Pierre Capel: 25 Nederlandse wetenschappers zoals Marion Koopmans tonen aan dat ook de boostershot niet werkt

Datum:
 • maandag 7 februari 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 • Het is nu 100% bewezen dat de eerste twee vaccinaties NIKS positiefs hebben gedaan .......

  Kinderen geofferd aan de 21e eeuwse versie van Baäl/Moloch.

  —————————————————————————————————————————————-

  Het is nu 100% bewezen dat de eerste twee vaccinaties NIKS positiefs hebben gedaan – EU-database meldt al bijna 40.000 Covid vaxdoden en ruim 3,53 miljoen met gezondheidsschade (waarvan ca. de helft ernstig / blijvend)

  ——————————————————————————

  ‘De booster wordt met man en macht aangeprezen en door de strot geduwd,’ begint hoogleraar (em) experimentele immunologie Pierre Capel zijn nieuwe videocollege op Bitchute. Deze week verliezen 400.000 mensen hun QR code en dus hun vrijheden, en die kunnen ze alleen terugkrijgen door de (eerste) booster te gaan halen. ‘Er wordt beweerd dat het erg nuttig is en ‘wel drie maanden’ beschermt,’ spot Capel op zijn kenmerkende droge wijze. ‘Maar laten we nu eens kijken wat de èchte functie is.’

  De nanodeeltjes (in vetdruppeltjes) in de Covid injecties verspreiden zich na inspuiten vrijwel direct door het hele lichaam. Dat komt door de reactie van het immuunsysteem, waardoor de bloedvaten wijd open worden gezet. In je hele lijf worden deze lipide nanodeeltjes door de receptoren op de buitenkant van je cellen opgenomen en naar binnen getransporteerd, waar er allerlei processen worden geactiveerd.

  Een van die processen is een zeer belangrijke en hele oude vorm van afweer genaamd het NLRP3 inflammasoom. Dat wordt geactiveerd zodra er iets verkeerds de cel in komt, of de cel beschadigd wordt, en gaat daardoor cytokinen produceren. Dat zijn hormoon-achtige eiwitten die het immuunsysteem sturen, zoals het veroorzaken van afweer tegen een bacterie, of juist tegen een worm, een graspol (waardoor je allergisch wordt) of tegen een virus. Kortom: een cruciaal (en heel gevoelig) proces.

  ‘Het prikkie activeert weliswaar T-cellen, maar wat gaan die doen?’

  ‘Het aantonen dat nanodeeltjes T-cellen activeren zegt niet dat je dan weet wat er gaat gebeuren,’ vervolgt Capel. ‘Het prikkie’ activeert weliswaar T-lymfocieten, maar die kunnen – afhankelijk van de gevormde interleukinen – auto-immuniteit veroorzaken, of een geweldige afweer tegen virussen of bacteriën geven, of ontstekingsreacties aan/uit zetten.

  Capel wijst dan op een Amerikaans rapport op basis van de officiële cijfers van Defensie (DMED), waar wij onlangs ook over hebben bericht. Daaruit kwam naar voren dat de Covid injecties een gigantisch aantal zieken, ernstige bijwerkingen en stoornissen in het leger hebben veroorzaakt.

  ‘Wat er precies aan de hand kan ik u niet zeggen, maar DAT er bijwerkingen zijn is helemaal zeker,’ aldus Capel. ‘En er is een hele grote kans dat die veel heftiger zijn dan aan ons wordt geïnformeerd.”

  25 Nederlandse wetenschappers erkennen dat booster nul bescherming biedt

  ‘Maar wat is nu het echte effect van de booster, die ons leven zo diepgaand beïnvloedt, en echt veel ellende geeft?’ Hij wijst dan op een recent onderzoek van 25 Nederlandse wetenschappers, waar bekende namen zoals die van Marion Koopmans en Lennert Gommers bij staan. Op basis van deze informatie neemt de regering het besluit om boostershots op te leggen.

  In dat onderzoek staat dat de biologische bescherming tegen de huidige corona-variant Omicron veel lager (34 keer minder dan tegen het Wuhan-type) of zelfs afwezig is Capel: ‘Oftewel: de vaccinatie werkt niet of nauwelijks.’ Wat doen de huidige injecties dus in positief opzicht? ‘NIKS.’

  Het enige gemelde effect van de booster is dat de 34-voudige verminderde werking wordt gereduceerd tot een 17-voudige verminderde werking. Capel moet hier hardop om lachen. ‘Dat is dus twee keer niks. Dit is géén biologische bescherming. Het werkt gewoon niet tegen Omicron, en wat betreft de antistoffen is de booster waanzin. Dat is mijn mening en die mag u aanvechten, maar zeventien keer minder??’ Biologisch betekent dat gewoon nul werking.

