Justin Trudeau laat zien hoe manipulatief en zielig de mondiale elites zijn

Datum:
 • zondag 6 februari 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  “Elk woord dat hij zegt is een leugen. Een neus zo lang als het konvooi van de truckers.” Dr. Jordan B. Peterson.


  Geplaatst op  door E.J. Bron


  Toen duizenden vrachtwagenchauffeurs naar Ottawa reden om te protesteren tegen de vaccinatie-mandaten, beschreef de Canadese premier Justin Trudeau hen als “de kleine randminderheid” met “onaanvaardbare standpunten”. Terwijl de beweging aan kracht won en de truckers werden vergezeld en toegejuicht door grote aantallen van hun landgenoten die bezwaar maakten tegen Canada’s regime van Covid-onderdrukking, impliceerde Trudeau dat ze racisten en nazi’s waren. Dit voegde hij toe aan zijn eerdere karakterisering van degenen die bezwaar maken tegen zijn beleid, die hij betitelde als vrouwenhaters, ontkenners van de wetenschap, verspreiders van verkeerde informatie en samenzweringstheoretici.

  Hiermee volgde hij de standaardlijn van de woke elites in de omgang met hen die niet willen meegaan in hun de-humaniserende en uitbuitende agenda’s. In plaats van de andere kant tegemoet te treden in een rationele discussie, slingeren ze gewoon beledigingen naar voren die niets om het lijf hebben. “Racist’, ‘nazi’, ‘samenzweringstheoreticus’ en ‘vrouwenhater’ zijn hun favoriete scheldwoorden. Het maakt hen niet uit dat dergelijke karakteriseringen ongegrond zijn. Hun moedwillig misbruik van taal en waarheid laat zien hoe zielig en los gezongen van de werkelijkheid de elites werkelijk zijn.

  Trudeau’s tirades konden niet lachwekkender of absurder zijn. Dat de protesten niets te maken hebben met racisme, nazisme, vrouwenhaat of ontkenning van de wetenschap is overduidelijk voor iedereen die het kan zien. Waar de demonstranten tegen in opstand komen, zijn de Covid-chicanes van hun regering, die tot de meest repressieve in de westerse wereld behoort. Lockdowns, uitgaansverboden, reisverboden, injecties en boosters opgedrongen via lastige ID-paspoorten, politie-intimidatie: dit hebben de Canadezen de afgelopen vierentwintig maanden ervaren.

  En wanneer mensen eindelijk in opstand komen tegen hun onderdrukking neemt Trudeau zijn toevlucht tot het gebruik van scheldwoorden die niets te maken hebben met wie deze mensen zijn of waar ze om vragen.

  Wat Canada nodig heeft, is een echte leider en niet zo’n gluiperige dictator als Justin Trudeau. Een opmerkzame dame zei me laatst dat Trudeau haar leek op iemand die model zou moeten staan voor ondergoed. De dame probeerde niet grappig te zijn; ze sprak in alle ernst. Ik was getroffen door de doeltreffendheid van haar observatie en hoe het iets wezenlijks over de man lijkt te hebben vastgelegd. Als ik het mij probeer voor te stellen, zou hij een zeer goede kandidaat zijn voor dit soort rol in deze Covidische tijden.

  Of Trudeau besluit dit pad verder te bewandelen nadat hij klaar is met de politiek, valt nog te bezien. Maar zolang hij in functie blijft, is één ding zeker: net als de meeste van zijn globalistische vrienden is hij een demagoog die geen oog heeft voor de realiteit en voor de zorgen en het lijden van gewone mensen. In de afgelopen jaren hebben deze gevestigde elites zich ontpopt als meedogenloze leugenaars die manipuleren door middel van valse verhalen, die erop gericht zijn hun eigen macht en rijkdom te vergroten. Het feit dat hun verhalen steeds weer in duigen vallen, schrikt hen allerminst af. Wil je wat recente voorbeelden?

  Hoe zit het met het Grote Covid-verhaal? Weet u nog dat ons werd verteld dat Covid een plaag was die een ernstige bedreiging vormde voor iedereen, en dat hij een groot deel van de mensheid zou uitroeien als er geen draconische maatregelen werden genomen? Welnu, het is gebleken dat Covid geen echte bedreiging vormt voor kinderen en jongeren en dat het infectie-overlevingspercentage voor gezonde personen van productieve leeftijd ongeveer 99,7% bedraagt. Ook is gebleken dat het aantal sterfgevallen als gevolg van Covid sterk overdreven was. In het Verenigd Koninkrijk bijvoorbeeld is aan het licht gekomen dat in werkelijkheid zeventienduizend mensen aan deze ziekte zijn overleden in plaats van honderdvijftigduizend zoals oorspronkelijk door de Britse autoriteiten werd beweerd. We hebben het hier over een overdrijvingsfactor van bijna 1000%. Weet u nog hoe leuk de maandenlange lockdowns waren? Kijk eens naar deze recente kop uit de Britse Daily Mail:

  “Lockdowns, schoolsluitingen en het beperken van samenscholingen verminderden het sterftecijfer door COVID slechts met 0,2% tegen ´enorme economische en sociale kosten´, zo blijkt uit een studie.”

  En hoe zit het met het prachtige vaccin-verhaal? Als u het zich nog herinnert, werd ons verteld dat de Covid-vaccins volkomen veilig en effectief waren. De effectiviteitscijfers die werden genoemd waren 94 of 95%.

  We weten nu hoe waar die beweringen waren. Slechts enkele maanden na het begin van de wereldwijde vaccinatie kruistocht vertelde men ons dat de oorspronkelijke injecties niet helemaal werkten zoals geadverteerd en dat we een booster nodig hadden om ons veilig te houden. Maar het toeval wilde dat een paar maanden nadat we een booster hadden gekregen ze ons vertelden dat ook de booster niet echt werkte en dat we nog een booster nodig hadden. Het resultaat is dat we nu viervoudig geïnjecteerden in ons midden hebben.

  En ook al zijn ze door en door door lek gestoken, ze zijn ook niet beschermd. Het blijkt dat de boosters die nodig waren om de eerste boosters op te peppen niet werken tegen Omikron. Dat is erg jammer, want Omikron is toevallig overal ter wereld de overheersende stam.

  Het is het bewijs van de schijnbaar oneindige klunzigheid van onze heersende elites dat de meeste Westerse landen, nadat zij de meerderheid van hun bevolking hebben geïnjecteerd en een boost hebben gegeven, nu ongekende besmettingsniveaus vertonen. Verbazingwekkend genoeg zijn de nieuwe infectierecords nu veel hoger dan in de pre-vaccin fase van de pandemie.

  Onnodig te zeggen dat de onbeholpen Justin Trudeau nog maar kort geleden beweerde dat de vaccins “de enige uitweg uit deze pandemie zijn” en dat al degenen die weigerden ze te nemen “wetenschapsontkenners” (en racisten, natuurlijk) waren.

  Men zou de ongelukkige premier alleen maar willen vragen: Hoe werken de injecties voor u, meneer? Geïnjecteerd en geboost, krijgt hij zelf Covid. Zijn benarde situatie is niet uniek. Andere Canadezen met meerdere injecties worden massaal besmet met het virus. Het is een feit dat degenen die de injecties hebben genomen nu meer kans hebben om positief te testen dan degenen die weigerden zich te onderwerpen aan de experimentele mRNA injecties.

  Herinnert u zich nog dat Fauci en Co. ons vertelden dat als slechts 60% van de bevolking deze “zeer effectieve” injecties zou krijgen, wij kudde-immuniteit zouden verwerven, de pandemie zouden overwinnen en terug naar de normale situatie zouden gaan?

  Ziet u hoe de verhalen van de globalisten het ene na het andere verhaal in elkaar laten storten? Onder het mom van hun valse verhalen hebben de mondiale elites de bevolkingen geterroriseerd, welvaart onttrokken aan de middenklasse en kleine bedrijven, de economie doen instorten en talloze levens geruïneerd. Zij hebben levens vernietigd door mensen financieel en psychologisch bankroet te maken en door hun dodelijke injecties die al honderdduizenden over de hele wereld het leven hebben gekost. Tragisch genoeg zal de lijst van slachtoffers in de komende maanden en jaren alleen maar langer worden naarmate de ondraaglijke spike-eiwitten, die de prikkers in de lichamen van de mensen injecteerden, hun verwoestingen blijven aanrichten.

  Veel mensen waren zo geterroriseerd en verward door de leugens van hun heersers dat zij niet in staat waren te bevatten wat er gebeurde. Nu worden ze echter steeds meer wakker geschud en komen in opstand uit protest. Dit zijn natuurlijk dezelfde mensen die door elitisten als Trudeau racisten, vrouwenhaters, nazi’s, samenzweringstheoretici, enz. worden genoemd.

  Niet afgeschrikt door de Covid-vaccinale ramp die zij hebben aangericht, zijn de elitairen bezig over te stappen op een ander narratief waaronder zij hopen hun regime van zelfverrijking en onderdrukking voort te zetten.

  Kijk eens naar deze recente kop van The Hill: Binnenkort: Klimaat-lockdowns?

  Dus nu zitten we blijkbaar in de overgang van de ene “noodsituatie” naar de andere. Het verhaal over de door de mens veroorzaakte klimaatverandering is echter ongeveer net zo waar als dat over Covid en de vaccins. Het is niet verrassend dat Justin Trudeau een groot voorstander is van het bestrijden van de klimaatverandering. Dus bereid u voor op uw volgende lockdown. Deze zal zijn in de naam van het redden van het klimaat van de aarde voor toekomstige generaties.

  En raad eens hoe de tegenstanders zullen heten? Ze zullen “de kleine radicale rand” zijn met “onaanvaardbare standpunten.” Alleen vrouwenhaters, nazi’s en samenzweringstheoretici kunnen immers geloven dat het klimaat op aarde nooit mag veranderen. Maar hoe zit het dan met alle IJstijden en perioden van grote warmte die elkaar op deze aarde afwisselden lang voordat de mens zijn eerste schoorsteen bouwde? Hou je kop, racist! Hou je bek en sluit jezelf op!

  Hier kunnen we zeker van zijn: Justin Trudeau en z’n vrienden zullen ermee doorgaan tot de wereldbevolking in opstand komt en hem een trap onder zijn kont geeft. Laten we hopen dat de Canadese truckers in Ottawa blijven tot hij vertrekt. En laten we hopen dat vrachtwagenchauffeurs uit andere landen hetzelfde zullen doen in hun land. De wereldwijde beweging is aan het groeien, zelfs terwijl we spreken. Mogen de truckers en de mensen van de wereld zich verenigen om de ketenen af te werpen die de globalisten van het soort van Trudeau ons hebben omgedaan.

  Bron:
  americanthinker.com
  Door: Vasko Kohlmayer

  Vertaald uit het Engels door:
  “Jan”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten