Uit angst om “tegenstanders in de kaart te spelen”: Schotse gezondheidsdienst publiceert geen data meer over vaccinatie-doden en -bijwerkingen!

Datum:
 • vrijdag 18 februari 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •  

  Geen data uit angst voor “vaccinatie-tegenstanders”
  Uit angst om “tegenstanders in de kaart te spelen”: Schotse gezondheidsdienst publiceert geen data meer over vaccinatie-doden en -bijwerkingen!


  (Vertaling: E.J. Bron)

  Wat te doen om de steeds duidelijker wordende vaccinatieschade, inclusief dodelijke gevolgen, door de diverse Covid-19 vaccinaties te verdoezelen? In Schotland heeft men daarvoor nu blijkbaar een praktische manier gevonden. De nationale gezondheidsdienst zal geen data meer over vaccinatie-bijwerkingen en dodelijke gevolgen publiceren. Want “vaccinatie-tegenstanders” zouden deze “opzettelijk verkeerd interpreteren”.

  Geen data uit angst voor “vaccinatie-tegenstanders”

  Public Health Scotland, de controledienst voor openbare gezondheid, kondigde nu aan dat men geen data over Covid-sterfgevallen en ziekenhuisverblijven volgens vaccinatiestatus meer publiekelijk beschikbaar zal stellen. En blijkbaar bestaat daar genoeg datamateriaal over, want d emotivering luidt dat men dit zou doen vanwege bedenkingen dat anti-vaccinatie activisten deze verkeerd zouden voorstellen. Men sprak zelfs van een “opzettelijk misbruik”. Hoe dit er concreet uitziet, werd echter niet gezegd. Zoals bekend liegen cijfers niet…

  Alsof dit niet al een enorme belediging tegenover het publiek zou zijn, wil men zich er in plaats daarvan op concentreren “robuustere en complexere data over de werkzaamheid van vaccins te publiceren”.

  Vaccinatiepropaganda moet verhoogd worden

  Een vooraanstaand ambtenaar van de gezondheidsdienst klaagde flink over het “verkeerd lezen” van de data van de kant van de vaccinatie-tegenstanders:

  De mensen kijken naar deze simpele data en proberen inadequaat en vaak opzettelijk conclusies uit de vaccinatie te trekken of de vaccins werken. Er bestaan zoveel voorbehouden en zij pakken er bepaalde cijfers uit, die niet gebruikt zouden moeten worden. Wat wij zullen doen, is veel meer de nadruk leggen op de kant van de werkzaamheid van het vaccin en proberen aan de mensen duidelijk te maken hoe werkzaam het vaccin is.”

  Daarom zal men in het vervolg gewoon meer de “grandioze” voordelen van de Covid-19 vaccinaties propageren. Zoals het (inmiddels door ervaringsberichten uit Israël al weerlegde) sprookje van de “veel hogere werkzaamheid tegen ziekenhuisopnames en sterfgevallen”.

  Bron:
  unser-mitteleuropa.com

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten