Een voorspelling voor het volgende decennium

Datum:
  • woensdag 23 februari 2022
  • in
  • Categorie: , , , , ,
  •  Democratie is voorbij .



    23-2-2022



    Een voorspelling voor het volgende decennium

    Om te zeggen dat vorig jaar een game-changer was, lijkt eigenlijk dwaas. Het was onthullend. Voor velen die de financiële wereld niet volgen, onthulde het de ongeneeslijke monetaire problemen in het door het Westen geleide financiële systeem.

    Voor velen die de politiek niet volgen, onthulde het de Deep State, aangezien van land tot land de wil van het volk werd omvergeworpen door gevestigde belangen.

    Voor velen die de big business niet volgen, onthulde het Silicon Valley voor wat het is. Een beerput van marxistische, op macht beluste technocraten met maniakale neigingen.

    Wat vorig jaar meer dan wat dan ook was, was een versneller voor veel van de onderliggende trends die al in beweging waren, terwijl het nieuwe kansen en onzekerheden met zich meebracht.

    Als we de wereld vanuit een vogelperspectief bekijken, merken we dat het niet langer logisch is om de Verenigde Staten, Canada, Groot-Brittannië en de Europese Unie op te splitsen in afzonderlijke politieke en economische entiteiten.

    Ze zijn “The Western Bloc” en volgen nu dezelfde ideologische, politieke en sociale paden.

    Voorafgaand aan Covid hadden we wat bedenkingen over hoe de dingen zouden uitpakken, maar nu lijkt het pad onbetwistbaar . Dit pad is een versnelling van het socialisme tot een uitbarsting, een autoritaire bestuursstijl, en het zal – noodzakelijkerwijs – inhouden dat er geld wordt gedrukt in een vergeefse poging om de ineenstorting af te wenden.

    Het maakt niet uit. Allen zullen hetzelfde lot delen.

    Genomen uit de Twitter-feed van het World Economic Forum

    Er is een niet-nul kans dat een schuldkwijtschelding wordt geprobeerd. Dit zal waarschijnlijk samenvallen met de uitgifte van een digitale valuta van de centrale bank. Er zal op teruggekeken worden als een van de grootste diefstallen van de middenklasse in de geschiedenis, en een laatste nagel aan de doodskist die de westerse hegemonie is.

    Wat achtergrond:

    1. De wereld die we allemaal hebben meegemaakt, werd gedomineerd door het westerse succesmodel. Alle modellen hebben hun sterke en zwakke punten, en na verloop van tijd veranderen deze. Niets is statisch en ook niet lineair. Deze is niet anders geweest. Wat steeds duidelijker is geworden, is dat dit model in de loop van de tijd in veerkracht is afgenomen. Het is overweldigd door het socialisme, dat een hele samenleving heeft gecreëerd die niet bestand is tegen enige ontberingen, zelfs ontberingen van lage intensiteit. Deze maatschappelijke structuur leent zich voor samenlevingen die op zoek zijn naar en pleiten voor meer van wat instrumenteel is geweest in zijn zwakte, namelijk het socialisme. Lees hier mijn verslag getiteld What Happens Next eroverWe zijn nu in de laatste greep van zijn leven. De volgende laatste stap is de autoritaire marxistische heerschappij en de uiteindelijke ineenstorting. Uit een ingestorte samenleving komen gaat zelden snel. Onthouden; de USSR duurde 80 jaar.
    2. De gefabriceerde hysterie over Covid-19 wordt gebruikt om de levensduur van dit stervende economische systeem te verlengen door wat aan een nietsvermoedend publiek wordt verkocht als "The Great Reset".
    3. De ESG-trend (lees dit , dit , dit en dit als je niet op de hoogte bent) maakt deel uit van dit “Great Reset”-pakket. Het is gewoon marxisme in een nieuwe verpakking, met een enorm marketingbudget. Het is nu aangekleed met modewoorden als 'duurzaamheid', 'inclusiviteit' en 'gelijkheid' en het nu veel gepromoot ' beter terug bouwen '.
    4. Om mensen voor de gek te houden, zijn sterke verhalen nodig. Ze zijn allemaal al jaren aan het bouwen en een dergelijk onderdeel van deze marxistische agenda is natuurlijk "door de mens veroorzaakte klimaatverandering". Dit is een beproefd model geweest. Het werd oorspronkelijk bestempeld als Global Warming, maar toen de absurditeit en het onvermogen om te doen alsof het bestond in het licht van overweldigend bewijs van het tegendeel (geen opwarming), werd het modewoord netjes overgezet naar Klimaatverandering. Belangrijk is dat het zorgt voor het zaaien van terreur bij een bevolking... en als ze eenmaal voldoende geterroriseerd zijn, zijn mensen ongelooflijk kneedbaar.

