Voordracht Karel van Wolferen nr. 34: "De machtsgreep die zich verstevigt"

Datum:
 • donderdag 3 februari 2022
 • in
 • Hoofdredacteur van het nieuwsblad Gezond Verstand Karel van Wolferen introduceert het nieuwste nummer van Gezond Verstand door zijn eigen geschreven artikel voor te lezen.

   


  3-2-2022  Deelnemers van Gezond verstand krijgen nummer 34 op zaterdag 5 februari in de brievenbus. ๐——๐—ผ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—š๐—ฒ๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฑ ๐—ฉ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—š๐—ถ๐—ณ๐˜ ๐—–๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ ๐—ฐ๐—ฎ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฎ๐˜‚! De Gezond Verstand Gift Card is een leuke manier om een kwartaal, halfjaar of jaar deelname cadeau doen. De Gift Card is een pasje met daarop een unieke code. Met deze code kan het cadeau op deze website worden verzilverd. De Gift Card is er in drie varianten. Kwartaal deelname 22,50 (6x Gezond Verstand), Halfjaar deelname 42,50 (12x Gezond Verstand) en Jaar deelname 75,00 (24x Gezond Verstand). https://gezondverstand.eu/2021/12/11/... ๐†๐ž๐ณ๐จ๐ง๐ ๐•๐ž๐ซ๐ฌ๐ญ๐š๐ง๐ ๐จ๐ฉ ๐ฉ๐ซ๐จ๐ž๐Ÿ Drie maanden Gezond Verstand voor 22,50 (kwartaaldeelname). Je krijgt 6x Gezond Verstand thuis door de brievenbus, je krijgt toegang tot het forum op onze website รฉn het complete digitale archief. Ga voor meer informatie naar onze website https://gezondverstand.eu. ๐ƒ๐ž๐ž๐ฅ ๐†๐ž๐ณ๐จ๐ง๐ ๐•๐ž๐ซ๐ฌ๐ญ๐š๐ง๐ ๐จ๐ฉ ๐ฌ๐จ๐œ๐ข๐š๐ฅ ๐ฆ๐ž๐๐ข๐š In aanvulling op de tweewekelijkse voordracht van een artikel uit Gezond Verstand door Karel van Wolferen, publiceren we per uitgave รฉรฉn artikel dat voor iedereen toegankelijk is. Deze ‘preview artikelen’ zijn bedoeld om te delen op social media รฉn voor niet-deelnemers om kennis te maken met Gezond Verstand. Ga voor meer informatie naar: gezondverstand.eu/preview-artikelen/ ๐†๐ž๐ณ๐จ๐ง๐ ๐•๐ž๐ซ๐ฌ๐ญ๐š๐ง๐ ๐ฎ๐ข๐ญ๐๐ž๐ฅ๐ž๐ง? Kom dichter tot elkaar en lees samen Gezond Verstand. Heb je vrienden, familie of buren die Gezond Verstand nog niet hebben gelezen? Dan kun je ze nu bijna gratis uitdelen! Wij sturen je een pakket op van twintig edities nummers 4, 5 en 6 van Gezond Verstand. Hiervoor betaal je slechts €5,- Meer info op https://gezondverstand.eu/2021/09/02/....


  Stichting Gezond Verstand

  4 reacties :

  Unknown zei

  DE NIEUWE MEDIA ZIJN BANG
  De nieuwe media zijn bang om aan populariteit in te boeten.
  Het feit dat religies en zij die een Schepper als de oorsprong ofwel eerste oorzaak van al het zijnde belijden doet niets af aan het feit dat Abortus het grootste MAATSCHAPPELIJK PROBLEEM is.
  Het is niet slechts een zaak van geloof maar vooral ook van het gezonde verstand.
  Er is geen enkele reden om het grootste MAATSCHAPPELIJK PROBLEEM te negeren.

  Unknown zei

  2
  Inmiddels is het grootste beest dat de wereld ooit gekend heeft, opgestaan. Klaus Schwab is zijn naam.
  Volgens hem moet de mens 'aangemoedigd' worden om chips te implanteren in zijn lichaam, chips die je brein kunnen lezen.
  Als het goed is weet u wat 'aanmoedigen' betekent.
  De wijze van aanmoediging zal niet veel verschillen met die van de QR code, de huidige voorloper van de chip in uw hersens.
  Klaus weet t.z.t. ongetwijfeld waar de chiploze woont.
  De nieuwe mens wordt een soort samensmelting van de fysieke, digitale en biologische wereld.
  Door het aflezen van hersengolven en andere signalen zou het mogelijk zijn om met behulp van dergelijke technologie gedachten op te vangen of iemands gemoedstoestand te bepalen.
  Wie een heel klein beetje kan nadenken weet waar dit toe gaat leiden.
  Dit alles werd wettelijk mogelijk door de vogelvrijverklaring van het ongeboren kind en het onkundig houden van de mediaconsument.
  Ik denk dat wij met behoud van ons recht de ongeborene legaal te doden niet ontkomen aan de plannen van de nieuwe wereldheersers.
  Ik vermoed dat abortus, onlangs door de EU toegekend als mensenrecht, in de nieuwe wereld een plicht zal worden als niet aan de regels is voldaan.
  Dat het verwekken van kinderen alleen zal worden toegestaan aan mensen die over een geschikt verklaard lichaam beschikken en bereid zijn het kind te voorzien van een hersenimplantaat.
  Dat kunstmatig verwekte kinderen met hersenimplantaat zullen worden toegewezen aan mensen die niet over een fysieke geschikt verklaring beschikken maar wel geschikt geacht worden een kind groot te brengen volgens de opgelegde regels.

  Dekker zei

  Ik ben van mening dat de nieuwe/alternatieve media steeds sterker wordt aangezien de "oude" media, zoals de dagbladen en de Publieke Omroepen, met de dag corrupter blijken te zijn en met de extreem linkse politiek in de koffer liggen.
  Met de extreem linkse politiek bedoel ik de zeer dubieuze agenda van Rutte en zijn meelopers en dat zijn er nogal wat.

  Unknown zei

  De seksuele revolutie en abortus provocatus zijn het loodzware fundament onder de Great Reset.

  Een reactie posten