Advocate uit het team van Reiner Füllmich gearresteerd in Parijs: ‘Roept veel vragen op’

Datum:
 • zaterdag 26 maart 2022
 • in
 • Categorie: , , , ,
 • Dinsdagochtend is de Franse advocate Virginie de Araujo-Recchia gearresteerd in haar woning in Parijs.

   

  Robin de Boer 26-3-2022

  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:40

  Dinsdagochtend is de Franse advocate Virginie de Araujo-Recchia gearresteerd in haar woning in Parijs. Dat zou zijn gebeurd voor de ogen van haar kinderen.

  Volgens persbureau AFP houdt de aanhouding van de advocate verband met een onderzoek naar Remy Daillet, een bekende Franse ‘complotdenker’. Er zijn in totaal zeven arrestaties verricht en ook zijn er huiszoekingen gedaan, weet AFP.


  Tribunaal

  De Araujo-Recchia heeft meerdere rechtszaken aangespannen tegen mediabedrijven en politici die er verantwoordelijk voor zijn dat de coronapas er is gekomen. Daarnaast maakt ze deel uit van de coronacommissie van de Duitse advocaat Reiner Füllmich, die onlangs het eerste ‘covid-tribunaal’ lanceerde. De Franse advocate was ook betrokken bij dat tribunaal.

  De groep stelt in een verklaring dat overheden onder invloed staan van corrupte en criminele machtsstructuren. Ze hebben een pandemie geënsceneerd die jarenlang is voorbereid. Ze hebben paniek aangewakkerd om het volk zogenaamde ‘vaccinaties’ te laten nemen, die inmiddels extreem gevaarlijk en zelfs dodelijk zijn gebleken, aldus de advocaten, die tijdens het tribunaal werden bijgestaan door een aantal zeer gerespecteerde wetenschappers en experts.

  Roept veel vragen op

  Het proces moet gaan leiden tot aanklachten tegen de mensen die zich schuldig hebben gemaakt aan deze misdaden tegen de menselijkheid.

  De arrestatie van De Araujo-Recchia maakt veel emoties los en roept veel vragen op, schrijft de krant France-Soir.


  0 reacties :

  Een reactie posten