Reiner Füllmich: “Onze regeringen zijn overgenomen door het World Economic Forum”

Datum:
 • woensdag 23 februari 2022
 • in
 • Categorie:
 •  Het eerste “Corona Tribunaal” is in volle gang.


  20-2-2022


  Tijdens de inleidende verklaringen deed advocaat Reiner Füllmich een opmerkelijke uitspraak over onze regeringen, meldt Uncut News.

  Dezelfde mensen die er 12 jaar geleden voor zorgden dat de Mexicaanse griep, die mild bleek te zijn, tot pandemie werd uitgeroepen door de definitie van het woord pandemie te veranderen, hebben deze Corona-pandemie gecreëerd, aldus Füllmich.

  Een van de doelstellingen van de pandemie was de aandacht af te leiden van de frauduleuze activiteiten van hun financiële industrie of financiële maffia, die door de Lehman-crisis aan het licht waren gekomen. De “Corona pandemie” diende hetzelfde doel, legde de advocaat uit.

  Als wij destijds hun activiteiten hadden onderzocht, zouden wij hebben ontdekt dat zij onze schatkist al tientallen jaren plunderen, voegde hij eraan toe.

  We zouden er ook achter zijn gekomen dat onze regeringen niet langer onze regeringen zijn, maar zijn overgenomen door het Economisch Wereldforum, dat sinds 1992 de Young Global Leaders voortbrengt, aldus Füllmich. Overigens, twee van de eerste Young Global Leaders waren Angela Merkel en Bill Gates.

  De financiële maffia heeft kunnen opereren omdat politici medeplichtig zijn en profiteren van de misdaden, zei hij.


  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteenForum  0 reacties :

  Een reactie posten