Europarlementariër: maatregelen hebben niets met corona te maken, nieuwe wereldorde moet worden ingevoerd

Datum:
 • maandag 14 februari 2022
 • in
 • Categorie:
 • “De maatregelen hebben niets met corona te maken!”

   


  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:49

  “De maatregelen hebben niets met corona te maken!” schrijft Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) op Twitter. “De nieuwe wereldorde moet worden ingevoerd. De QR-code, digitale identiteit, digitaal geld moeten er komen.”

  “Totalitair!” aldus De Graaff. Hij verwijst naar een artikel van begin vorig jaar waaruit blijkt dat de Duitse overheid wetenschappers inschakelde om corona-angst op te wekken.

  In 2020 heeft de Duitse regering samen met verschillende wetenschappers aan een strategie gewerkt om de angst voor corona te vergroten en zo begrip voor ingrijpende coronamaatregelen te kweken, onthulde de krant Die Welt.

  Worstcasescenario’s

  Uit mailwisselingen van maart en april dat jaar blijkt dat wetenschappers werd gevraagd om ‘worstcasescenario’s’. Daarnaast werd ‘onderhandeld’ over het mogelijke dodental dat genoemd zou kunnen worden.

  Vervolgens werden allerlei suggesties gedaan om ‘angst en volgzaamheid’ op de agenda te zetten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een campagne met beelden van mensen die in ademnood sterven.

  Dit moet stoppen

  Toenmalig Kamerlid Henk Krol vroeg premier Rutte of hij kan verzekeren dat zoiets in Nederland niet het geval is. “Zoiets doet zich in Nederland niet voor,” beweerde de premier. “Dan hoop ik dat de geschiedenis u in de toekomst gelijk zal geven,” reageerde Krol.

  Tunahan Kuzu (Denk) was het niet met Rutte eens. “We mogen mensen in dit land niet onnodig angst inboezemen, maar het kabinet-Rutte doet hier eigenlijk niets anders. Dit moet stoppen,” zei Kuzu.
  0 reacties :

  Een reactie posten