Great Reset in volle gang: ‘Wat er momenteel gebeurt, heeft weinig te maken met Rusland of oorlog’

Datum:
 • zondag 13 maart 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •  De regering maakt je arm.


  Robin de Boer 13-3-2022


  HLuister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 02:14

  De Verenigde Staten verbieden de import van fossiele brandstoffen uit Rusland, maakte president Joe Biden in een toespraak bekend. Het verbod geldt voor olie, gas en kolen. Met het verbod wil Biden ‘een belangrijke ader van de Russische economie aanpakken’.

  Ook Groot-Brittannië kondigde een verbod op de import van olie aan. Italië heeft met Algerije en Qatar afgesproken om meer gas te leveren.

  Premier Rutte zei dat het onwaarschijnlijk is dat een positief koopkrachtbeeld nog mogelijk is. Veel meer dan dempen zit er volgens hem niet in. “Dat is de prijs van vrijheid,” beweerde Rutte.

  Grote economische reset

  Is dat zo? Het korte antwoord: nee. Volgens wereldleiders is Rusland het enige land dat de pijn van de maatregelen zal voelen. Het zit anders: wij, het volk, gaan de pijn voelen. De benzine- en voedselprijzen schieten omhoog.

  Rusland is de grootste producent van kunstmest ter wereld. Als gevolg van de sancties wordt kunstmest steeds duurder. De prijs van tarwe is afgelopen jaar met 60 procent gestegen. Nooit eerder was tarwe zo duur. De sancties maken alles alleen maar erger. De prijzen blijven maar stijgen. De regering maakt je arm.

  Wat er momenteel in Rusland gebeurt, heeft weinig te maken met Rusland of oorlog, stelt onderzoeksjournalist Ben Swann in bovenstaande video. Het heeft alles te maken met een grote economische reset die op dit moment plaatsvindt, ook wel de Great Reset genoemd.

  Je zult niets bezitten

  Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum, zei het al: je zult niets bezitten en je zult gelukkig zijn. Dat is het scenario dat momenteel voor ons wordt neergezet.

  Men zegt de oorlogsmachine van Poetin te willen vertragen door jou meer te laten betalen voor benzine en voedsel. En terwijl jij wordt uitgeknepen, krijg je van Rutte te horen dat ‘dit de prijs van vrijheid’ is.


  0 reacties :

  Een reactie posten