11-2-2022

“Zoals we deze pandemie kennen, zou ik zeggen dat ze voorbij is,” vertelde minister van Volksgezondheid Lena Hallengren aan Dagens Nyheter. “Het is niet voorbij, maar zoals we het kennen in termen van snelle veranderingen en beperkingen is het dat wel.”

Volgens Reuters kwamen deze opmerkingen zo dicht mogelijk bij het feit dat het land “de pandemie effectief voorbij verklaart”.

Vanaf vandaag mogen bars en restaurants weer tot na 23.00 uur open blijven en zijn er geen beperkingen op het aantal gasten.

De bezoekerslimieten voor binnenlocaties en de vaccinpaspoorten, die tijdelijk waren ingevoerd als reactie op de Omicron-variant, zijn beide geschrapt.

De meeste testvoorschriften voor COVID-19 zijn ook afgeschaft.

Het feit dat Zweden het eerste land is dat verklaart dat de pandemie een uitgemaakte zaak is, zal de lockdownfanatici en de maskerfanatici zeker woedend maken.

Ondanks de hevige reacties die het land heeft gekregen, heeft het zijn aanpak om geen strenge beperkingen op te leggen, volledig gerechtvaardigd.

In tegenstelling tot andere Europese landen zoals Frankrijk en Spanje, die draconische lockdownregels oplegden, is het aantal COVID-19-doden in Zweden relatief lager en verlaat het land de pandemie terwijl andere landen nog minstens maanden weigeren om de beperkingen op te heffen.

Het Scandinavische land handhaafde geen strikte maskerplicht, waarbij senior epidemioloog Anders Tengell beweerde dat gezichtsbedekkingen in feite “gevaarlijk” waren omdat ze een vals gevoel van veiligheid gaven terwijl ze er niet in slaagden de verspreiding van het virus te stoppen.

In september vorig jaar schaftte Zweden ook al eens alle Coronamaatregelen af, inclusief het vaccinatiepaspoort om vervolgens in november toch weer vaccinatiepaspoorten in te voeren.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen