De geplande angst

Datum:
 • dinsdag 22 februari 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 • We worden elke dag bang gemaakt en voor bij wie dat lukt – en dat zijn er veel! – middels vele ‘creatieve’ varianten bang gehouden. 


  De geplande angst  (Door: Drs. E.N. Schilder)

  We worden elke dag bang gemaakt en voor bij wie dat lukt – en dat zijn er veel! – middels vele ‘creatieve’ varianten bang gehouden. De Corona-FAKE-‘pandemie’ is nog niet voorbij of diverse partijen als Schwab’s WEF, Gates’ WHO en Kaag’s Gay666 waarschuwen al voor de ‘gevolgen’ van volgende (en derhalve wederom GEPLANDE!) ‘pandemieën´ en de zogenaamd ‘GROTE gevolgen’ van de klimaatleugens, uhhh verandering bedoel ik natuurlijk…

  Canada laat inmiddels het WARE gezicht zien van hoe WEF-opgeleide dictatortjes optreden als zij hun zin niet krijgen en hun (op valse beloften en voorwaarden) opgelegde angst niet meer wordt geaccepteerd. Wereldwijd WEF-opgeleide, (fysiek-zijnde MIETJES!) als Trudeau, Rutte en Macron, geestelijk gestoorde monsters als Merkel en Kaag en/of de schizofrene en daardoor voor dit doel eveneens uitermate bruikbare psychopaten als New Zeeland’s Jacinda Ardern of de overduidelijk dementerende Joe Biden, die hun SS-troepen schaamteloos inzetten om de samenleving en de wereld te ontwrichten ter bevordering van het VIERDE RIJK! Het nieuwe fascistische rijk waarvan voor oorlogsmisdaden veroordeelde Nazi’s aan de basis hebben gestaan en mondiaal ‘geleid’ wordt door de Verenigde Nazi’s en waarBINNEN de WHO, de WEF en de Europese Unie de belangrijkste steunpilaren zijn. Het nieuwe Nazi-rijk, waar doodsbange watjes en nichterige mietjes èchte mannen en vrouwen onderdrukken en proberen te onderwerpen. Ofwel het door Kaag aangekondigde ‘nieuwe leiderschap’… Het nieuwe fascistische wereldrijk dat zogenaamd de aarde redt van de ondergang (door de mens…) en onder de dekmantel van een zogenaamde pandemie, op commando van psychopaat Schwab, overal noodwetten heeft aangenomen en geïnstalleerd om de meest bizarre ‘maatregelen’ te kunnen nemen…

  Zo zullen zij binnenkort middels ‘klimaatwaarschuwingen’/LEUGENS (!) de noodtoestand kunnen uitroepen als het ‘te koud is voor de tijd het jaar’, ‘te warm is voor de tijd van het jaar’, het sowieso te warm is naar hun zin en u vervolgens (smog-alarm? klimaat-alarm?) verbieden met uw auto te reizen. Een van deze maatregelen betreft onteigening voor als u ondanks hun LEUGENS/aangekondigde maatregelen bijvoorbeeld tòch in uw auto rijdt. Deze wordt dan in beslag genomen ‘wegens overtreding’ van de aankomende/verzonnen klimaatwetgeving. Net als de Corona-wetgeving is ook deze wetgeving ÉÉN grote leugen en uitsluitend bedoeld om ú te onderwerpen en u te onteigenen. Onteigening van uw auto, uw geld, uw huis en uw grond en allemaal vanwege uw ‘ongehoorzaamheid’ aan het nieuwe fascisme… Maar u zult gelukkiger zijn… Het absolute doel is een digitaal (geïmplanteerde chip in uw lichaam) paspoort waarin al uw persoonlijke gegevens staan en dat automatisch is gekoppeld aan in eerste instantie de Gestapo/politie, uw woning, uw bankgegevens, uw vaccinatiepaspoort en daarmee uw ‘recht op toegang’ tot het ziekenhuis, uw auto en ÀL uw andere (nu nog) bezittingen.

  Na de FAKE-Corona-pandemie zal men derhalve FAKE-klimaatmaatregelen afkondigen om zogenaamd de wereld te redden, maar waarvan het daadwerkelijke doel is ú te onderwerpen en/of vernietigen. Er zijn volgens hen namelijk maar liefst zeven miljard (!) mensen teveel op deze wereld… Het is niet voor niets dat Amerika bij het implementeren van Biden middels het frauduleuze wegwerken van Trump (!) de laatste jaren de druk op Rusland vergroot en daarvoor allerlei aanleidingen zoeken. Met name de laatste weken wordt de oorlogsretoriek wederom opgevoerd terwijl het juist het WESTEN is dat de eerder gemaakte afspraken schendt!

  ZIJ (VN/EU/WEF) treden allen de regels met voeten (!), maar draaien, zoals u dat inmiddels van hen gewend bent, vervolgens alle feiten om. De VN en de VS zijn derhalve de AANSTICHTERS (!) van ÀLLE oorlogen van de laatste vijftig jaar in de wereld, en úw leven en welzijn en het leven en welzijn van de Russen en Oekraïners interesseerde ze geen bal! Àlles wordt ingezet en gebruikt om hun WNO-doel – agenda 2030, en derhalve een totale wereldoverheersing èn totale controle!, te bereiken en daarbij schuwen deze zogenaamd ‘groene’/‘duurzame’ partijen geen enkel middel!

  Al ruim vijf decennia worden ‘we’ bang gemaakt voor milieu- en klimaatextremen/leugens (en sinds twee jaar ook voor ‘pandemieën) om de wereld zogenaamd te redden. Het enige wat ermee gered wordt, zijn de riante inkomens van hypocrieten als Obama, Rosenmöller (de ‘man’ achter de moord op Pim Fortuyn?), Yasser Klaver, Jetten en al die zogenaamd ‘groene’ partijen die leven op klimaatangst.

  Nogmaals ter herinnering: Mijn interesse lag al heel lang bij de Romeins/Germaanse- en de Vikingtijd, maar ik leerde op deze site eigenlijk pas iets over runen en heb daar vervolgens zelf boeken over aangeschaft. Alle runen (de eerste vondsten dateren van drieduizend (!) jaar vóór onze jaartelling!) zijn gebaseerd op krachtdieren en natuurelementen. Zo is er een rune (Hagalaz) die vernoemd is naar hagel. Een alles vernietigend natuurelement dat gewassen en huizen volledig beschadigde. Uiteraard tijdens hevige hagelbuien en stormen. Dat is dus NIET iets van de laatste tijd en wordt al helemaal niet veroorzaakt door klimaatverandering! Dit is ALTIJD AL ZO GEWEEST! Dat bange of daarvoor betaalde mietjes van een jaar of twintig, dertig dit nu met veel  ‘emotie´ en angst brengen, is derhalve FAKE news! Sterker nog: zij zijn (heel bruikbaar hiervoor) veel te jong en te naïef om beter te KUNNEN weten!

  Door:
  Drs. E.N. Schilder

  (voor www.ejbron.wordpress.com)   0 reacties :

  Een reactie posten