De Italiaanse aartsbisschop Carlos Maria Vigano steunt de Canadese vrachtwagenchauffeurs tegen de Nieuwe Wereldorde (Nederlands Transcript)

Datum:
  • dinsdag 15 februari 2022
  • in
  • Categorie: ,
  •  Jullie protest, beste Canadese vrachtwagenchauffeursvrienden, sluit zich aan bij een wereldwijd koor dat zich wil verzetten tegen de vestiging van de Nieuwe Wereldorde op de puinhopen van natiestaten.


    14-2-2022


    Beste broeders en zusters Canadese vrachtwagenchauffeurs,

    De wereldwijde staatsgreep die in deze twee jaar van psycho-pandemische farce door de globalistische elite is gepleegd, komt het duidelijkst naar voren als we ons niet beperken tot wat er in afzonderlijke landen is gebeurd, maar onze blik verbreden naar wat er overal is gebeurd, citeert Lifesitenews.com.

    Uw protest, beste Canadese vrachtwagenchauffeursvrienden, sluit zich aan bij een wereldwijd koor dat zich wil verzetten tegen de vestiging van de Nieuwe Wereldorde op de puinhopen van de natiestaten, door middel van de Great Reset die wordt nagestreefd door het Economisch Wereldforum en door de Verenigde Naties onder de naam Agenda 2030. En we weten dat veel regeringsleiders hebben deelgenomen aan de School voor Young Leaders van Klaus Schwab – de zogeheten Global Leaders for Tomorrow – te beginnen met Justin Trudeau en Emmanuel Macron, Jacinta Ardern en Boris Johnson, en daarvoor Angela Merkel, Nicolas Sarkozy en Tony Blair.

    Het lijkt erop dat Canada – samen met Australië, Italië, Oostenrijk en Frankrijk – een van de naties is die het meest door de globalisten zijn geïnfiltreerd. En bij dit helse project moeten we niet alleen denken aan de psycho-pandemische farce, maar ook aan de aanval op tradities en de christelijke identiteit – meer bepaald de katholieke identiteit – van deze landen.

    U hebt dit instinctief begrepen, en uw verlangen naar vrijheid werd in al zijn gecoördineerde harmonie getoond, op weg naar de hoofdstad Ottawa. Beste vrachtwagenchauffeurs, jullie hebben met grote moeilijkheden te kampen, niet alleen omdat jullie je werk opgeven om te demonstreren, maar ook vanwege de ongunstige weersomstandigheden, de lange nachten in de kou, en de pogingen om weggejaagd te worden waarmee jullie te maken krijgen. Maar naast deze moeilijkheden hebt u ook de nabijheid van veel van uw medeburgers ervaren, die net als u de dreigende dreiging hebben begrepen en u willen steunen in uw protest tegen het regime. Staat u mij toe u ook mijn steun en mijn geestelijke nabijheid te betuigen, waarbij ik mij aansluit met het gebed dat uw manifestatie met succes mag worden bekroond en zich ook mag uitstrekken tot andere landen.

    In deze dagen zien wij de maskers van tirannen uit de hele wereld vallen, en helaas zien wij ook zoveel conformisme, zoveel angst, zoveel lafheid bij mensen die wij tot gisteren nog als vrienden beschouwden, zelfs onder onze familieleden. Maar juist door deze extreme situatie ontdekken wij met verbazing gebaren van menselijkheid van vreemden, tekenen van solidariteit en broederschap van hen die zich in de gemeenschappelijke strijd dicht bij ons voelen. We ontdekken zoveel edelmoedigheid en zoveel wil om ons uit deze verbijstering te bevrijden. We ontdekken dat we niet langer bereid zijn passief de vernietiging van onze wereld te ondergaan, opgelegd door een kliek van gewetenloze misdadigers, dorstig naar macht en geld.

    In deze meedogenloze aanval op de traditionele wereld zijn niet alleen je manier van leven en je identiteit aangetast, maar ook je bezittingen, je activiteiten en je werk. Dit is de Great Reset, dit is de toekomst die wordt beloofd door slogans als Build Back Better, dit is de toekomst van miljarden mensen die worden gecontroleerd in hun elke beweging, in al hun transacties, in elke aankoop, elke bureaucratische praktijk, elke activiteit. Automaten zonder ziel of wil, beroofd van hun identiteit, gereduceerd tot een universeel inkomen dat hen in staat stelt te overleven, alleen te kopen wat anderen al besloten hebben te koop aan te bieden, door een genserum getransformeerd in mensen die chronisch ziek zijn.

    Vandaag is het meer dan ooit noodzakelijk dat jullie beseffen dat het niet langer mogelijk is om passief mee te werken: het is noodzakelijk om stelling te nemen, om te vechten voor vrijheid, om respect te eisen voor natuurlijke vrijheden. Maar meer nog, beste Canadese broeders, is het noodzakelijk te begrijpen dat deze dystopie dient om de dictatuur van de Nieuwe Wereldorde te vestigen en elk spoor van Onze Heer Jezus Christus volledig uit te wissen uit de samenleving, uit de geschiedenis en uit de tradities van de volkeren.

    Demonstreer voor jullie rechten, Canadese vrienden: maar mogen deze rechten niet beperkt blijven tot een simpele aanspraak op de vrijheid om supermarkten binnen te gaan of om niet gevaccineerd te worden: mogen het ook een trotse en moedige aanspraak zijn op jullie onaantastbare recht om vrije mensen te zijn. Maar uw betoog moet er een zijn van ware vrijheid, waarbij u eraan herinnerd wordt dat het de Waarheid is – dat wil zeggen, Onze Heer Jezus Christus – die als enige u vrijheid kan garanderen: de waarheid zal u vrij maken.

    Laat ons bidden dat Christus zal terugkeren om te heersen in de samenleving, in uw harten en in uw gezinnen. Neem het spirituele wapen van de Heilige Rozenkrans ter hand en bid tot de Heilige Maagd, Sainte Ann, Saint George en de Heilige Canadese Martelaren om uw vaderland te beschermen.

    Ik zou mijn oproep willen besluiten door u te vragen met mij te bidden, met de woorden die Onze Lieve Heer ons heeft geleerd: mogen zij het zegel zijn van dit ontwaken, van deze nationale bevrijding. Laten wij het allen tezamen bidden, hardop, opdat ons gebed ten hemel stijgt, maar ook opdat het krachtig weerklinkt op deze pleinen, in deze straten, tot in de paleizen van de machtigen:

    Onze Vader, die in de hemelen zijt, Uw naam worde geheiligd, Uw Rijk kome, Uw wil geschiede op aarde zoals in de hemel. Geef ons heden ons dagelijks brood. En vergeef ons onze schuld, zoals ook wij aan anderen hun schuld vergeven. En leid ons niet in bekoring, maar verlos ons van het kwade. Amen.


    Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

    GREAT RESET DOSSIER



     Volg Frontnieuws op Telegram

    0 reacties :

    Een reactie posten