Waarheidsbom van Canadese professor Roger Hodkinson

Datum:
 • zondag 13 februari 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  Truthbomb  13-2-2022

  Waarheidsbom van Canadese professor Roger Hodkinson  Bas zegt:

  https://tennesseestar.com/2022/01/26/lawyer-thomas-renz-miscarriages-and-cancers-up-300-percent-neurological-problems-up-1000-percent-in-past-year/

  Advocaat Thomas Renz: Miskramen en kankers zijn het afgelopen jaar met 300 procent gestegen, neurologische problemen met 1000 procent

  Tijdens een paneldiscussie in de Senaat van de Verenigde Staten op maandag, onthulde advocaat Thomas Renz, een lid van het Amerikaanse juridische team van Frontline Doctors, verschillende alarmerende signalen over vaccinveiligheid die de Amerikaanse regering heeft genegeerd. De informatie is verstrekt door drie militaire artsen die toegang hebben tot vaccinatiegegevens die voor het grote publiek zijn achtergehouden.

  Senator Ron Johnson (R-Wis.) riep een panel van wereldberoemde artsen en experts bijeen om hun perspectieven te geven op de wereldwijde pandemische respons, inclusief hun perspectieven op “vroegtijdige en ziekenhuisbehandeling, vaccineffectiviteit en veiligheid, wat goed ging, wat fout ging , wat nu moet gebeuren en wat op lange termijn moet worden aangepakt.”

  De paneldiscussie had de titel ‘COVID 19: een tweede mening’.

  Renz zei dat drie klokkenluiders van het ministerie van Defensie – Lt. Kolonel Theresa Long, dr. Samuel Sigoloff en luitenant-kolonel Peter Chambers hebben verbluffende inside-gegevens over vaccinverwondingen verstrekt.

  “Alle drie hebben ze me deze gegevens gegeven in verklaringen waarin stond dat dit op straffe van meineed,” zei Renz. “We zijn van plan dit voor te leggen aan de rechtbanken.

  Volgens de klokkenluiders zijn het aantal miskramen en kankers het afgelopen jaar met ongeveer 300 procent toegenomen ten opzichte van het gemiddelde van vijf jaar.

  Het is ongelooflijk dat de artsen zeiden dat de gegevens een toename van neurologische problemen met 1000 procent laten zien, wat, zoals Renz opmerkte, piloten treft.

  “Onze soldaten worden gewond, er wordt op geĆ«xperimenteerd en soms zelfs gedood”, zei hij.

  Luitenant-kolonel Long, die getuigde onder de Military Whistleblower Protection Act, vertelde Johnson dat ze gevaccineerde piloten met symptomen van myocarditis aan de grond moest houden uit angst dat ze in de lucht zouden kunnen overlijden aan hartfalen, meldde de Washington Times.

  “Ik heb talloze pogingen gedaan om hoge medische leiders ertoe te brengen soldaten op zijn minst over dit risico te informeren; mijn zorgen werden genegeerd,” zei Dr. Long tijdens het evenement.

  De kolonel, een luchtvaartveiligheidsfunctionaris, zei dat ze besloot te spreken nadat de Centers for Disease Control and Prevention in juni een “noodvergadering hadden aangekondigd om een ​​hoger dan verwachte myocarditis bij 16- tot 24-jarigen te bespreken.”

  Ondanks die aankondiging zei ze dat “het leger hun vaccinatie-inspanningen niet eens heeft onderbroken” om de Pfizer- en Moderna-injecties te haasten.

  _________________________________________

  0 reacties :

  Een reactie posten