    We zijn hier eerder geweest.

    Te veel exposities, maar hier is een voorproefje voor degenen die zich niet kunnen herinneren…

    En deze schoonheid...

    Ondanks dit alles kunnen we nu “climate lockdowns” verwachten.

    Als je denkt dat ik een grapje maak, heb je duidelijk niet opgelet.

    Charles MacKay, de auteur van " Extraordinary Popular Delusions and the Madness of Crowds " deed de volgende scherpzinnige observatie na het bestuderen en documenteren van dwaasheden, manieën, populaire waanideeën en pure waanzin die door menigten werd vertoond.

    De grote reset; zoals klimaatverandering, uitstervende rebellie, planetaire crisis, groene revolutie en nu de Covid- hoax , worden gepromoot om af te leiden, angst aan te jagen en rechtvaardiging te bieden voor meer autoritaire controle terwijl het financiële gebouw afbrokkelt.

    Ze zijn allemaal gebaseerd op dunne, rommelwetenschap, geproduceerd door oneerlijke politieke hacks op de loonlijst van de regering, en met de paplepel ingegoten aan het publiek via massapropaganda.

    De redenen hiervoor zijn tweeledig.

    De ene is om een ​​beschermende muur om zich heen te bouwen (aangezien uitgehongerde, boze massa's onhandelbaar kunnen worden om mee om te gaan) en de andere is dat we getuige zijn van een vergeefse poging om de consumptie van natuurlijke hulpbronnen drastisch te vertragen (lockdowns op vliegreizen en consumentenreizen ) en daarmee de levensduur van het huidige systeem verlengen.

    Het kan voor een zeer korte tijd "stimulerend" zijn (er wordt enorm veel kapitaal in "groene energie" gestort) en op korte termijn uitstel van het onvermijdelijke bieden, maar uiteindelijk lost het het uiteindelijke probleem niet op en vertraagt ​​het alleen het onvermijdelijke.

    Hoe lang dat duurt, staat ter discussie - laat iedereen weten wat je ervan vindt door hieronder te klikken en een reactie achter te laten.

    11

    Hoe dan ook, het is bekend dat het systeem niet kan doorgaan en dus leven we door de poging tot zelfvernietiging, met de bedoeling dat degenen die de leiding hebben in staat zullen zijn om te herbouwen en dit met nog meer controle te doen.

    De ineenstorting van het westerse financiële systeem – en uiteindelijk de westerse beschaving – is de belangrijkste reden voor deze voorspelling.

    Covid is ontworpen als een excuus om te proberen deze ineenstorting te weerstaan ​​en  de macht te behouden. Het zal niet werken.

    Westerse samenlevingen, dronken van extreem liberalisme, zijn niet in staat om met echte ontberingen om te gaan.

    Tot nu toe is het dodental door Covid ongeveer 2 miljoen mensen, als we vrijgevig zijn.  Als we al die sterfgevallen door griep en hart- en vaatziekten die op wonderbaarlijke wijze zijn verdwenen bij elkaar optellen, dan is het cijfer zeker aanzienlijk lager.


    Het risico is duidelijk niet van Covid, zoals zelfs de meest naïeve en goedgelovige die rudimentaire wiskunde gebruikt, snel zal ontdekken.

    Het werkelijke risico - het risico waar u zich zorgen over zou moeten maken - komt van de marxistische overname die we doormaken en de uiteindelijke waarschijnlijkheden ervan.

    Wat nu wel zeker is, is dat de economische crisis als gevolg van de lockdowns wereldwijd veel meer doden zal veroorzaken dan het virus.

    “Wereldwijd hebben de lockdown-maatregelen het aantal mensen dat het risico loopt te verhongeren verhoogd tot 1,1 miljard, en ze brengen miljoenen levens in gevaar.”

    Vooraanstaand epidemioloog  Dr. John Ioannidis  van Stanford University

    “Dit jaar is er een perfecte storm geweest waardoor 270 miljoen mensen te maken hebben met crisisniveaus van voedseltekorten. Dat is het dubbele van het aantal mensen dat vorig jaar om deze tijd direct hulp nodig had.”

    Caoimhe de Barra, CEO, Trócaire

    En onnoemelijke ellende creëren:

    "Ik denk dat de kosten voor onze natie om deze scholen gesloten te houden aanzienlijk zijn, en ik hoop dat de nodige middelen beschikbaar kunnen worden gemaakt ... Maar er is nog een andere kost die we hebben gezien, vooral op middelbare scholen . Helaas zien we nu veel meer zelfmoorden dan sterfgevallen als gevolg van COVID. We zien veel grotere sterfgevallen als gevolg van een overdosis drugs die hoger zijn dan het overschot dat we als achtergrond hadden dan we zien de sterfgevallen als gevolg van COVID.

    Dr. Robert Redfield, CDC-directeur

    Het aantal zelfmoorden in Australië zal naar verwachting tot 50 procent stijgen als gevolg van de economische en sociale gevolgen van het coronavirus en het aantal sterfgevallen als gevolg van de pandemie zal tot 10 keer groter zijn.

    Modellering van de Australian Medical Association, The Australian

    Mijn familie zou 100 procent verhongeren als ik niet zou bedelen. Wat kan ik nog meer doen om ze te voeren als er geen werk is?

    Alireza Yousufi, 41, Kabul, in gesprek met de Washington Times

    Bovendien zullen de lockdowns niet eindigen.

    Ze zullen op elk moment en voor elk doel worden teruggebracht als een hulpmiddel.

    Democratie is voorbij .

    Dit jaar zijn er verkiezingen in meerdere westerse landen. We verwachten dat elke oppositie tegen de elites die nu aan de macht zijn, wordt vernietigd onder "gezondheidsbeperkingen".

    Vrije en eerlijke verkiezingen zijn voorbij.

    De voor de hand liggende politieke campagnes die zich zouden verzetten tegen The Great Reset, zullen illegaal worden gemaakt onder nieuwe wetten die al zijn geïmplementeerd.

    Bovendien wordt de 'duurzaamheidsagenda' die de 'Green Deal' is, in een andere broek gehuld, nu uitgevoerd. Het zal leiden tot een verbazingwekkende daling van de levensstandaard, torenhoge armoede, hongersnood, stagflatie en een versnelling van de ineenstorting van het maatschappelijk middenveld.

    Om dit allemaal bij elkaar te houden, is een niveau van autoritarisme nodig dat maar weinigen zich kunnen voorstellen. Dit wordt op voorhand uitgerold. Ze weten wat er gaat komen en zijn daarop voorbereid. De bevolking is nog grotendeels onwetend, optimistisch, goedgelovig en er totaal niet op voorbereid .

    Het publiek is niet voorbereid op de gevolgen van de duurzaamheidsagenda - verwoesting van het milieu, torenhoge armoede, hongersnood, stagflatie en een versnelde ineenstorting van het maatschappelijk middenveld.KLIK OM TE TWEETEN

    Deze aanhoudende en aanhoudende stroom van door 'wakkere menigte' geleide politiek zal de Anglo-westerse sociale en culturele instellingen machteloos maken. De rechtsstaat wordt gemanipuleerd om de rechten van de samenleving te prefereren boven individuele rechten. Bewijs, rede en rationaliteit lopen halsoverkop tegen een muur van annulatiecultuur aan, terwijl onderwijs en wetenschap worden vervangen door geselecteerde procedurele methoden.

    In feite wordt de civiele structuur waarop het Westen is gebouwd voor onze ogen aan flarden gescheurd. We kunnen gerust stellen dat een groot deel van de westerse wereld vandaag de dag de status van de tweede wereld heeft en snel afdaalt naar de status van de derde wereld, grotendeels gemaskeerd door de efficiëntie van de globalisering die gedurende tientallen jaren is opgebouwd en die nu omkeert (zoals ik onlangs hier heb gepresenteerd ).

    Groot-Brittannië, een voormalig baken van wet en orde, is nu onder de staat van beleg en burgers worden geslagen en gevangengezet omdat ze hun dierbaren bezochten of naar de sportschool gingen .

    Het streven naar massale vaccinatie van de bevolking via dwang, propaganda en manipulatie is in volle gang.

    "Health Impact Events" en sterfgevallen door deze experimentele onorthodoxe mRNA-vaccins nemen al toe en de campagne om de waarheid te onderdrukken wordt steeds draconischer.

    De omvang van de aangerichte economische schade is al grotendeels niet te overzien, maar overtreft die van de grote depressie al met minstens een factor 2.

    Het groeit exponentieel met elke dag.

    Groot-Brittannië is niet uniek, want hetzelfde geldt, zij het in mindere mate, voor het hele Westen. De fysieke infrastructuur blijft bestaan, maar dit maskeert de onderliggende rotting. Net zoals een verlaten gebouw in de tropen dat onverzorgd is achtergelaten, wordt ingehaald door de jungle, zal deze bestaande infrastructuur langzaam en dan snel verslechteren.

    Op dat moment zullen het fysieke verval en de armoede het intellectuele, morele en sociale verval weerspiegelen, en het zal uiteindelijk visueel duidelijk worden.

    Binnen tien jaar zullen veel steden in het Westen onherkenbaar zijn.

    Dit is de toekomst van degenen die The Great Reset volgen, namelijk westerse democratieën.

    Het westerse economische systeem wordt bijeengehouden door schulden. Na tientallen jaren van het niet toestaan ​​van echte bustes en het weggooien van het blik, hebben we het onvermijdelijke doodlopende einde bereikt. De obligatiemarkt functioneert niet meer, aangezien de enorme hoeveelheid schuld nu door de centrale banken zelf wordt gekocht en de secundaire uitgifte voor 100% in handen is van de centrale banken (EU) in een poging de kosten van het lenen laag te houden, terwijl tegelijkertijd meer dollars kunnen printen.

    Schuldvergeving komt eraan.

    In een laatste wanhopige poging om het bestaande systeem tot ontploffing te brengen en te vervangen, zal de afschaffing van de overheidsschuld plaatsvinden.

    Het wordt de grootste, meest flagrante diefstal sinds mensenheugenis en miljoenen mensen zullen van de ene op de andere dag verarmen. Dit zal samenvallen met een Digital Central Bank Currency-eenheid die is gekoppeld aan UBI (Universal Basic Income).

    Het zal een niveau van controle en slavernij inluiden dat totaal zal zijn. China's sociale kredietsysteem is het model. Lees voor meer diepgang de eigen papers van het IMF en het WEF over dit onderwerp. Het maakt niet uit, want schuldafwijzing zal niet werken.

    Het zal waarschijnlijk de laatste nagel aan de doodskist van het westerse led-systeem betekenen.

