Het aantal hartaanvallen rijst de pan uit, en de media geven de schuld aan alles behalve aan de COVID-vaccins

Datum:
 • dinsdag 29 maart 2022
 • in
 • Categorie:
 •  Het establishment heeft grote problemen om de enorme toename van hart- en vaatziekten te verklaren sinds de COVID-19 “vaccins” op de wereld zijn losgelaten.


  29-3-2022


  Door de corporaties gecontroleerde media, waaronder enkele “conservatieve”, geven de schuld aan alles, van wisselende weerspatronen en zomertijd tot te veel televisie kijken en zelfs te veel seks.

  Plotseling zorgen alle normale dingen die de mensen al eeuwig doen er op magische wijze voor dat verder gezonde mensen een hartaanval of beroerte krijgen, terwijl dat vóór Operatie Warp Speed nog nooit gebeurd is, schrijft Ethan Huff.

  De deskundigen / vaccinzeloten die de Wetenschap© aanbidden en respecteren, en haar interpreteren zoals Nostradamus theeblaadjes leest, willen de plebs verzekeren dat de ongekende toename van hartaanvallen, zelfs bij jonge mensen die daar historisch gezien geen last van hebben, niets te maken heeft met de “vaccins” die geproduceerd worden door dezelfde farmaceutische entiteiten die toevallig hun onderzoekswerk financieren,” meldt de Daily Bell.

  “Kennelijk heeft geen enkel belangenconflict invloed op het oordeel van de Wetenschap© opperheren, want zij bestaan in een morele klasse boven de bekrompen feilbare mensen waarop zij toezien.”

  American Heart Association geeft toe dat COVID vaccins hartontsteking veroorzaken

  Op haar website onthult de American Heart Association (AHA) het volgende, dat de liegende propaganda pers weigert zelfs maar te erkennen laat staan erover te berichten:

  “Wij concluderen dat de mRNA-vaccins de ontsteking op het endotheel en de T-celinfiltratie van de hartspier drastisch doen toenemen, en dat zij de waarnemingen van verhoogde trombose, cardiomyopathie en andere vasculaire gebeurtenissen na vaccinatie kunnen verklaren.”

  Dit lijkt vrij vanzelfsprekend, maar het establishment is het er niet mee eens. Het doet zelfs zijn uiterste best om van de waarheid af te wijken door lichaamsbeweging en het overslaan van het ontbijt de schuld te geven van de enorme toename van het aantal hartgevallen die wij nu zien.

  “Het principe waar het hier om gaat is verwant aan een juridisch concept dat “plausibele ontkenning” heet,” schrijft Ben Bartee van de Bell.

  “Meestal verwijst plausibele ontkenning naar leden van hooggeplaatste overheden of soortgelijke grote, complexe entiteiten die door allerlei machinaties een fata morgana van onwetendheid creëren om zichzelf te beschermen tegen aansprakelijkheid voor crimineel of onethisch gedrag dat zij in feite gesanctioneerd hebben.”

  De door de multinationals gecontroleerde media doen precies hetzelfde door een reeks belachelijke en hoogst onwaarschijnlijke scenario’s te presenteren om te proberen alle verwondingen en sterfgevallen door de COVID-prikken te verklaren, die zich als een virus verspreiden onder de “volledig gevaccineerden.”

  “Als de media een hele reeks alternatieve verklaringen kunnen geven voor de plotselinge stijging van het aantal hartaanvallen, kankergevallen, enz., dan wordt het vrijwel onmogelijk om met zekerheid vast te stellen dat iemand zijn slopende gezondheidstoestand aan de “vaccins” te danken heeft – het kan bijna letterlijk van alles anders geweest zijn.” voegt Bartee eraan toe.

  Er staat veel op het spel, en degenen die de pandemie hebben veroorzaakt weten dat hun dagen geteld zijn. Hoe meer er onthuld wordt, hoe harder zij proberen de waarheid te verdoezelen, zelfs als hun verdoezelingen pijnlijk en overduidelijk vals zijn.

  Vaak beginnen “samenzweringstheorieën” met bespot te worden, om later aanvaard te worden als het duidelijk wordt dat het samenzweringsfeiten zijn. Maar het establishment heeft geen andere keus dan de leugen dubbel en driedubbel te verdedigen, anders stort de hele zaak op hen in.

  Een andere leugen die aan het afbrokkelen is, is de valse bewering dat mRNA-“vaccins” geen blijvende veranderingen in het menselijk DNA teweegbrengen. Het blijkt dat ze dat wel doen.

  “Het is duidelijk dat geen van de “informatie” die de mainstream media presenteren bedoeld is om te informeren, maar veeleer om een doelbewust narratief te verzinnen en in de psyche van het publiek te stoppen om machtige actoren vrij te pleiten van schuld,” zegt Bartee.


  Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 IVERMECTINE DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram

  2 reacties :

  Anoniem zei

  Bijna niemand die zich eens afvraagt hoe het kan dat zoveel mensen op het ogenblik ziek zijn en dan vooral de gevaccineerden.
  Bijna niemand die zich afvraagt hoe het kan dat zoveel sporters sterven of een hartaanval krijgen terwijl ze bijna allemaal zijn gevaccineerd.
  De zeer bekende Belgische wielerploeg Quick Step laat al haar renners uitgebreid onderzoeken vanwege de recente doden onder wielrenners.
  De pers weet te melden dat onderzocht gaat worden of de oorzaak Corona is, maar hoe in hemelsnaam kan het hartfalen worden veroorzaakt als ons te kennen is gegeven door de Regeringsleiders dat 2 vaccinaties je zouden beschermen tegen Corona?
  Misschien dat er eens onderzoek gedaan zou kunnen worden naar de werkelijke oorzaak van al deze bijwerkingen en daarbij dan ook de bijwerkingen van de vaccinaties in meenemen?

  Anoniem zei

  Het RIVM stuurt weer uitnodigingen rond voor de tweede booster voor mensen van boven de 60 jaar. Dat was 70 maar aangezien de animo niet geweldig is verlagen ze de leeftijd maar in de hoop nog wat slachtoffers te interesseren.

  In de uitnodiging staan nogal wat onwaarheden, zoals bijv.: U krijgt een herhaalprik aangeboden. ""Zo blijft u goed beschermd tegen ernstige ziekte door het Coronavirus.""
  In de praktijk is het op het ogenblik zo dat in de ziekenhuizen voornamelijk patiënten liggen die 2 of 3x gevaccineerd zijn, dus hoezo beter beschermd?
  Verder staat op de vragenlijst over de gezondheid o.a:"""" Bent u wel eens flauwgevallen na een vaccinatie?
  U kunt dan gewoon naar de vaccinatie-locatie gaan. Daar krijgt u een gesprek met de arts of verpleegkundige, zodat uw vaccinatie goed gaat.""
  Dus de conclusie is dat als je maar een gesprek hebt met een arts die zijn eed aan alle kante schendt het allemaal prima gaat.
  Zo ook bij vragen 9, 10 (over borstkanker), 11.
  Kortom, een gesprekje met een corrupte arts voorkomt dat u problemen krijgt.
  Hoe diep is de medische wereld gezonken?

  Een reactie posten