  De Nederlandse wetenschappers keken ook of de ‘vaccinaties’ specifieke T-helpercellen hebben opgewekt. Die specifieke, tegen het Spike-eiwit gerichte (CD4+) T-cellen zouden in 94% van de gevaccineerden aanwezig zijn, en zouden tegen alle ‘varianten’ ongeveer even goed reageren. ‘Maar dan toon je wel aan dat je die cellen hebt, maar welk cytokineprofiel heeft het? Gaat het een ontsteking geven? Auto-immuniteit? Een echte virus respons?’

  ‘Als je eerlijk bent slaat het (prikkie) gewoon nergens op’

  ‘We weten aan de hand van ‘long Covid’ dat één van die cytokinen (gamma-interferon) niet zo goed functioneert. Het feit dat je die (T) cellen tegen het Spike-eiwit kunt vinden, wil dus nog niet zeggen op welke andere cellen ze effect hebben.’ Dan laat hij een afbeelding zien van een T-killercel (CD8+), die een met een virus geïnfecteerde cel kan doden. Deze cellen zouden met de booster moeten worden ‘opgekrikt’, maar die worden juist veel moeilijker gedetecteerd.

  ‘Volgens onze experts in Nederland hebben de neutraliserende antistoffen dus niet of nauwelijks enig effect. Als je eerlijk bent slaat het (prikkie) dus gewoon nergens op. De helper T-cellen zijn weliswaar aantoonbaar, maar je weet niet precies wat ze doen. En de T-killercellen die positief kunnen zijn, die kunnen ze niet zo goed vinden.’

  ‘En op deze gegevens, in de context van alle bijwerkingen die wel of niet overdreven zijn, moet je je afvragen of we daar onze vrijheid voor opgeven. Het antwoord mag u zelf geven.’ (1)

  Kijk hier de hele video: (ruim 11 minuten):

  Bijna 40.000 officiële Covid-vaxdoden in de EU

  In alle landen waar zwaar wordt geïnjecteerd tegen Covid zijn de officieel geregistreerde bijwerkingen (in de EU slechts 6% van het werkelijke aantal, en in de VS 1%) monstrueus en schokkend, zowel qua ernst als qua aantal. Daar hebben we sinds vorig jaar tal van artikelen aan gewijd. Op dit moment staat de teller in de officiële EU-database EudraVigilance op 38.983 doden en 3.530.362 met gezondheidsschade, waarvan circa de helft ernstig en/of blijvend (zoals auto-immuunziekten, trombose, hartaandoeningen, doof- en blindheid, neurologische stoornissen, etc.). (3)

  In Zwitserland werd eind januari een massa-begrafenis protest gehouden vanwege de vele gezonde kinderen die zijn gestorven door hun Pfizer injecties:

  In Noord Amerika is hetzelfde schokkende beeld zichtbaar. Eén van de vele slachtoffers is het 20 jarige Amerikaanse fotomodel Claire Bridges, die onder meer myocarditis kreeg (een bekende Covid-vax bijwerking), milde longontsteking, en daarna een dubbele hartaanval en ernstige trombose, waardoor haar beide benen moesten worden geamputeerd. Ook haar organen, zoals haar nieren, begonnen te falen. ‘Ja, ze was gevaccineerd,’ wordt er geschreven, maar medici en autoriteiten blijven weigeren het directe verband te erkennen. (2)

  Kortom: ook dit moeten we dus als louter ‘toeval’ zien. Zoals we in 2020 letterlijk voorspelden; ‘Toeval’ zal vanaf 2021 een van de belangrijkste ziekte- en doodsoorzaken worden. Niets, maar dan ook niets mag de heilig verklaarde injecties in gevaar brengen.

  Zeer ernstige misdaden tegen de menselijkheid

  Nog voor er ook maar één vaccinatie was gezet schreef ik dat deze injecties een slachting zouden gaan aanrichten, en zouden neerkomen op zeer ernstige misdaden tegen de menselijkheid. Dat lijkt me inmiddels dubbel en dwars bevestigd. Iedere dag dat deze levensgevaarlijke genmanipulatie injecties nog worden toegediend en gepromoot, voegt toe aan de nu al onmetelijke schuld die de verantwoordelijke Pharma bedrijven, politici, parlementariërs en systeemwetenschappers op zich geladen hebben door deze injecties in te voeren en af te dwingen.

  Het maakt hen tevens heel gevaarlijk, want historisch plachten dit soort misdadigers aan de macht de getuigen die hun schuld kunnen aantonen op de meest harde en wrede manieren van de aardbodem te laten verdwijnen. Werkelijk alles en iedereen mag worden opgeofferd om te voorkomen dat ze (althans in dit leven) ooit verantwoording moeten afleggen, en dat zal deze keer niet anders zijn, vrees ik.


  Xander

  (1) Pierre Capel (Bitchute kanaal)
  (2) Health Impact News
  (3) Health Impact News


  0 reacties :

  Een reactie posten