Als u na het lezen van deze vier verhalen nog steeds “mainstream” artsen vertrouwt, moge God u bijstaan

Datum:
 • vrijdag 4 februari 2022
 • in
 • Categorie:
 •  Een onderzoek van juli door het Britse marktonderzoeksbureau OnePoll beantwoordt een belangrijke vraag. Waarom is deze slordige, zogenaamde pandemie zo succesvol geweest in het duperen van schijnbaar-intelligente mensen tot vergetelheid? Uit de enquête bleek dat 88% van de Britten het advies van hun arts volledig of meestal vertrouwt. Zij vertrouwen vooral kindergeneeskunde artsen, waarbij 94% zegt meestal of volledig in deze artsen te geloven en vertrouwen te hebben, bericht TheCOVIDBlog.com.


  4-2-2022

  Natuurlijk is sinds 2020 ook de politiek de dokterspraktijk binnengedrongen. Uit een Pew-enquête van december 2021 bleek dat 71% van de Amerikaanse Democraten hun artsen vertrouwen, tegenover 68% in 2010. Slechts 60% van de Republikeinen had deze gevoelens, een daling ten opzichte van 73% in 2010. Schijnbaar-intelligente mensen zijn veel te geïndoctrineerd om anders te denken, ondanks alle onthullingen over de medische industrie sinds 2020.

  De website van het Center for Medicare and Medicaid Services zegt dat artsen $40 ontvangen voor elk COVID-19 “vaccin” dat zij toedienen. Dat betekent dat artsen $120 verdienen voor elke patiënt die drie injecties krijgt. Amerikaanse huisartsen hebben tussen de 1.200 en 2.500 vaste patiënten. Uitgaande van het gemiddelde van ongeveer 1.800 patiënten, verdienden Amerikaanse artsen vorig jaar elk ongeveer $216.000 aan extra inkomen als zij al hun patiënten overhaalden om drie injecties te krijgen.

  Er is een duidelijke financiële stimulans voor artsen om de giftige injecties te geven. Artsen worden ook royaal betaald om alle ziekten en sterfgevallen als “COVID-19” te classificeren. Zelfs de zogenaamde “factcheckers” konden het feit niet verdraaien en propaganderen dat dokters tussen de $13.000 en $39.000 betaald krijgen voor het behandelen van COVID-19 patiënten. COVID-19 is letterlijk een goudmijn voor dokters.

  Het is onwaarschijnlijk dat de geïndoctrineerden het licht zullen zien. Maar dat licht is op dit moment zo verblindend dat alleen de bewuste, moedwillig onwetenden het niet kunnen zien.

  D.J. Ferguson harttransplantatie geweigerd omdat hij niet gevaccineerd is

  De heer D.J. Ferguson is een echtgenoot, vader van twee kinderen en verwacht nog een kind. Hij heeft “ernstig hartfalen”, volgens zijn GoFundMe pagina. Hij ligt sinds november in het Brigham and Women’s Hospital in Boston nadat een aangeboren hartafwijking ervoor heeft gezorgd dat bloed en andere vloeistoffen zich ophopen in zijn longen. Het enige wat hem kan redden is een harttransplantatie. Hoewel hij vooraan stond in de rij voor een harttransplantatie, heeft het Brigham and Women’s Hospital de heer Ferguson, 31 jaar, van de transplantatielijst geschrapt. De reden – hij weigert mRNA en/of virale vector DNA-injecties te nemen.

  Deze artsen willen dat meneer Ferguson een injectie krijgt die hartontstekingen en andere hartproblemen veroorzaakt, voordat hij een harttransplantatie krijgt. ABC 5 in Boston groef een man genaamd Dr. Arthur Caplan op, niet alleen om meneer Ferguson te beledigen, maar ook om cheerleader te spelen voor Pfizer. De “journalisten” maakten alle newspeak mogelijk en weigerden op zijn minst de meer dan 20.000 sterfgevallen door na-injecties te erkennen die aan VAERS zijn gemeld.

  De heer Ferguson onderging vorige week een spoedoperatie aan zijn hart om een linkerventrikelhulpsysteem te plaatsen.

  Veel patiënten leven tot vijf jaar met dat apparaat. Maar de familie is nog steeds op zoek naar een echte medische faciliteit om de harttransplantatie uit te voeren. Ze zijn ook bang om meneer Ferguson überhaupt te verplaatsen vanwege zijn vergevorderde toestand, omdat het de dingen nog erger kan maken.

  Chad Carswell niertransplantatie geweigerd omdat hij niet gevaccineerd is

  De heer Chad Carswell is een dubbelzijdig geamputeerde die in zijn leven al verschillende hartoperaties heeft ondergaan. Hij heeft onmiddellijk een niertransplantatie nodig om zijn leven te verlengen. Mr. Carswell ondergaat momenteel drie keer per week dialyse om hem in leven te houden.

  De heer Carswell vond 100 mensen bereid om een nier te doneren. Maar het Atrium Health Wake Forest Baptist Ziekenhuis in Winston-Salem, North Carolina weigert de transplantatie operatie uit te voeren omdat de heer Carswell niet gevaccineerd is. De reden van het ziekenhuis om te weigeren het leven van deze man te redden is dat “transplantatiepatiënten een hoog risico lopen op ernstige ziekten als zij [het vaccin niet krijgen]”. De ziekenhuisfunctionarissen verzuimden te spreken over de duidelijke risico’s die verbonden zijn aan het ontvangen van de mRNA- en virale vector-DNA-injecties.

  “Ik ben vrij geboren, en ik zal vrij sterven,” zei de lovenswaardige heer Carswell.

  Hij zei eerder deze week in een podcast dat hij ook op de transplantatielijst van het Duke University Hospital (Durham, North Carolina) stond. Maar ook zij weigeren het leven van de heer Carswell te redden omdat hij hun injecties niet wil nemen.

  Arts in Queensland ontvangt doodsbedreigingen nadat twee jonge meisjes stuiptrekkingen krijgen na injectie

  Dr. Wilson Chin is huisarts bij MedCenters Pacific Pines (Gold Coast) in Queensland, Australië. Twee meisjes onder de 12 jaar “vielen flauw” nadat ze op 17 januari Pfizer in het MedCenters mRNA-injecties hadden gekregen, volgens Dr. Chin’s eigen verslag van de gebeurtenissen via Nine News Gold Coast. Het is onduidelijk of Dr. Chin of iemand anders de injecties daadwerkelijk heeft toegediend. Hij deed de bijwerkingen af als “normale voorvallen… zoals een volwassen man zou hebben [flauwgevallen].” Dr. Chin zei ook dat het flauwvallen van de meisjes geen bijwerking was van de injecties, ondanks dat ze “flauwvielen” binnen enkele minuten na de injecties.

  Getuigen vertelden een heel ander verhaal op Facebook. De meeste van de oorspronkelijke getuigenverklaringen zijn inmiddels verwijderd. Maar het verhaal ging snel viraal, en veel anderen plaatsten de getuigenverslagen opnieuw. Een van de meisjes “had plotseling verkrampte handen en gezicht, haar nekspieren waren gespannen, en ze begon te stuiptrekken,” zei de getuige. Een verpleegster schreeuwde naar Dr. Chin om “iets te doen”. Minder dan een minuut later, begon het andere meisje te stuiptrekken. De moeder schreeuwde “het spijt me, het spijt me” tegen haar dochters terwijl ze op de grond lagen te stuiptrekken.

  We namen contact op met Mr. Korry Hoogesteger, die het originele getuigenverslag plaatste. Dit is wat hij ons vertelde:

  “Een van de meisjes viel neer en begon te stuiptrekken. Toen viel het tweede meisje op dezelfde manier op de grond. Ik moet heel duidelijk zijn, de meisjes zijn niet gestorven, voor zover wij weten. Het verhaal is verdraaid ten opzichte van mijn oorspronkelijke bericht. Richt je alsjeblieft niet tegen de dokter, hij heeft die dag zijn best gedaan om te helpen. Ik geloof niet dat hij de naald heeft toegediend. Als je iemand wilt aanvallen, richt je dan op de TGA [Therapeutic Goods Administration] die volledig wordt gefinancierd door farmaceutische bedrijven en die iedereen hebben verteld dat dit veilige vaccins zijn.”

  De kritiek was snel en hard voor Dr. Chin. Hij ging voor het eerst in meer dan vijf jaar naar Facebook om te vertellen wat er was gebeurd. Hij zei tegen de ouders van de meisjes: “Ik wou eerlijk gezegd dat jullie dit nooit hadden hoeven doorstaan.”

  Dr. Chin riep Nine News verslaggever MacKenzie Colahan op om te proberen het verhaal verder te verdraaien. Colahan en zijn team noemden de getuigen “online trollen” en hun verslagen “verkeerde informatie”.

  Dr. Chin is inmiddels gestopt met het geven van Pfizer mRNA-injecties aan kinderen onder de 12 jaar.

  Arts in Maine medische licentie ingetrokken, psychiatrische evaluatie bevolen voor het genezen van COVID-19 patiënten met Ivermectine, Hydroxychloroquine

  Er zijn momenteel 147 studies, waaronder 96 peer-reviewede studies, die bewijzen dat Ivermectine zowel een zeer effectieve COVID-19 behandeling als profylaxe is. Hydroxychloroquine heeft 311 studies, waarvan 229 peer-reviewed, die een vergelijkbare effectiviteit laten zien tegen het zogenaamde COVID-19. Dr. Meryl Nass, een internist in Ellsworth, Maine, volgde deze wetenschap en behandelde haar zieke patiënten dienovereenkomstig. Maar de MIT-geschoolde arts leerde snel dat de Amerikaanse geneeskunde niet over wetenschap of gezondheid gaat.

  De Maine Board of Licensure in Medicine schorste voor 30 dagen Dr. Nass’s vergunning om geneeskunde in Maine uit te oefenen. De schorsing ging in op 11 januari. In een notendop, zegt de raad dat Dr. Nass “onjuiste informatie verspreidde” en patiënten ongepast behandelde met Ivermectine en Hydroxychloroquine. De behandelingen zijn ongeschikt omdat de CDC en de FDA de twee medicijnen niet hebben goedgekeurd voor de behandeling van COVID-19.

  Het bestuur beval Dr. Nass, 70 jaar oud, om “zich op 1 februari 2022 te onderwerpen aan een neuropsychologische evaluatie door een door het bestuur gekozen psycholoog”. Ze is een “gevaar voor het publiek”, aldus het bestuur. Klik hier om het volledige schorsingsdocument en het bevel tot psychologische evaluatie te lezen.

  Neem de leiding over uw gezondheid

  De wereldwijde kankerindustrie zal tegen 2028 jaarlijks meer dan een half miljard dollar waard zijn. Het werkt op vrijwel dezelfde manier als de COVID-19 industrie, met vaccins alleen al die 150 miljard dollar waard zijn. Dat is exclusief maskers, testen, handschoenen…  Maar hier is hoe het werkt.

  Deze blogger noemde zijn ex-vriendin in een eerdere post. Ze was een perfect gezonde vrouw totdat artsen haar “vertelden” dat ze ziek was en zou sterven – tenzij ze een dubbele mastectomie, implantaatreconstructie en bestraling zou ondergaan. Dat veranderde in voortdurende behandelingen en medicijnen die ze de rest van haar leven nodig zal hebben. Ze is nu een handelswaar van $150.000 voor de farmaceutische industrie. Ze is ook een schim van wat ze ooit was fysiek, mentaal en emotioneel.

  Hetzelfde geldt voor COVID-19. Iedereen wordt verteld dat ze ziek zijn, of ziek zullen worden en sterven zonder mRNA en virale vector DNA injecties. Dan worden deze mensen permanent verminkt en hebben meer behandeling nodig (meer doktersrekeningen); of de dokters kunnen gewoon de diagnose “COVID-19” stellen vlak voordat de patiënt sterft, en $13.000 of meer ontvangen voor de “COVID dood”.

  COVID-19 was een letterlijke “opkomst” voor dokters in 2021, zoals hierboven verwoord. Het is een wereldwijde zwendel voor grote farmaceuten en hun partners. Het doet deze blogger allemaal denken aan “The Homeboy Seminar” uit de jaren ’90 variété show “In Living Color”.

  Het is echt niet om te lachen. Maar wat is er anders te doen op dit punt? Vermijd artsen ten allen prijzen, tenzij het Dr. Pierre Kory, Dr. Lee Merritt, Dr. Carrie Madej, Dr. Stella Immanuel, Dr. Charles Hoffe, Dr. Peter McCullough, en de vele andere dappere, eerbare artsen zijn die zich aan hun eed van Hippocrates houden. Helaas maken deze artsen minder dan 5% uit van de totale industrie.

  Quercetine, zink, Vitamine D, Vitamine C en CoQ10 zouden in 2022 in het huishouden van elke kritische denker moeten zitten. Het is waarschijnlijk een enge gedachte voor levenslange witte-jassen-aanbidders om te stoppen met het betalen van verzekeringspremies en af te stoten van die genocidale industrie. Denk alleen maar aan al het geld dat je zult besparen.

  Dit is letterlijk een kwestie van leven en dood. We gaan allemaal sterven. Maar ga staand ten onder, niet liggend in een ziekenhuisbed stervend aan medische wanpraktijken.

  Blijf waakzaam en bescherm uw vrienden en dierbaren.


  Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram

  0 reacties :

  Een reactie posten