Verbluffende Duitse analyse toont aan dat het aantal COVID-19 vaccinatiesterfgevallen veel hoger is dan eerder gemeld

Datum:
 • donderdag 3 februari 2022
 • in
 • Categorie: ,
 • Een schokkende nieuwe analyse van een Duitse wetenschapper die gegevens van verschillende landen gebruikt, onthult dat er “duizenden” meer “dagelijkse sterfgevallen” zijn geweest door COVID-19 vaccins dan regeringen over de hele wereld toegeven, zelfs wanneer diezelfde regimes blijven eisen dat zoveel mogelijk mensen zich blijven laten vaccineren, schrijft JD Heyes.


  3-2-2022


  De analyse, van Prof. Christof Kuhbandner van de Universiteit van Regensberg, heeft aan het licht gebracht wat hij omschrijft als een “uiterst alarmerende situatie” waarbij “duizenden” mensen “dagelijks sterven aan het vaccin zonder dat wij ons daar zelfs maar bewust van zijn”, aldus een gepubliceerd rapport.

  De sterftegegevens, die werden verzameld in Oostenrijk, Duitsland, Israël en Groot-Brittannië, werden samengebracht in een Oostenrijks verslag dat werd uitgezonden door servus.tv nadat Kuhbandner “toevallig op een recente voorpublicatie van een studie in het tijdschrift ResearchGate stuitte, waarin de auteurs het Britse ONS-verslag over de vaccinsterfte onderzochten,” merkt het verslag verder op.

  Op het eerste gezicht, zo merkt de analyse op, lijken de ‘sterfte door alle oorzaken’ veel lager bij gevaccineerde mensen dan bij degenen die het vaccin niet hebben ingenomen. Maar nadat Kuhbandner en andere onderzoekers een nader onderzoek hadden uitgevoerd, ontdekten zij “fundamentele inconsistenties en anomalieën in de gegevens”, aldus het rapport, waaruit bleek dat er “systemische verkeerde categorisering van sterfgevallen tussen de verschillende categorieën ongevaccineerde en gevaccineerde” is geweest, naast andere factoren.

  Zo waren er in de kalenderweken van 1 tot en met 38 in 2021, kort nadat de COVID-19 vaccins wereldwijd beschikbaar kwamen voor het grote publiek, sterke pieken in het niet-COVID-sterftecijfer voor ongevaccineerden in de leeftijdsgroepen 60-69 en 70-79 jaar, terwijl de sterftecijfers onder degenen die de prik kregen “stabiel bleven”, aldus het verslag.

  “Prof. Kuhbandner merkt op dat er iets zeer ongewoons aan de hand was en onderzocht de trend ook voor de 80+ leeftijdsgroep. Hieronder staan de grafieken voor alle drie de leeftijdsgroepen. De pieken en sterfgevallen waren gecompenseerd,” voegt het rapport eraan toe.

  De onderzoekers merken op:

  In voorgaande jaren hebben elk van de 60-69, 70-79 en 80+ groepen sterftepieken op hetzelfde moment in het jaar (inclusief 2020 toen ze allemaal tegelijkertijd de april Covid piek ondervonden). Maar in 2021 heeft elke leeftijdsgroep niet-Covid-mortaliteitspieken voor de ongevaccineerden, op een ander moment, namelijk het moment dat de uitrolprogramma’s voor vaccinatie voor die cohorten een piek bereiken.

  De vaccins werden gefaseerd uitgerold, dat wil zeggen dat zij eerst aan de oudste mensen (80+ jaar) werden aangeboden omdat zij het meest kwetsbaar werden geacht, en vervolgens aan mensen in de groep van 70-79 jaar, daarna 60-69 jaar, enzovoort.

  “De sterftepieken volgden de vaccinatiestadia”, aldus het rapport, waaraan de vraag werd toegevoegd: “Dus waarom zouden juist de mensen die het vaccin NIET krijgen in groten getale sterven en niet degenen die het vaccin wel krijgen?”

  Dat komt omdat in Europa, zo voegt het rapport eraan toe, degenen die “gevaccineerd” werden pas 14 dagen na de laatste van een tweedosiskuur als zodanig werden aangemerkt, zodat alle sterfgevallen die daarvoor plaatsvonden als “ongevaccineerde” sterfgevallen werden geteld.

  Als een patiënt minder dan 14 dagen later stierf, werd hij geteld als “ongevaccineerd”, en dat is hoe vaccin-gerelateerde sterfgevallen in feite verborgen worden gehouden, aldus het rapport.

  “Zoals blijkt uit de figuren 5-7 hierboven, vonden duizenden sterfgevallen plaats kort nadat de vaccins waren toegediend, en velen onder hen hielden waarschijnlijk verband met het vaccin zelf. Als dit wereldwijd het geval is, en niet alleen in Groot-Brittannië, dan kan het aantal sterfgevallen door vaccins nog veel groter zijn. De nachtmerrie blijkt waar te zijn, zo toont professor Kuhbandner aan,” aldus het rapport.

  In Duitsland waren er vergelijkbare sterftepatronen, aldus Kuhbandner.

  “Deze sterfgevallen lijken direct het gevolg te zijn van vaccinaties. Het is gewoon te toevallig om te worden verworpen,” vervolgt het rapport.

  In zijn interview met servus.tv zei de professor:

  “Als je dit in cijfers uitdrukt, komt het neer op gemiddeld 700 extra sterfgevallen per dag. Dat zou hetzelfde zijn als twee commerciële vliegtuigen vol met mensen die elke dag neerstorten.”

  “Als blijkt dat er een causaal verband is met de vaccinaties, dan hebben we te maken met een uiterst alarmerende situatie,” voegde Kuhbandner eraan toe, erop wijzend dat hij soortgelijke resultaten vond in alle onderzochte landen, met inbegrip van Israël.

  “Dan hebben we hier een geval waarin dagelijks duizenden mensen sterven aan het vaccin zonder dat we ons daar zelfs maar bewust van zijn,” voegde hij eraan toe.


  Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram 

  0 reacties :

  Een reactie posten