De invasie van Vladimir Poetin in Oekraïne heeft de balans van Schwab en Gates’ Nieuwe Wereldorde verstoord

Datum:
 • maandag 21 maart 2022
 • in
 • Vladimir Poetin heeft het evenwicht van de Nieuwe Wereldorde verstoord met zijn invasie in Oekraïne. Voormalig Amerikaans Nationaal Veiligheidsadviseur Michael Flynn zei dit op de Thrivetime Show, een podcast gepresenteerd door Clay Clark, meldt Uncut News.


  21-3-2022


  Hij voegde eraan toe dat hij geen Poetin-apologeet was, maar dat hij de onderliggende dynamiek in Oekraïne begreep. Flynn was medeorganisator van de Reawaken Amerika tournee met Clark.

  De voormalige generaal beweerde ook dat het Economisch Wereldforum en miljardairs als Bill Gates niet blij waren dat Poetin Oekraïne was binnengevallen. “Wat nu in Europa gebeurt, verstoort het evenwicht van de wereldorde zoals zij die zien,” zei Flynn, verwijzend naar mensen als futuroloog Yuval Noah Harari, Klaus Schwab en Bill Gates.

  Volgens Flynn zijn deze mensen zeer intelligent, beschikken zij over talrijke hulpbronnen en hebben zij een specifieke strategie uitgewerkt voor de ontwikkeling van de wereld. “God en een ziel maken geen deel uit van die strategie,” zei hij.

  Flynn kwam in de problemen nadat hij had toegegeven dat hij tegen de FBI had gelogen over gesprekken met de Russische ambassadeur in de Verenigde Staten. Justitie besloot de zaak te laten vallen nadat documenten waren opgedoken waaruit bleek dat FBI-agenten onderling bespraken of Flynn tijdens een verhoor moest liegen om hem te kunnen vervolgen of ontslaan.

  Volgens Flynn hebben de aanklagers zijn rechten geschonden en hem erin geluisd te bekennen in ruil voor een lichtere straf. De voormalige generaal belandde in de gevangenis, maar president Trump verleende hem gratie.


  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen
  Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:

  1 reacties :

  Dochter zei

  Misschien is dit wel precies zoals de WEF en consorten het willen. Het past precies in de agenda van de WEF van destructie van de bestaande wereldorde. De great reset, om te komen tot een NWO.

  Een reactie posten