzichte van het hoogtepunt, terwijl Pfizer 19 procent is gedaald. Voormalig Blackrock directeur en beleggingsadviseur Edward Dowd zegt dat Moderna naar nul zal zakken en Pfizer onder de tien dollar per aandeel zal eindigen.

  Hoe is dit mogelijk gezien het feit dat Pfizer nu recordwinsten per aandeel boekt en een beurswaarde heeft van zo’n 270 miljard dollar, waarmee het de 29ste grootste onderneming ter wereld is? Met niets dan winst in het vooruitzicht voor de farmaceutische reus, wat zou het probleem kunnen zijn?

  In december luidde de kop van Forbes:“The Vaccine Maker Can Dominate The Covid Market For Years to Come, Wells Fargo Predicts.” (“De vaccinproducent kan de markt voor Covid nog jaren domineren, voorspelt Wells Fargo”). Naast de enorm winstgevende mRNA-vaccins introduceert Pfizer antivirale middelen op de markt, zoals Paxlovid, dat in 2022 $22 miljard zou kunnen opleveren.1

  Vergeleken met de $81 miljard aan inkomsten in 2021, kunnen de inkomsten uit de vaccins en de antivirale middelen in 2022 oplopen tot $102 miljard, wat de aandeelhouders als muziek in de oren klinkt. Sommigen horen echter noodkreten, en die komen van de beste beleggers van Wall Street, van het “slimme geld” dat de rest van de kudde voorgaat naar de exit.

   
  Deze gesofisticeerde beleggers doen er alles aan om niet met de conventionele wijsheid mee te gaan maar hun eigen onderzoek te doen, wat vaak spectaculaire winsten oplevert.

  Edward Dowd is zo’n investeerder. Hij zag dat de dotcom-zeepbel op springen stond, en handelde daarnaar. Maar helaas zagen andere niet-zo-slimme beleggers later hun dotcom-portefeuilles ineenstorten toen de NASDAQ Composite Index in 2000 40% van zijn waarde verloor.

  Dowd, afgestudeerd aan de Notre Dame University en voormalig Portfolio Manager bij Blackrock, liet zijn fonds groeien van $2 miljard naar $14 miljard en dwong respect af bij zijn collega’s in de beleggingswereld.

  Vandaag, na een semi-pensionering aan de kust van Zuid-Maui, blijft hij een stem van beurswijsheid waar veel hedgefondsen op blijven vertrouwen. LinkedIn vermeldt hem als consultant van ‘Founder & Partner of Symphonic Capital, LLC’.

  Maar de ineenstorting van de dotcom-markt is niet de enige ineenstorting die Dowd met succes heeft doorstaan. Terwijl veel andere beheerders van portefeuilles het geld van hun klanten in hooggewaardeerde en lucratieve door hypotheken gedekte aandelen plaatsten, aarzelde Dowd en zette hij vraagtekens bij deze beleggingen. Hij was van mening dat die wel eens zwaar overgewaardeerd zouden kunnen zijn, en hij had gelijk.

  Het blijkt dat het beoordelingssysteem voor hypotheken gecorrumpeerd was door de hoge winstgevendheid van roofzuchtige financiële projecten die gekoppeld waren aan woninghypotheken. Volgens Edward Dowd lag een groot deel van de schuld bij de ratingbureau’s – de organisaties die het risico van deze door subprime-hypotheken gedekte waardepapieren moesten inschatten. Bureaus als Moody’s, Standard & Poor’s en Fitch.2 (subprime-hypotheken zijn hypotheken verstrekt aan minder kredietwaardige huishoudens)

   
  Dowd zegt dat ze een oogje dicht knepen voor het echte risico, omdat het winstgevend was. Dus, in wezen, werden deze ratingbureaus ingepalmd door de instellingen die deze risicovolle subprime aandelen ondersteunden.

  Joseph Stiglitz, een Nobelprijs winnend econoom, verwoordde het als volgt:

  “De beloningsstructuur van de ratingbureaus bleek ook pervers. Bureaus als Moody’s en Standard & Poor’s worden betaald door de mensen die ze moeten beoordelen. Als gevolg daarvan hadden ze alle reden om bedrijven hoge ratings te geven, in een financiële versie van wat universiteitsprofessoren kennen als cijferinflatie.”3

  Dowd heeft de noodklok geluid over Moderna en Pfizer als zinkende schepen die investeerders moeten verlaten. Dus wat heeft de man die de dot com en de subprime hypotheekcrisis voorzag te zeggen over Moderna en Pfizer? Welke problemen zouden er kunnen zijn in het paradijs van de winsten van COVID vaccins?

