Kowa Co. Ltd., een Japans conglomeraat met belangen in handel, horeca en elektronica, heeft een persbericht uitgegeven waarin wordt aangegeven dat de wetenschap duidelijk aantoont dat Ivermectine een “veilig en doeltreffend” middel is tegen het Wuhan coronavirus (Covid-19), bericht Ethan Huff.

In dat persbericht, dat beschikbaar is als pdf, wordt uitgelegd dat het antiparasitaire geneesmiddel werkt tegen de Omicron (Moronische) variant van de Chinese griep, op basis van de resultaten van een fase III klinische studie.

Het bedrijf, dat samenwerkt met de Kitasato Universiteit in Tokio, zegt dat Ivermectine “hetzelfde antivirale effect” vertoont op alle andere “gemuteerde stammen” van de Chinese griep, inclusief Alpha en Delta. Het doet dit, onthulde Kowa, door zowel de invasie als de replicatie van het virus te onderdrukken.

“[Ivermectine] zal naar verwachting worden toegepast als een therapeutisch geneesmiddel (tablet) voor alle nieuwe infectieziekten van het coronavirus,” aldus het rapport.

De gezondheidsautoriteit FDA weigert te reageren op FOIA-verzoek waarin om bewijs wordt gevraagd dat Ivermectine “onveilig” is

Al meer dan 20 jaar beveelt de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) Ivermectine aan als een middel om parasitaire infecties te behandelen. Vrijwilligers hebben het in heel Afrika verspreid omdat het uiterst effectief en relatief goedkoop is.

Pas met de komst van de Chinese griep werd Ivermectine plotseling op de zwarte lijst geplaatst en als “gevaarlijk” en “ondoeltreffend” bestempeld door instanties als de U.S. Food and Drug Administration (FDA), die er in een recente tweet bedrieglijk naar verwees als een “paardenontwormingsmiddel”.

De FDA keurde Ivermectine voor het eerst goed voor menselijk gebruik in de jaren 1990, maar blijkbaar is de leiding van de FDA dat totaal vergeten en denkt nu dat het gewoon een ontwormingsmiddel is voor boerderijdieren dat gekke conservatieven consumeren omdat ze te bang zijn om in plaats daarvan de “vaccins” te nemen.

Een Freedom of Information Act (FOIA) verzoek zocht antwoorden van de FDA over alle gerapporteerde bijwerkingen in verband met Ivermectine, gezien het feit dat het agentschap volhoudt dat het “onveilig” is. De FDA heeft tot nu toe geweigerd op dit verzoek te reageren, ondanks het feit dat zij het gebruik van het geneesmiddel publiekelijk blijft veroordelen.

Op het moment van schrijven is de eerste link die verschijnt bij een Google zoekopdracht naar “Ivermectine” een pagina van de FDA met de titel: “Why You Should Not Use Ivermectin to Treat or Prevent COVID-19,” samen met een foto van een dierenarts die een paard aait.

“Een van de taken van de FDA is om de wetenschappelijke gegevens over een geneesmiddel zorgvuldig te evalueren om er zeker van te zijn dat het zowel veilig als effectief is voor een bepaald gebruik,” staat er op de pagina.

“In sommige gevallen kan het zeer gevaarlijk zijn om een geneesmiddel te gebruiken voor de preventie of behandeling van COVID-19 dat niet is goedgekeurd door of geen toestemming voor noodgebruik heeft gekregen van de FDA.”

De FDA beweert verder op de pagina dat het “meerdere meldingen” heeft ontvangen van patiënten die zogenaamd “medische hulp nodig hadden” na zelfmedicatie met Ivermectine “bedoeld voor vee.”

“Het innemen van grote doses Ivermectine is gevaarlijk,” houdt de FDA vol, zonder enig bewijs te leveren om deze bewering te staven.

Ondertussen werden 200 leden van het Congres naar verluidt behandeld met Ivermectine gedurende de hele pandemie en deden het prima. Zijn zij vee, of wil de FDA gewoon niet dat de massa toegang krijgt tot dit middel?

“De FDA zal Ivermectine of Hydroxychloroquine niet goedkeuren omdat er geen winst te behalen valt voor hun miljardair politieke vrienden,” schreef een lezer op 100percentfedup.com. “Volg altijd het geld als het op politici aankomt.”

Een ander vroeg hoeveel studies er nog nodig zijn voordat de Verenigde Staten, Japan en andere landen volgen in het eindelijk accepteren van Ivermectine als een veilig en effectief middel tegen Covid.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

IVERMECTINE DOSSIER Volg Frontnieuws op Telegram