Australië: grenzeloze corona-waanzin – Covid-huisdiervaccinaties

Datum:
 • maandag 7 februari 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 • 29 miljoen huisdieren naar de Covid-vaccinatie
  Australië: grenzeloze corona-waanzin – Covid-huisdiervaccinaties


  (Vertaling: E.J. Bron)

  Australië heeft zich in de corona-pandemie al ontelbare keren, of het nu met “verblijfskampen” voor met Covid besmette personen, de langste lockdowns (tot zes keer aan toe) ter wereld of onlangs door de uitzetting van de toptennisser Nowak Djokovic was, op “extremistische” wijze onderscheiden. Nu echter leidt de waanzin in “Down Under” wel tot heel bijzondere excessen. De huisdieren in het land moet tegen Sars-CoV-2 gevaccineerd worden.

  29 miljoen huisdieren naar de Covid-vaccinatie

  In Australië leven op dit moment 25,69 miljoen mensen en 29 miljoen huisdieren. De laatsten, dus de “meerderheid” van het land, moeten nu, na interventie van de dierenarts Dr. Sam Kovac, een bescherming tegen het corona-virus krijgen.

  Het gaat om een geschatte 5,1 miljoen honden, 3,8 miljoen katten en 610.000 andere kleine zoogdieren.

  Ondanks de grote bureaucratische moeite en onkosten deed Dr. Kovac zijn best om het in Rusland ontwikkelde, wereldwijd enige Covid-vaccin toegelaten te krijgen door de autoriteiten in Australië.

  Sinds geruime tijd werd zijn praktijk in Sydney “gebombardeerd” met telefoontjes van bezorgde bezitters van huisdieren, die hun “lievelingen” tegen het corona-virus wilden laten beschermen. Tot nu toe stond alleen de Australian Pesticides end Veterinary Medicines Authoroty met de noodzakelijke toestemming in de weg.

  Dr. Kovac heeft er echter alle vertrouwen in dat deze toestemming nu weldra zal komen. Op dit moment moet met de verantwoordelijke autoriteit alleen nog opgehelderd worden of hiervoor een “gebruikelijke” toelatingsheffing van $ 105.000,- betaald zou moeten worden.

  Nog geen “logistiek plan” voorhanden

  Hij zou nog niet hebben nagedacht over de achter de “vaccinatiecampagne” zittende logistiek voor miljoenen huisdieren, maar het Russische vaccin zou niet duur zijn per flesje, verklaarde Dr. Kovac. Het vaccin zou ook heel gemakkelijk in het land zelf geproduceerd kunnen worden, zonder hoge importkosten te laten ontstaan.

  Dr. Kovac spreekt verder van de mogelijkheid van een “toelating in een noodsituatie”, net zoals bij de mensen, voordat de autoriteit de definitieve toelating geeft. Het enige probleem zou op dit moment zijn dat de meeste dierenartsen niet op het virus kunnen testen.

  Verder zegt de dierenarts dat weliswaar veel mensen hier anders over zouden denken, maar dat huisdieren echter definitief Covid zouden kunnen krijgen. Er bestaan echter geen bewijzen voor dat zij het ook op mensen zouden kunnen overdragen. Ook zijn er tot nu toe geen data bekend over het aantal Covid-gevallen of sterfgevallen door Covid bij huisdieren.

  Dr. Kovac geeft echter toe dat “het op de een of andere manier vreemd zou zijn, want als je zou denken aan griep, verkoudheid of andere ademweg virussen, dan zouden deze niet echt van toepassing zijn op honden en katten. Hij zou hier nog nooit van gehoord hebben, aldus de dierenarts.

  Moeilijke procedure om huisdieren te testen

  Verder verklaart Dr. Kovac dat het testen van huisdieren op Covid een heel moeilijk proces zou zijn. Universiteiten zouden toegang tot deze tests hebben, hij als gevestigd dierenarts zou echter geen toegang tot deze testmogelijkheden hebben.

  Telefoontjes van bezorgde bezitters van huisdieren bevestigen de om zich heen grijpende corona-hysterie aan de andere kant van de wereld. Een beller verklaarde bijvoorbeeld: “Kijkt u eens, we zitten in quarantaine, ik heb symptomen, mijn hond is beginnen te hoesten, mijn kat heeft diarree of is gewoon alleen maar lethargisch. Ik maak me zorgen dat ik ze met Covid heb besmet. Ik knuffel ze, nu maak ik me zorgen om een mogelijke Covid-infectie.”

  Het vaccin zou een veilige en beproefde technologie zijn, die gezien de data geen risico voor huisdieren zou vormen en echt effectief zou zijn, aldus Dr. Kovac.

  De dierenarts raadt daarom voor de wachttijd tot de toelating aan tot voorzichtigheid, voorkomen zou beter zijn dan genezen. “Knuffelt u niet met uw huisdier, maar isoleert u zich van hem wanneer u Covid heeft”, adviseert Dr. Kovac afsluitend.

  In Australische straten, evenals in Sjanghai en Japan, zie je al “bezorgde “hondenbezitters” hun masker dragende huisdieren uitlaten.

  In Japan, Brazilië en andere Zuid-Amerikaanse landen is het Russische huisdieren-vaccin al toegelaten.

  Bron:
  unser-mitteleuropa.com

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  1 reacties :

  Stephan zei

  Het was aan het begin van deze crisis al bekend dat veel dieren altijd al coronavirussen bij zich dragen. Dat was vòòr deze crisis al het geval ( Ja, mensen, er WAS daadwerkelijk een Pre-corona tijd !! Gek, hè ?!)
  Maar door de onmensen, die heel bewust misbruik maken van de hysterie bij de door de staat / msm gehypnotiseerde medemens kan er niet alleen flink verdiend worden aan onze soortgenoot, maar ook aan huisdieren.
  Binnenkort zullen we de berichten mogen lezen van miljoenen dieren, die overleden zijn aan de gevolgen van de immuno therapeutische serums.
  We komen zo langzamerhand òm onder de berg aan bewijzen dat alle covid injecties dodelijk zijn [ meteen of later ] maar "je weet maar nooit!"
  Voor de [zogenaamde] zekerheid tòch maar je Darling viervoeter laten euthanaseren mbv de doodsprik van de elite.
  En als alle huisdieren geinjecteerd zijn [ die daarna natuurlijk een tweede. derde, enz. "nodig" hebben ( Mòchten ze tzt nog uberhaupt leven ! ) dan gaat "men" naar de WILDE dieren kijken. Goh, daar kan ook nog aan verdiend worden ! Toch ?? Ter zijner tijd kan het ook nog heel handig onder het mythologisch hoofdstukje geplaatst worden van Klimaat !

  Een reactie posten