  Zoals Dowd het zegt:

  “Ik wil dit vergelijken met wat er gebeurde in de Grote Financiële Crisis. We hadden ratingbureaus, verificatiebronnen van derden, die de fraude lieten continueren omdat het om steeds hogere bedragen ging. Hun instellingen werden gecorrumpeerd wat betreft de institutionele vereisten, en ze kregen AAA-ratings waarvan we achteraf allemaal wisten dat het geen AAA-ratings waren – laten we vooruit spoelen naar vandaag.
   
  De FDA is de derde partij die farmaceutische producten controleert. 50% van hun budget komt van de farmaceutische industrie. Met de institutionele verplichting die er destijds was en de snelheid waarmee ze probeerden deze onbewezen producten met deze onbewezen technologie goed te keuren, is er fraude gepleegd. Wat voor bewijs heb ik hiervoor? De FDA, samen met Pfizer, probeerden de klinische gegevens te verbergen.
   
  Recentelijk is naar buiten gekomen dat de all-cause mortaliteit (sterfte door alle oorzaken) voor de Pfizer vaccins is mislukt – dat betekent dat er meer sterfgevallen waren in de gevaccineerde groep dan in de placebogroep. Normaal gesproken krijg je in zo’n geval GEEN goedkeuring voor het medicijn. Het is de gouden standaard. Alle mensen die ik ken in de Biotech Industrie hebben mij verteld dat ze hier ontzet over waren…” 
  4

   
  En helaas, dat is nog niet alles. Dowd meent dat, hoewel hij in zijn carrière drie grote fraudes met succes heeft voorspeld, hij nu een wereldwijde ineenstorting van de financiële markt verwacht nu de schulden-zeepbel op het punt staat uit elkaar te spatten.

  “Dus ik heb drie fraudes gezien; de bedrijfsfraude van de dotcom-boom, de bankfraude van de Grote Financiële Recessie, en ik geloof dat de fraude zich heeft verplaatst naar centrale banken en overheden – want dat is de aard van ons monetaire systeem – je moet voortdurend krediet creëren om dit systeem aan de gang te houden.” 5

  “De wereldwijde schulden-zeepbel is op zijn hoogtepunt…we zijn op het einde…we gaan veel gekke dingen zien op de financiële markten…we gaan zien dat de kredietmarkten losgeslagen zijn, de aandelenmarkten losgeslagen zijn. De FED kreeg uitstel… onder de dekmantel van COVID konden ze 65% meer geld drukken om dit systeem overeind te houden, maar we zijn hier aan het eind van de rit.”6

  Hij verduidelijkt dat de opkomst van het wereldwijde totalitarisme niet louter om macht en winst gaat. In plaats daarvan denkt Dowd dat het is om de massa’s in bedwang te houden wanneer zij zich realiseren dat de economie instort – waarvan de gevolgen kunnen zijn het verlies van pensioenen en inkomsten uit uitkeringen.

  “Veel van wat je ziet in de reactie van regeringen wereldwijd is het opzetten van een systeem – onder het mom van medische tirannie – om de rellen te voorkomen die zullen ontstaan als dit alles eenmaal losbarst – dat is mijn persoonlijke overtuiging…”7

  Voor de sceptici, bedenk dat het Pfizer aandeel $20 miljard aan beurswaarde verloor op 8 februari 2022, toen hun recordwinst achterbleef bij de meer optimistische verwachtingen.8

  Bedenk ook dat Moderna’s aandelen met zo’n 70 procent zijn gedaald ten opzichte van het hoogtepunt van 484 dollar op 9 augustus 2021, waardoor bijna 140 miljard dollar aan investeringen verloren is gegaan.9

   
  Dowd voorspelt dat Moderna tot nul zal dalen bij een faillissement als fraude in verband met het verzwijgen van de gevaren van het COVID-vaccin aan de oppervlakte komt, en hij voorspelt dat Pfizer een aandeel van onder de tien dollar zal worden. Dowd legt uit dat het “slimme geld” Moderna al verlaten heeft en binnenkort ook Pfizer zal verlaten.

  Dowd voorziet een lawine van rechtszaken als de verzekeringsindustrie doorgaat met het blootleggen van de vele sterfgevallen die het gevolg zijn van de complicaties van de mRNA COVID-19 vaccins.

  Dowd werkte samen met een analist van de verzekeringssector en onderzocht de levensverzekeringsclaims. Zij ontdekten dat sinds OneAmerica de wereld schokte met de aankondiging van een stijging van 40% in non-COVID sterfgevallen bij jongere werknemers uit de arbeidersklasse, meerdere andere verzekeringsmaatschappijen over de hele wereld hetzelfde hebben gezien – enorme stijgingen in non-COVID sterfgevallen. En het bewijs wijst onontkoombaar naar de vaccins als de oorzaak, want de sterfte is omhoog gegaan sinds de vaccins van start gingen.10,11

   
  Ondertussen hebben de aandelen van de begrafenisondernemingen het beter gedaan dan de S&P.

  “Begrafenisondernemingen zijn groeiaandelen. Ze hadden een geweldig jaar in 2021 vergeleken met 2020, en ze presteerden beter dan de S&P 500.* De peer group van uitvaartondernemingen steeg 40 plus procent terwijl de S&P 26 procent steeg – en ze begonnen te versnellen qua prijs in 2021 tijdens de uitrol van de vaccins – Je hoeft geen genie te zijn om hier de puntjes met elkaar te verbinden.” 12

  * In de S&P 500 zijn de aandelen van de 500 grootste beursgenoteerde Amerikaanse ondernemingen opgenomen.

  “Andere verzekeringsmaatschappijen hebben dezelfde of slechtere sterftecijfers gerapporteerd als OneAmerica. Bijvoorbeeld: “Unum Insurance is 36% gestegen, Lincoln National plus 57%, Prudential plus 41%, Reinsurance Group of America plus 21%, Hartford plus 32%, Met Life plus 24%, en Aegon – dat is een Nederlandse verzekeraar – zag in hun Amerikaanse tak plus 57% in het 4e kwartaal – in het 3e kwartaal zagen ze een stijging van 258% in overlijdensclaims.” 13

  “Ze verhoogden (sterfte) verwachtingen met 300.000 voor 2022 ten opzichte van 2021 als gevolg van COVID plus ‘indirecte COVID,’ waarvan ik denk dat we weten waar dat een code voor is… Zij (Aegon) hebben 1,4 miljard dollar herverzekerd met Wilton Reinsurance… zij herverzekeren individuele polissen met een hoog nominaal bedrag, van 1 miljoen tot 10 miljoen… Dus ik denk dat er een asymmetrische informatiesituatie aan de gang is in de verzekeringssector, waar sommige mensen hebben ontdekt dat er iets aan de hand is. Ze verkopen hun risico’s – ze gaan niet zeggen wat het is omdat ze niet willen dat die informatie naar buiten komt terwijl ze het risico verkopen.”14

  “Iemand zal hier zijn zakken vullen.” En Dowd is ervan overtuigd dat het niet de verzekeringssector zal zijn. Een rechtbank in Frankrijk heeft al geoordeeld dat een levensverzekeringsmaatschappij niet aansprakelijk kan worden gesteld voor een sterfgeval als gevolg van het mRNA-vaccin.15

   
  rechterMaar dat verklaart nog niet hoe mRNA-fabrikanten aansprakelijk kunnen worden gesteld voor een noodproduct waarvan werd gesteld dat het vrij van aansprakelijkheid was. Zijn de vaccin-producenten dan echt gevrijwaard van rechtszaken? Zij kregen immers een EUA, de gespecialiseerde ‘Emergency Use Authorization’, wat betekent dat zij niet wettelijk aansprakelijk kunnen worden gesteld voor sterfgevallen of bijwerkingen die het gevolg zijn van de experimentele vaccins.

  Het idee is dat geen enkel bedrijf dat – op verzoek van de overheid – zou moeten opdraaien voor onvoorziene complicaties die het gevolg zijn van een noodproduct dat zij uit de goedheid van hun hart, met de beste bedoelingen, op de wereld hebben losgelaten. Toch?

  Fout – niet wanneer uw bedrijf dit tot stand brengt door middel van bedrog, of te wel fraude.

  Fraude maakt al deze beschermingen ongedaan. Als een bedrijf of persoon een ander opzettelijk misleidt om winst te maken, is er sprake van fraude. Als uit de gegevens van Pfizer blijkt dat het sterftecijfer door alle oorzaken is toegenomen en als Pfizer dit verborgen houdt om mensen zover te krijgen dat ze het vaccin nemen en tegelijkertijd beweert dat het veilig is, dan is er sprake van fraude.

  Onder gewoonterecht, zijn de vereiste elementen om fraude te bewijzen:

  1. Een belangrijke valse verklaring, of het opzettelijk niet vermelden of vrijgeven van belangrijke feiten waardoor andere verklaringen misleidend worden.

  2. De valse verklaring is afgelegd om de eiser aan te zetten tot handelen.

  3. De eiser heeft vertrouwd op de valse verklaring, en de schade is het gevolg van dit vertrouwen.

  4. De schadevergoeding omvat een strafmaatregel die dient als een publiek voorbeeld om eventuele toekomstige gelijkaardige fraude te ontmoedigen. De strafrechtelijke schadevergoeding is over het algemeen evenredig aan het vermogen van de gedaagde.16

   
  Dowd heeft onderzoek gedaan naar de COVID-19 vaccins en wat hij beschouwt als duidelijk bewijs van het bewust achterhouden van de werkelijke risico’s op overlijden – en hij wijst op de enorme inspanningen van Pfizer en de FDA in het achterhouden van hun gegevens ondanks juridische pogingen om deze vrij te geven. Hij vergelijkt de FDA vandaag de dag met de ratingbureaus tijdens de hypotheekcrisis.

   

  “FDA is de betrouwbare derde partij, net zoals de ratingbureaus dat waren. En veel artsen in dit land, veel lokale overheden stellen hun vertrouwen in de FDA, die 50 procent van haar budget krijgt van grote farmaceutische bedrijven. Het was niet één persoon… Ik denk dat ze dingen over het hoofd hebben gezien… Een all-cause mortaliteit had dit vaccin direct van de markt moeten halen – en dat is niet gebeurd.”17

  Er waren meer sterfgevallen in de gevaccineerde groep dan in de niet gevaccineerde groep. Dowd gaat uit van fraude gebaseerd op de steun van de FDA aan Pfizer in het niet vrijgeven van hun gegevens. Hij is van mening dat dit een bewuste poging is om de sterfgevallen te verbergen.

  “Als een partij een contract aangaat… en er was sprake van fraude toen zij dat contract aangingen en die partij wist dat niet – dan is het contract nietig en ongeldig. Er is geen vrijwaring van aansprakelijkheid als dit bewezen kan worden, en ik denk dat dat zal gebeuren.”18

  “Pfizer kreeg algemene onschendbaarheid met EUA. Als er fraude is gepleegd, naar mijn mening en wat ik zie van hun weigering om de gegevens vrij te geven – als er fraude is en het komt uit – en hiervoor hebben we klokkenluiders nodig – en het wordt steeds duidelijker dat dit product dodelijk is – fraude vernietigt alle contracten, dat is de jurisprudentie. Dan zijn ze aansprakelijk – dat is faillissement voor Moderna, en zeker ook voor Pfizer.”19

  Dowd merkt op dat je, hoe hard je het ook probeert, de lijken niet kunt verbergen – en “die stapelen zich momenteel op.” 20

   
  Hij merkt op dat het aantal sterfgevallen omhoogschoot na de introductie van het vaccin, terwijl het had moeten dalen. En de sterfgevallen zijn wat betreft het 2021-2022 vaccin schandaal veel erger dan wat er gebeurde met Enron.

  “Mensen sterven en krijgen chronische aandoeningen. Dit is een fraude die alle perken te buiten gaat… We hebben de VAERS-gegevens…We hebben het Department of Defence lek…En nu hebben we de resultaten van de verzekeringsmaatschappijen en de begrafenisondernemingen… Het is niet ingewikkeld… Het aantal sterfgevallen had moeten dalen nadat de vaccins waren uitgerold. Dit is de meest flagrante fraude in de geschiedenis van ons land – en het is wereldwijd… Pfizer is erbij betrokken, en zij hebben fraude gepleegd”, legde Dowd uit.21

  “Mijn taak is om het nieuws voor te zijn en een leidende rol te spelen…als ik mijn vaardigheden om helder na te denken gebruik buiten het domein van aandelen selecteren, word ik een complotdenker genoemd.” 22

  Dowd benadrukte dat hij geen tekort heeft aan Pfizer of Moderna aandelen. Hij legt uit dat hij niet profiteert van hun dalende aandelenkoersen. Hij wijst er ook op dat zijn voorspellingen niet de oorzaak zijn van de sterke dalingen, want die deden zich al voor voordat hij met zijn analyse naar buiten kwam.23

  “Laat me hier iets heel duidelijk stellen: de mainstream media kunnen dit niet negeren, want Wall Street negeert het niet.”24

  “Dit is de meest interessante ontgoocheling die ik ooit heb gezien in de financiële markten.”25

  “Dus we hebben de mainstream media niet nodig… En ik wil dat je weet dat Wall Street hier op reageert. Ik krijg veel vragen van oud-collega’s. Niets zal een slapend publiek meer overtuigen dan aandelen die kelderen. Mijn doel is om het land wakker te schudden door ze te laten zien dat er iets aan de hand is. En Wall Street is WAKKER!”26

  groei winstAls geld een indicator is, dan heeft Edward Dowd gelijk dat de verzekering een gevecht tussen de verzekerings- en de vaccin-industrie zal winnen. De levensverzekeringsmarkt in de VS is zo’n $900 miljard waard, en de vaccin-markt verbleekt daarbij.27,28

  Als iemand het gelag moet betalen, zal dat niet de verzekeringssector zijn, maar waarschijnlijk u en ik, de doorsnee burger. Er is echter één groot voorbehoud – als Edward Dowd erin slaagt de burgers wakker te schudden, dan kunnen zij – de oligarchen – niet wegkomen met: de Vaccin-fraude, de Grote Reset, de Vierde Industriële Revolutie en Wereldwijd Totalitarisme.29,30

  “Er zijn veel mensen die de vaccinaties hebben gekregen die niet begrepen wat er aan de hand was. Veel van hen zitten in de investeringswereld. Veel van hen zijn slimme mensen – zij werden ook gedupeerd. Sommige van deze mensen die de prik kregen doen het werk om deze aandelen te verkopen omdat – je kunt het raden – omdat ze boos zijn als de hel – en je hebt de slapende reus wakker gemaakt bekend als Wall Street. En Wall Street is in beweging. Het slimme geld beweegt eerst – zoals altijd zijn er voorlopers. Niets gaat sneller dan een rood momentum dalend aandeel.”31

  “Degenen onder u die nog steeds denken dat er niets aan de hand is, u wilt niet – wat ik noem – de ‘bagholder’ zijn. Je wilt niet de persoon zijn die de vierde booster gaat halen en maar aan deze aandelen blijft vasthouden. Moderna gaat naar nul, en ik denk dat Pfizer onder de tien dollar terecht komt als de rechtszaken uitkomen.”

  Dowd’s voorspelling kan niet alleen Wall Street wakker maken, maar ook de gewone burger. Wij zijn de slapende reuzen van de wereld, die bergen kunnen verzetten met de kracht van onze aandelenverkoop en geweldloze protesten, de grote zwijgende meerderheid die dictators uit hun macht kan zetten en nieuwe en eerlijke leiders kan kiezen.

  Er is macht in aantallen, zoals de Canadese truckers onlangs ontdekten. Moed is besmettelijk, en vrijheidskonvooien zijn overal opgedoken. We hebben de macht in handen als we ervoor kiezen om die uit te oefenen, terwijl we die macht verliezen als we passief toegeven.33

  Zoals deze brandweerman van Freedom Trucker zei:

  “Ik weet niet wat er met ons land gebeurd is. Het is afschuwelijk. Er is niets dat ons hier vandaag zal worden afgenomen dat ze ons toch niet zullen afnemen – En mensen moeten opstaan. Als er genoeg van ons zijn, kunnen ze dit niet doen.”34

   
  Als genoeg van ons zich NU uitspreken, collectief, hebben we de macht om niet alleen de verplichtingen te beëindigen, maar om ALLE vrijheden te herstellen in Canada, Australië, het Verenigd Koninkrijk, Europa en de Verenigde Staten, en we zullen succesvol zijn. We zullen nooit instemmen met een autoritair bewind.

  We zullen geen wereld van slavernij nalaten aan onze kinderen en kleinkinderen. We zullen elke dag protesteren totdat de regering zich realiseert wie er werkelijk de baas is. Wij geloven in een regering van het volk, door het volk, en voor het volk. De remedie voor 1984 blijft 1776.