    Bij het analyseren van historische gegevens, verschillende bestuurssystemen en de samenlevingen die worden bestuurd, is het leerzaam om op te merken dat de ervaring met het Sovjetsysteem dat door de bolsjewieken werd geïmplementeerd heel anders was dan wat het Westen te wachten staat.

    De Sovjet-samenleving was destijds veel veerkrachtiger dan de westerse samenlevingen tegenwoordig zijn.

    Dit was zowel het gevolg van sterke familiestructuren en grotendeels mono-etnische cultuur, als het feit dat de voorgaande oorlogen die door de sovjetbevolking waren uitgevochten, de samenleving hadden verhard om het hoofd te bieden aan sociale en economische ontberingen.

    Dit is het tegenovergestelde van de hedendaagse westerse samenleving, waar de samenleving verontwaardigd is als iemand "verkeerd is geslacht" of als een "persoon met onvoldoende kleur" een burrito maakt (culturele toe-eigening).

    Te denken dat zo'n cultuur zichzelf in stand kan houden, is meer dan lachwekkend.

    Drie jaar geleden voorspelden we dat als dit niet werd gestopt, het westen het risico liep in tirannie te vervallen.

    Wij vinden dat het nu te laat is.

    Westerse samenlevingen hebben tegenwoordig records in het volgende:

    • Ze zijn DE meest diverse ooit,
    • Ze zijn meer multicultureel dan ooit
    • Ze hebben de meeste persoonlijke schulden
    • Hun regeringen hebben de meeste schulden
    • Ze ervaren de hoogste levensstandaard

    De eerste twee punten zijn belangrijk omdat in tijden van economische voorspoed multiculturaliteit en diversiteit creativiteit, innovatie en expansie brengen.

    Maar in tijden van economische krimp veranderen mensen in stamverband.

    Dit wordt nog verergerd wanneer ze zich tegen elkaar keren, zoals het geval is in de westerse wereld (white privilege, stakeholder equity, giftige mannelijkheid, genderidentiteit).

    Het laatste punt is belangrijk, omdat ze het minst veerkrachtig zijn en het meest zullen lijden. Westerse samenlevingen kennen geen ontberingen en wanneer zelfs maar een kleine schok toeslaat, is de overtuiging dat de staat niet alleen kan voorzien in iedereen die benadeeld is, maar dat het ook zou moeten .

    Daarom gaan ze lenen en printen. De samenleving zal het letterlijk eisen.

    Het bewijs van het gebrek aan veerkracht van westerse samenlevingen is te vinden in het gedegenereerde gedrag dat wordt vermomd als deugd. We zien het in ‘cultuur annuleren’, wetten tegen haatzaaien, censuur van eventuele tegengestelde opvattingen – en nu zelfs vragen, het kapen van de wetenschap om in een verhaal te passen (Covid en klimaatverandering worden het meest agressief gebruikt) en pogingen om de geschiedenis te herschrijven ten gunste van de eeuwig onderdrukten.

    Dit zijn allemaal tekenen van dit afbrokkelende systeem.

    Niet zoals de USSR

    Om dit in context te plaatsen: toen de bolsjewieken het sovjetsysteem overnamen en creëerden, stierf tien procent van de bevolking.

    Sommigen van de regelrechte slachting, sommigen in de Goelags, anderen van armoede.

    De new age bolsjewieken zijn nu aan de macht in het Westen en dit zal waarschijnlijk erger zijn, mogelijk veel erger om de hierboven genoemde redenen. Niets van dit alles houdt rekening met de effecten van de experimentele medicijnen die worden gebruikt op populaties. Het resultaat; de bevolking van deze landen zal afnemen.

    De combinatie van sterfte en migratie zal daarvoor zorgen.

    De tweede en derde wereld

    Op dit moment is de jury grotendeels uit op die landen die we vroeger de "tweede" en "derde" wereld hebben genoemd.

    We houden ze nauwlettend in de gaten.

    Degenen die de westerse mogendheden en The Great Reset volgen en zich economisch en politiek aan hen binden, zullen dienovereenkomstig lijden onder de overheersende burgeroorlog.

    Met de ineenstorting van hun economische systemen, zal ook het machtsvacuüm worden opgevuld. Dit op zich zou op internationale schaal een haartrigger kunnen worden. We hebben de schaakstukken op het bord al zien verschuiven.

    China dat Hong Kong innam was een gevolg van het begin van dit machtsvacuüm. China nam HK omdat het kon. Er is in zo'n korte tijd zoveel gebeurd dat het westerse systeem heeft verzwakt dat het nu gewoon een kwestie van tijd is voordat er meer machtsspelletjes op het internationale toneel komen.

    Het Westen zal intensievere afscheidingsbewegingen ervaren, die deze keer waarschijnlijk zullen resulteren in geweld, aangezien het systeem autoritair wordt in een gekke poging om de zaken bij elkaar te houden.

    Het blijft hoogst onwaarschijnlijk dat de Verenigde Staten "Verenigd" blijven.

    De term 'binnenlands terrorisme' zal de norm worden, aangezien iedereen die van het verhaal afwijkt, al snel als een 'terrorist' wordt beschouwd.

    Let erop.

    Tweede- en derdewereldlanden - op voorwaarde dat ze ervoor kiezen om zich NIET aan te sluiten bij het zinkende westerse schip - zijn beter gepositioneerd om met ontberingen om te gaan dan de westerse democratieën.

    Sociale vangnetten in deze landen zijn in feite gedecentraliseerd; zij zijn de familie-eenheid.

    De eis – en inderdaad het vermogen – van hun regeringen om de problemen te 'repareren' ontbreekt, en dus zullen ze dat ook niet doen. Die tweede- en derdewereldlanden die ervoor kiezen het Westen niet te volgen, zullen Rusland en China volgen, en geen van beide zal The Great Reset volgen.

    Dat kunnen ze niet, omdat hun machtsstructuren een heel andere benadering vereisen.

    Ze zijn ideologisch gekant tegen The Great Reset en kunnen dus niet zo gemakkelijk worden gekocht als de westerse mogendheden zijn geweest. Dit om zowel economische, maar ook culturele en ideologische redenen. Landen die zich aan deze twee verbinden, zullen de nieuwe samenstelling van de postwesterse wereld vormen.

    Dit ontvouwt zich nu en is gemakkelijk te zien als je oplet.

    Verschillende systemen

    In een recente Insider- publicatie merkte ik dat op;

    Met $ 7,1 biljoen is de gecombineerde marktkapitalisatie van Apple, Microsoft, Amazon en Google groter dan het BBP van elk land ter wereld, met uitzondering van de VS en China.

    Het is geen toeval dat elk van deze bedrijven een fervent en enthousiaste voorstander is van lockdowns. Ze zijn machtiger dan veel regeringen, en zoals we zojuist in de VS hebben gezien, oefenen ze een enorme politieke invloed uit.

    In het westerse systeem dicteren de zakelijke elites het overheidsbeleid en ze zijn bezig om zoveel mogelijk macht te verzamelen om hun eigen voortbestaan ​​te verzekeren, en inderdaad een geheel nieuw systeem in te voeren.

    Ze noemen het The Great Reset.

    Deze geweldige reset wordt ondersteund door de grote oplichterij die zich voordoet als "filantropie".

    De rijkdom van Bill Gates is bijvoorbeeld verdubbeld van $ 54 miljard naar $ 105 miljard sinds hij zijn vaccinagenda begon, onder dit zorgvuldig geconstrueerde mom van "filantropie", terwijl hij duizenden doden, miljoenen gewonden en duizenden onvruchtbaar maakte (lees dit en dit voor een voorbeeld).

    “Eerst kregen we bevolking. De wereld heeft vandaag 6,8 miljard mensen. Dat loopt op tot ongeveer 9 miljard. Als we nu echt goed werk leveren op het  gebied van nieuwe vaccins , gezondheidszorg en reproductieve gezondheidsdiensten,  dan verlagen we dat met misschien 10 of 15 procent .”

    Bill Gates, Ted2010-conferentie, nadruk op ons

    Degenen die opletten, kunnen ook een wenkbrauw optrekken bij zijn recente uitstapje naar het rampenkapitalisme, aangezien de maatregelen die hij verdedigde voor covid-19 hem in staat hebben gesteld de grootste landbouwgrondbezitter van de VS te worden en een biedingsoorlog aan te gaan om Signature Aviation te kopen, 's werelds grootste particuliere straaljager.

    Ook wel bekend als 'belangrijke strategische activa' in een wereld van door de overheid gecontroleerde bewegingen en toeleveringsketens.

    Maar wie zou het merken, hij heeft het te druk met het per jaar pompen van 160x de hoeveelheid kooldioxide in de atmosfeer dan de gemiddelde persoon aan wie hij het leven dicteert, voor een van zijn " guilty pleasures ".

    Gevaarlijke megalomanen met socialistische neigingen die de hele mensheid op het spel zetten met een gevaarlijk, onbewezen, onnodig en haastig Covid-vaccin op de markt voor een vervalste pandemie om hun belangen te bevorderen, is de grimmige realiteit van onze huidige situatie.

    Dit is geen film of een verhaal.

    Het is een feit.

    Geopolitiek en leger

    De situatie tussen de drie grootmachten is drastisch veranderd. De enige relevante prestatie van de westerse mogendheden in het afgelopen decennium was de vorming van een strategische alliantie, zowel militair als economisch, tussen Rusland en China.

    De relatie tussen de Verenigde Staten en de ASEAN kreeg onder de regering-Obama een flinke klap. Sindsdien is er niets gedaan om dit te herstellen en in plaats daarvan heeft China zijn invloed vergroot onder het Belt and Road-initiatief.

    De invloed van de VS is nu op een historisch dieptepunt en staat op het punt nog erger te worden.

    In deze leegte is China gestapt. De implementatie van het Regional Comprehensive Economic Partnership (RCEP), dat 's werelds grootste handelsblok heeft gecreëerd, is een grimmige herinnering aan hoe snel de westerse invloed instort.

    Het is leerzaam op te merken dat noch de EU, noch de VS partij zijn bij RCEP.

    Verhuizen naar Europa en Rusland; Dit partnerschap is nu aan flarden omdat het Kremlin er eindelijk genoeg van heeft en beseft dat er weinig te winnen valt bij engagement. De EU wilde nooit een partnerschap, maar eerder een vazal EU-staat.

    Om dezelfde redenen dat Rusland The Great Reset niet zal nastreven, zou Rusland nooit instemmen met de agenda van de EU. Dit was altijd de meest waarschijnlijke uitkomst, maar de Covid-zwendel en het doordrukken van de "duurzaamheidsagenda" van de EU die netjes in The Great Reset past, is niet in het belang van Rusland. Mochten er ooit twijfels zijn geweest over wat er met deze samenwerking zou gebeuren, dan is die nu definitief weggenomen.

    Er is en zal geen partnerschap zijn.

    Zowel Rusland als China bereiden zich sinds 2008 voor op een grote oorlog en China heeft de afgelopen twintig jaar zijn militaire capaciteiten vergroot. Rusland heeft zijn economie nu volledig gede-dollariseerd, een schat aan goud opgebouwd en heeft een van de meest stabiele balansen van welke soeverein dan ook.

    Ze zijn toevallig zelfvoorzienend in zowel voedsel als energie, die beide op het punt staan ​​absoluut kritiek te worden. Zoals ik al vaker heb gezegd:

    Je hebt geen politieke zekerheid als je geen energiezekerheid hebt.KLIK OM TE TWEETEN

    Westerse mogendheden zijn bezig met deugdzaamheid en signaleren hun energiezekerheid voor browniepunten aan de Woke-tafel. Of ze nu door opzet, onwetendheid of boosaardigheid afstand doen van hun autonomie.

