Covid ‘vaccins’ veroorzaken microbloedstolsels bij miljoenen … en er is geen medische oplossing

Datum:
  • zondag 13 februari 2022
  • in
  • Categorie: ,
  • De miljoenen gerapporteerde gezondheidsclaims in verband met Covid-“vaccins” hebben één ding gemeen: microscopische bloedklonters veroorzaakt door spike-eiwitten.


    13-2-2022


    Het is nu bekend dat de vaccins de bloedvaten in het hele lichaam beschadigen. In feite, zijn ze veel erger dan de Covid zelf, meldt Uncut News.

    De volledige omvang van het effect van deze spike-eiwitten en microbloedklonters is nog niet volledig bekend, maar het is duidelijk dat zij niets dan kwaad doen.

    “Bloedklonters die zich vormen in de kleinste bloedvaten worden microvasculaire tromboses genoemd en verminderen de bloedstroom,” meldt LifeSiteNews. “Klinische symptomen hangen af van welke organen het meest aangetast zijn.”

    Het probleem met microvasculaire stolsels is dat ze niet zichtbaar zijn met het blote oog of zelfs met normale scans. En toch is de schade die ze veroorzaken aanzienlijk.

    Als ze bijvoorbeeld in de longen terechtkomen, kunnen microbloedklonters, veroorzaakt door spikeiwitten, tot longembolieën leiden. Als ze in de hersenen terechtkomen, kan verwarring of een beroerte het gevolg zijn.

    “Als ze vast komen te zitten in het hart, kunnen ze een hartaanval veroorzaken of ontstekingen bevorderen,” voegt LifeSiteNews toe.

    “Als ze vast komen te zitten in de kleinere bloedvaten die de handen of voeten van zuurstof voorzien, kunnen die ledematen gevoelloos worden en kan amputatie nodig zijn. Stolsels in andere organen, zoals de lever of de nieren, kunnen leiden tot het falen van die organen.”

    De spike proteïnen in het Covid “vaccin” werden ontworpen om het menselijk lichaam te vernietigen

    Omdat spike-eiwitten zich bijna overal in het lichaam kunnen nestelen, kan de daaruit voortvloeiende schade vele vormen aannemen. Dit verklaart waarom de “volledig gevaccineerden” allerlei gezondheidsproblemen ontwikkelen, waarvan sommige niets met elkaar te maken lijken te hebben.

    Tot op heden zijn meer dan een miljoen meldingen van ongewenste voorvallen als gevolg van vaccinatie gemeld aan VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System). Er zijn ook honderdduizenden doden gerapporteerd.

    Medisch deskundige Dr Peter McCullough heeft herhaaldelijk gewaarschuwd voor micro-stolsels die door de gevestigde orde worden genegeerd. Hij wees er al vroeg in de Plandemie op dat het spike-eiwit zelf stolling en bloedstolling veroorzaakt, maar weinigen luisterden.

    De door het spike-eiwit veroorzaakte stolling is uniek in die zin dat het de rode bloedcellen en bloedplaatjes aan elkaar doet kleven. Dit is een heel ander soort bloedstolling dan men zou verwachten bij grotere bloedstolsels in de slagaders en aders.

    De Canadese arts Charles Hoffe heeft afgelopen zomer publiekelijk aangetoond dat 62% van zijn honderden gevaccineerde patiënten een hoog D-dimeergehalte had, wat wijst op de aanwezigheid van microbloedstolsels.

    “Een D-dimeer test meet de hoeveelheid afgebroken fibrine in het bloed,” legt LifeSiteNews uit.

    Naast deze bevinding waarschuwde Hoffe dat het injecteren van mRNA (boodschapper-RNA), dat het lichaam programmeert om zijn eigen spike-eiwitten te produceren, “de meeste mensen zou doden door hartfalen,” hetzij onmiddellijk, hetzij later in de toekomst.

    In de komende jaren, zegt Hoffe, zal bijna iedereen bij wie een mRNA-naald wordt ingebracht, sterven aan hartfalen. De tijd zal leren of zijn inschatting waar blijkt te zijn.

    Bij iedereen die de mRNA-injectie van Pfizer-BioNTech of Moderna heeft gekregen, zullen uiteindelijk de haarvaten verstopt raken, als dat al niet het geval is. Op een gegeven moment zal dit leiden tot een ernstige cardiovasculaire gebeurtenis, mogelijk met de dood tot gevolg.

    “In gewoon Nederlands zei hij dat de mRNA-injecties geprogrammeerd zijn om iemands lichaam in een ‘spike-eiwitfabriek’ te veranderen, en dat na verloop van tijd deze massaal geproduceerde spike-eiwitten een progressieve bloedstolling veroorzaken.”


    Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

    Telegram: t.me/dissidenteen

    Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:






    0 reacties :

    Een reactie posten