Europarlementariër wil duidelijkheid over grafeen in Covid-vaccins en stelt vragen

Datum:
 • maandag 14 februari 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Italiaans parlementslid Sergio Berlato wil duidelijkheid over grafeen in Covid-vaccins. Hij wijst naar een recente studie van Dr. Ricardo Delgado Martin en Dr. Pablo Campra, die beweren grafeen te hebben gevonden in Covid-vaccins met behulp van Ram-spectroscopie.


  13-2-2022


  Berlato wijst er ook op dat een team van onderzoekers in 2018 heeft aangetoond dat grafeen elektrische signalen kan omzetten in ultrakorte terahertz-signalen met triljoenen cycli per seconde. De op silicium gebaseerde elektronische componenten die wij vandaag gebruiken, halen kloksnelheden van x-gigahertz, waarbij 1 GHz overeenkomt met 1.000 miljoen cycli per seconde, bericht Uncutnews.ch.

  Wetenschappers hebben aangetoond dat grafeen signalen met deze frequenties kan omzetten in signalen met frequenties die duizenden malen hoger zijn dan signalen die met silicium worden opgewekt, aldus Berlato. Zie ook Frontnieuws V.K. laboratorium vindt grafeen in C19 vaccins.

  Grafeen is dus in staat om straling te absorberen, wat betekent dat het zeer giftig en schadelijk voor de menselijke gezondheid is als dit materiaal in een vaccin wordt verwerkt, betoogt het EP-lid.

  Hij vraagt de Europese Commissie of zij, in het licht van dit recente onderzoek, voornemens is de aanwezigheid van grafeen in Covid-vaccins zorgvuldig door een onafhankelijk laboratorium te laten onderzoeken.


  Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  GRAFEENOXIDE DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram

  0 reacties :

  Een reactie posten