    Hun vijanden zullen dit tegen hen gebruiken.Bill

    Op dit moment hoeven hun vijanden geen vinger uit te steken, want kijken naar je vijand die zelfmoord pleegt, is zowel goedkoper, gemakkelijker en waarschijnlijk een meer bevredigende ervaring.

    De periode na de Tweede Wereldoorlog is die welke vandaag de dag in het geheugen van de mensen staat. Ik zou willen voorstellen dat er een langer tijdsbestek nodig is om de risico's die vandaag voor ons liggen adequaat in te schatten. Oorlog is meer de norm dan de meesten beseffen.

    De hele mondiale wereldorde is geschraagd door de Amerikaanse economische, militaire (vooral de marine) bekwaamheid. Die orde stort nu en in snel tempo in.

    Dit machtsvacuüm ZAL worden opgevuld.

    Op het moment van schrijven gelooft niet één op de honderd in het westerse systeem dat iets anders dan een westers geleid systeem zal leiden.

    De hersenspoeling van individuen is compleet, en niet alleen gelooft de meerderheid dat het Westen moreel hoogstaand is, maar ze geloven ook in hun technologische superioriteit.

    Deze overmoed heeft hen in staat gesteld volledig te negeren wat er om hen heen gebeurt. We zien het met de opkomst van de suprematie van de emotionele argumenten over de rationele (2+2=4 = racistisch) die genegeerd of afgekeurd worden.

    Rationeel, objectief, op feiten gebaseerd denken wordt nu uniform gecategoriseerd als "samenzweringstheorie", en elke vraag over het met de lepel gevoede verhaal wordt belachelijk gemaakt en vervolgens "geannuleerd".

    Die mentaliteit kan een sleutelrol spelen bij de komende catastrofale gebeurtenissen.

    In het Sovjetsysteem was de zwijgende meerderheid van de mensen zich tenminste bewust van de drogredenen waarmee ze werden gevoed. Ze wisten dat ze bunkum waren en betoonden lippendienst aan hen om te overleven.

    In het Westen zien we echter dat absurde beweringen eigenlijk volledig worden geloofd.

    In de loop van de jaren 2020 zal duidelijk worden dat het nieuwe model (The Great Reset) faalt.

    Dit zal plaatsvinden terwijl het blok Rusland-China het beter doet.

    Deze relatieve en voor de hand liggende divergentie kan leiden tot oorlog, puur uit wanhoop (ze creëerden een nep-pandemie en nep-klimaatalarm, dus negeer een oorlog om welke reden dan ook niet).

    Het laatste stukje hegemonische macht zijn natuurlijk... kernwapens.

    Het kan verleidelijk zijn om de overwinning van een verzekerde nederlaag te grijpen als men zo'n macht in de hand heeft.

    De historici onder de lezers zullen begrijpen waarom we ons haasten naar wat misschien wel de eerste nucleaire oorlog ter wereld is.

    Zo'n oorlog zal de ineenstorting van het westerse financiële en dus politieke systeem niet stoppen. Het kan er gewoon een worden waar de slachtoffers in de miljarden worden geteld.

    We hopen dat een dergelijke catastrofe kan worden vermeden.

    Op dit moment, tenzij de technocraten van het WEF niet worden gestopt, neemt de kans hierop dagelijks af.

    Onze taak, voor onszelf, onze abonnees en onze klanten voor nu, is om ons kapitaal te beschermen, te profiteren van het onvermijdelijke, en toe te kijken als haviken om (hopelijk) kansen en uitkomsten correct te bepalen.

    Flexibiliteit zal het sleutelwoord zijn.

    In ons land is de leugen niet alleen een morele categorie geworden, maar ook een pijler van de staat

    Solzjenitsyn

    -Chris

    Bron

    0 reacties :

    Een reactie posten