  Edward Dowd waarschuwt degenen die blijven treuzelen:

  “Als je gehecht bent aan deze twee aandelen, ben je gehecht aan verplichtingen, ben je gehecht aan overheidscontrole, en ben je gehecht aan het afnemen van je vrijheden. Laten we iedereen aan boord van de vrijheidstrein hijsen.”35

  Als genoeg mensen wakker zijn, kunnen ze dit niet doen. Amerikanen en Canadezen zijn verenigd in Vrijheid!36

   

   

   
  Bronnen:

  1. https://www.forbes.com/sites/sergeiklebnikov/2021/12/09/this-vaccine-maker-can-dominate-the-covid-market-for-years-to-come-wells-fargo-predicts/
  2. https://www.theguardian.com/business/2017/jan/14/moodys-864m-penalty-for-ratings-in-run-up-to-2008-financial-crisis
  3. https://www.vanityfair.com/news/2009/01/stiglitz200901-2
  4. https://www.iheart.com/podcast/867-war-room-impeachment-52276954/episode/episode-1602-the-big-short-92212337/ (25:10 min)
  5. https://chute.rocks/qt7nvf3ccV2n (2:22 min)
  6. https://chute.rocks/qt7nvf3ccV2n (3:41 min)
  7. https://chute.rocks/qt7nvf3ccV2n (4:04 min)
  8. https://www.forbes.com/sites/jonathanponciano/2022/02/08/pfizer-triggers-28-billion-stock-plunge-moderna-after-warning-covid-vaccine-sales-could-disappoint-this-year/
  9. https://www.forbes.com/sites/jonathanponciano/2022/02/14/moderna-stock-crash-losses-top-140-billion-as-insiders-sell-millions-of-dollars-in-shares/
  10. https://www.bitchute.com/video/hjMyF8epEEa3/ (13:16)
  11. https://www.thedesertreview.com/opinion/columnists/life-insurance-deaths-up-40—dr-robert-malone-s-chilling-analysis/article_d24bccac-6f38-11ec-912f-1f6d8fc5fac4.html
  12. https://www.bitchute.com/video/hjMyF8epEEa3/ (5:55 min)
  13. https://www.bitchute.com/video/hjMyF8epEEa3/ (07:55)
  14. https://www.bitchute.com/video/hjMyF8epEEa3/ (08:49)
  15. https://freewestmedia.com/2022/01/14/life-insurer-refuses-to-cover-vaccine-death/
  16. https://definitions.uslegal.com/f/fraud/
  17. https://twitter.com/Sander_2021/status/1489746293002022912?s=20&t=nb7l5w4vfRvJsJ7TFfHyiQ (min 1:51)
  18. https://www.bitchute.com/video/hjMyF8epEEa3/ (4:45)
  19. https://twitter.com/Sander_2021/status/1489746293002022912?s=20&t=mNqs_wz572WqybdulzaK7A (00:51 min)
  20. https://www.bitchute.com/video/hjMyF8epEEa3/ (12:56 min)
  21. https://www.bitchute.com/video/hjMyF8epEEa3/ (10:25 min)
  22. https://www.bitchute.com/video/hjMyF8epEEa3/ (6:45 min)
  23. https://chute.rocks/qt7nvf3ccV2n (13:45 min)
  24. https://www.bitchute.com/video/hjMyF8epEEa3/”> (2:16 min)
  25. 
  https://chute.rocks/qt7nvf3ccV2n(12:06 min)
  26. https://www.bitchute.com/video/hjMyF8epEEa3/ (min 2:33)
  27. https://www.pharmaceutical-technology.com/news/covid-19-vaccine-market-set-to-reach-19-5bn-by-2026-register-for-free-webinar/
  28.
  https://www.ibisworld.com/industry-statistics/market-size/life-insurance-annuities-united-states/

  29. https://www.thedesertreview.com/opinion/columnists/gates-fauci-and-daszak-charged-with-genocide-in-court-filing/article_76c6081c-61b8-11ec-ae59-7718e6d063ed.html
  30. https://www.amazon.com/Ivermectin-Freedom-Justus-R-Hope-ebook/dp/B09M95F8NF
  31. https://www.bitchute.com/video/hjMyF8epEEa3/ (3:26 min)
  32. https://www.bitchute.com/video/hjMyF8epEEa3/ (4:06 min)
  33. https://www.thedesertreview.com/opinion/columnists/trucker-convoy-drives-through-mandates/article_77693166-82cb-11ec-9642-dfbb0d0b2283.html
  34. https://youtu.be/ZiIY5LpC890 (1:58:10 min)
  35. https://www.bitchute.com/video/qt7nvf3ccV2n/7 (15:16 min)
  36. https://rumble.com/vvaw0n-urgent-message-to-canadians.html

   

   
  Bron originele artikel: Pfizer & Moderna Investors Run for the Exits
  by Justus R. Hope

   
  Vertaling: Door Frankema

   

  0 reacties :

  Een reactie posten