Jurist haalt snoeihard uit naar de NOS: ‘Wat een walgelijke framing’

Datum:
 • donderdag 10 februari 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Dat kinderen worden geïnjecteerd,,,,,“Maak jullie daar eens zorgen over!” aldus Nysten.
  Jurist haalt snoeihard uit naar de NOS: ‘Wat een walgelijke framing’


  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:40

  In de Canadese hoofdstad Ottawa protesteren truckers al 14 dagen tegen de coronamaatregelen en de vaccinatieplicht voor chauffeurs die de grens over moeten. In tegenstelling tot wat de media beweren, worden ze met open armen ontvangen door de lokale bewoners.

  Er wordt voor de truckers gekookt, hun was wordt gedaan en ook krijgen ze onderdak aangeboden. Takelwagenbedrijven weigeren de trucks weg te slepen en dus proberen de autoriteiten de chauffeurs op andere manieren dwars te zitten. Zo mogen ze niet toeteren en ook is er brandstof en brandhout in beslag genomen.

  Slecht daglicht

  De media proberen de coronabetogers in een slecht daglicht te plaatsen. Een aantal vrachtwagens en andere voertuigen heeft kinderen aan boord. Volgens de NOS hindert dat het optreden van de politie tegen truckers.

  Er zijn zorgen over het welzijn van de kinderen. Die worden blootgesteld aan uitlaatgassen en lawaai en krijgen mogelijk gezondheidsproblemen, aldus de NOS. “Het is iets waar we ons grote zorgen over maken,” citeerde de omroep de tweede man van het politiekorps.

  Walgelijke framing

  Jurist Ghislen Nysten haalt hard uit naar de NOS. “Wat een walgelijke framing. Dat kinderen worden geïnjecteerd, zonder dat dit gezondheidswinst oplevert voor hen, ofwel sociaal worden uitgesloten (met enorme nevenschade tot gevolg) interesseert de media niet,” schrijft hij.

  “Maak jullie daar eens zorgen over!” aldus Nysten.  stem

  men

  0 reacties :

  Een reactie posten