Succesvolle wandelingen: Geen meerderheid meer in de Duitse Bondsdag voor vaccinatieplicht

Datum:
 • zondag 13 februari 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  CDU/CSU en AfD zullen unaniem tegen vaccinatieplicht stemmen

  Succesvolle wandelingen: Geen meerderheid meer in de Duitse Bondsdag voor vaccinatieplicht


  (Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

  De protesten tegen de corona-dictatuur boeken eerste succes: het idee van een vaccinatieplicht voor iedereen zou op dit moment geen meerderheid krijgen in de Duitse Bondsdag. Dat zal echter niet het einde betekenen van de plotseling ontstane vrijheidsbeweging in heel Duitsland. Miljoenen mensen zullen ook dit weekend weer de straat opgaan om tegen de corona-dictatuur te protesteren. Ook in Duitsland laten de protesten het eerste effect zien. Het Telegram-kanaal van advocaat Dirk Sattelmeier daarover:

  CDU/CSU en AfD zullen unaniem tegen vaccinatieplicht stemmen

  “De invoering van een algemene vaccinatieplicht zal volgens de parlementair secretaris van de CDU, Thorsten Frei, geen meerderheid in de Bondsdag krijgen. ´Het idee van Scholz van een vaccinatieplicht voor iedereen zal in het parlement zeer zeker geen meerderheid krijgen.´ (Bild)

  Reden hiervoor is dat de fractie van de CDU/CSU unaniem tegen het voorstel van bondskanselier Scholz (SPD) betreffende een vaccinatieplicht vanaf 18 jaar zal stemmen en dat grote delen van de FDP dit voorstel eveneens afwijzen. Zodoende hebben Scholz en Lauterbach geen meerderheid meer.

  Daarom wordt het tijd om voorgoed een einde te maken aan deze onbeschrijflijke discussie over een vaccinatieplicht en de plannen hiervoor in de ´gifkast´ te leggen.” – zover Sattelmeier.

  Vrijdag was al bekend geworden dat de wettelijke ziekenfondsen de door het wetsontwerp geplande controle van een vaccinatieplicht zullen weigeren. Bovendien werd bekend dat Groot-Brittannië de vaccinatieplicht voor verplegend personeel net weer afgeschaft heeft. En zelfs het “Team Voorzichtig” (Söder, CSU) wil nu niets meer weten van de partiële vaccinatieplicht.

  De vrijheidsbeweging zal doorgaan

  Dat een voorlopig afzien van de vaccinatieplicht zal zorgen voor het einde van de dagelijks steeds meer mensen motiverende vrijheidsbeweging in Duitsland of zelfs wereldwijd, is zeer onwaarschijnlijk: Het gaat al lang niet meer om de vraag van een vaccinatie of hoe lang we de muilkorven nog moeten dragen. Zoals het de politiek grotendeels nooit om onze gezondheid ging.

  Het is de bittere waarheid, maar het grootste gevaar voor ons land zit in de regering, die politiek tegen de eigen burgers bedrijft.” (Marc Bernhard, parlementariër van de AfD)

  Bij teveel mensen zijn in de zogenaamde pandemie de ogen opengegaan met welke perfide middelen politici in de hele wereld de burgers tot hun vijanden verklaard hebben; teveel hebben inmiddels gemerkt hoezeer talloze vooraanstaande politici – zoals onlangs Trudeau in Canada – mensenvijanden zijn geworden en bereid zijn om alle “rode lijnen” te overschrijden als het er om gaat om in naam van de veiligheid meedogenloos grond- en mensenrechten af te pakken.

  Ook de Duitsers lijken niet meer bereid om hun grondrechten te ruilen tegen toiletpapier. En dat geeft me op dit moment weer iets van de al lang verloren gewaande vreugde over de Duitsers terug.

  Bron:
  philosophia-perennis.com
  Door: David Berger

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten