Vergeet niet: Israël was het eerste land dat massaal vaccineerde met het mRNA-vaccin van Pfizer. Het was het eerste land dat boosters gebruikte. Ongeveer 95 procent van de volwassenen boven de 50 is gevaccineerd. Ongeveer 85 procent heeft een booster gekregen, bericht Alex Berenson.

Dit is het resultaat.

Hoe kan iemand deze grafiek zien als bewijs van iets anders dan – in 

het beste geval – een compleet falen van het vaccin? En in het ergste geval bewijs dat de mRNA vaccins samenwerken met Omicron op een manier die de resultaten verslechtert. Bespaar me het gepraat over relatieve risico verhoudingen. BESPAAR ME. De overgrote meerderheid van de mensen die sterven in Israël zijn gevaccineerd.

Er is iets heel erg mis en de enige rationele oplossing op dit moment is om de vaccins te stoppen en uit te zoeken wat.

We hebben het grote geluk dat Omicron over het algemeen minder gevaarlijk is. De volgende variant is dat misschien niet.

Het vaccin houdt COVID niet tegen, en ondanks wat er beweerd werd, was het daar ook nooit voor bedoeld. Waar het wel voor bedoeld was, is het heel goed in.

Elke overweging die gemaakt wordt over het verplichten van gedwongen medische handelingen is geen discussie.

Het is een dreigement.

Het zal als zodanig worden behandeld. Er zijn lotsbestemmingen die erger zijn dan de dood en de wereld die zij willen creëren – een wereld waar de regering en hun farmaceutische vriendjes ons kunnen inspuiten met wat ze maar willen wanneer ze maar willen – is er één van.

Aan jullie die van deur tot deur gaan met jullie gifnaalden: is dit de heuvel waarop jullie bereid zijn te sterven?, schrijft reaguurder tritorch.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER