OMT arts Károly Illy – Kinderen vaccineren doe je om op vakantie te kunnen gaan, niet voor hun gezondheid

Datum:
 • woensdag 9 februari 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Kennelijk moet je knettergestoord zijn om bij het OMT te mogen werken. En dat zwalkende zootje zotten adviseert dan het kabinet.


  8-2-2022


  Het domste Kamerlid van Nederland Attje Kuiken wilde de BIG registratie van kritische artsen intrekken en Kuipers leek daar wel oren naar te hebben. Nou, hier hebben we een kandidaat.

  Kinderarts Károly Illy zegt dat het vaccin weinig medische meerwaarde heeft, maar veel meerwaarde kan hebben om naar het buitenland te gaan dus zodoende bijdraagt aan de gezondheid van een kind.

  Hoe gek deze prikmaniak ook is, geeft hij, allicht onbedoeld, wel twee belangrijke dingen toe; Kinderen vaccineren heeft geen zin. Het vaccin dient niet de gezondheid, maar de invoering van een ID-pas die gecertificeerde slaven toestemming geeft om te mogen reizen.


  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen

  1 reacties :

  Dekker zei

  Onvoorstelbaar dat dit het niveau van onze artsen is en geloof maar dat de meeste artsen aan de prikgekte meedoen want het levert een fors extra inkomen op.
  Artsen integer? Artsen zijn net zo integer als ieder ander mens, zodra er geld mee gemoeid is gaan ze door de knieën. Politici en hoge ambtenaren zijn nog een graadje erger.

  Een reactie posten