Ministerie van Volksgezondheid van IJsland: “Zoveel mogelijk mensen moeten met het virus geïnfecteerd worden, want de vaccins zijn niet voldoende”

Datum:
 • donderdag 24 februari 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  Het IJslandse Ministerie van Volksgezondheid heeft zojuist besloten volledig op kudde-immuniteit in te zetten. Laat het even bezinken: het Ministerie van Volksgezondheid heeft zojuist vaccin falen toegegeven en kudde-immuniteit omarmd.


  24-2-2022


  News.yahoo.com:

  IJsland zal vrijdag alle resterende COVID-19 beperkingen opheffen, waaronder een limiet van 200 personen voor bijeenkomsten binnenshuis en beperkte openingstijden voor bars, zei het ministerie van Volksgezondheid op woensdag.

  “Wijdverspreide maatschappelijke resistentie tegen COVID-19 is de belangrijkste uitweg uit de epidemie,” zei het ministerie in een verklaring, waarin het autoriteiten op het gebied van infectieziekten citeerde.

  “Om dit te bereiken moeten zoveel mogelijk mensen met het virus geïnfecteerd worden, want de vaccins zijn niet voldoende, ook al bieden ze een goede bescherming tegen ernstige ziekten,” voegde het eraan toe.

  Weliswaar gaan ze  nog steeds voor de fabel “goede bescherming tegen ernstige ziekten”, maar het is een begin.


  Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram

  0 reacties :

  Een reactie posten