Zijn Mark, Hugo en Jaap massamoordenaars?, 01-01-2022

Datum:
 • zaterdag 1 januari 2022
 • in
 • Categorie: , , ,
 •  Wat als je willens en zeker wetens beleid uitvoert dat aantoonbaar ten koste gaat van miljoenen, waarbij onnodig veel doden zijn gevallen, dan zou zo’n vraag voer voor oprechte rechters moeten zijn.


  1-1-2021


  Neem bv een aantal maatregelen, waar achter tig vraagtekens geplaatst kunnen/moeten worden, omdat ze wetenschappelijk nergens bewezen, of op zijn minst dubieus zijn:

  1,5 meter: neem eens iemand die zwaar geparfumeerd is. Binnen ruik je die persoon in alle hoeken van de ruimte, maar buiten ook binnen een straal van 5 meter. Bij wind tegen kan de afstand nog groter zijn. Waar de geur zich verspreidt, kunnen virussen dat ook. De WHO adviseerde 3 foot (is 90 cm) in VK eist(e) men 6 foot (is 1,80). Een natte vinger-maatregel!

  Mondkapje: totale waanzin. Je zou stikken als zo’n vod virussen echt zou kunnen tegenhouden. Zowel bij in-, maar ook bij uitademen passeert een ademtocht met een leger virussen langs of door deze nutteloze lor. Virussen zijn zo giga klein dat ze zelfs door de poriën van een condoom kunnen. Testen tonen zelfs aan dat het voor gebruikers juist onveilig is, omdat ze afvalstoffen die zich ophopen in de lappen, inademen. Zeker als een ‘mond’kap ook de neus moet afdichten.

  De PCR-testen: deze testen zijn aantoonbaar onbetrouwbaar. Hoe wordt iemand positief getest en voor welk specifiek virus? De uitvinder Kary Mullis stierf al in aug. 2019, ruim voor de uitbraak van covid. Wat als je een verkoudheidsvirus uitstoot, of een griepvirus? Kunnen die staven zomaar alle covid-varianten exact detecteren, terwijl de covid zelf nog nooit geïsoleerd is? En waarom moet die staaf tot aan de hersenbarrière, tot bloedens toe, je neus ingeramd worden, terwijl adem het virus van besmette mensen tot zeker 2 meter een ander zou kunnen aantasten? Besmette personen zijn ook in het wangslijm virusvol besmettelijk. Zelfs alcoholtests zijn tevreden met wangslijm.

  Ivermectine en HCQ: waarom zijn bewezen goedwerkende middelen verboden en uit de handel genomen? Beide zijn voor andere doeleinden (resp. paardenwormen en malaria) ontwikkeld, maar hebben aantoonbaar hele goede resultaten bereikt bij ernstige covid-patiënten. In Japan en o.a. India zijn aanmerkelijk minder covid-slachtoffers gevallen.
  In het land van Mark, Hugo en Jaap worden artsen die deze middelen voorschrijven zwaar beboet, terwijl de bijwerkingen al jaren bekend en binnen alle perken blijven.

  Terwijl een beetje medicijn inclusief uitgebreide testeisen er ca. 8 jaar over doet om commercieel in de markt gezet te mogen worden, hebben 4 farmaceuten met historische juridische geurtjes, los van elkaar in ¾ jaar een spuit ontwikkeld. Al halverwege dit zeer korte traject kregen ze miljoenenopdrachten om te mogen leveren. Saillant detail -maar niet onbelangrijk- is dat contracten werden getekend, waarbij de fabrikanten niet aangesproken kunnen worden op kwalijke tot zelfs bijwerkingen met de dood tot gevolg.

  Waar ‘bewezen’ medicijnen, die het traject van 8 jaar (waarvan er vele nodig zijn voor uitgebreide testen) hebben doorlopen, alsnog na 20 doden als gevolg van bijwerkingen definitief uit de handel worden genomen, blijven de farmamaffia spuiten leveren. De 4 spuiten van AstraZeneca, Pfizer, Moderna en onze eigen Janssen hebben aantoonbaar al voor duizenden doden gezorgd. Toch sorteren Mark, Hugo en Jaap willens en dus zeker wetens voor op een 4e spuit en verplichte vaccinatie van mensen die wel nadenken.

  Lockdowns: sinds wanneer houdt een virus zich aan de klok? Waarom moet de kapper dicht en mag een sekswerker zich in alles te buiten gaan? Waarom kinderen thuislaten en scholen dicht? Als de ventilatie goed zou zijn geregeld, loopt niemand gevaar, ook de leerkrachten niet. Waarom alle horeca dicht, terwijl het Haagse restaurant De Witte in 3 dagen 450 elitaire gasten mocht ontvangen?

  Nood/spoedwetten: voor zover nog ergens aanwezig zijn alle democratische regels aan de laarzen van Mark, Hugo en Jaap gelapt. Dankzij wurgende fractiediscipline en hel & verdoemenis dreigingen hebben Mark, Hugo en Jaap zich als despoten gedragen.

  Willem Alexander: waarom is hij niet uit zijn zeer riant ambt gestoten? Nog nimmer is een koning(in) democratisch aangesteld. Evenwel gedragen ze zich continu asociaal. Ook Willem heeft zich meerdere malen niets aangetrokken van onrechtmatige wetten. Juist hij als voorbeeld opperburger zou zich aan alle regels moeten houden.

  Preventie: waarom in 11 jaar Rutte het aantal van 2200 IC-bedden terugbezuinigd naar slechts 1050? En 3 ziekenhuizen failliet laten gaan (intussen de KLM met miljarden steun in de lucht gehouden) en duizenden zorgmedewerkers ontslagen of met burn-out laten vertrekken? Is Mark met zijn marktwerking wel die hele grote leider van alle Nederlanders?
  Waarom niet prioriteit aan preventieve zorg besteed (obesitas, effectieve armoede beleid en gezondheidsproducten met 0% btw belasten)? Ook nu nog weinig tot geen beleid om IC-capaciteit te verhogen, maar wel investeren in handhaving (o.a. boa’s) van ongrondwettelijke maatregelen!

  Gevolgen en vergelijking griepuitbraken: in de winter van 2017/2018 stierven er 9444 mensen met (niet aan) griep. Geen school, café, of winkel dicht. Geen lockdowns, smoellappen, ondeugdelijke testen, of andere onzinnige maatregelen. Nu worden gezonde levens en gezonde bedrijven kapot gemaakt door niet wetenschappelijk bewezen maatregelen, terwijl van covid genezen mensen een beter immuunsysteem zouden hebben kunnen opbouwen. Nu geraken heel veel mensen door gehersenspoelde angst in de stress, het aantal zelfdodingen rijst de pan uit. Bij Mark, Hugo en Jaap ook bekend: jeugd en jongeren worden zelden ziek; doden bij niet gevaxxten onder hen zijn uiterst zeldzaam.

  Als we even over de grens kijken en het boek The Great Recet van Klaus Swab erbij pakken, wordt alles duidelijk en tot in detail uitgelegd. Als vervolgens Pinokkio Mark stelt het boek niet te kennen, worden alle duidelijkheden nog duidelijker.

  Het is te hopen dat het niet lang meer gaat duren tot onafhankelijke (internationale) rechters eerlijke tribunalen gaan voorzitten, waar M., H. en J. alleen al op grond van bovenstaande feiten berecht gaan worden. Een tribunaal dus, geen volkstribunaal, waarbij ooit de gebroeders Johan en Cornelis de Witt bij de gevangenpoort (in opdracht, of met nadrukkelijke goedkeuring van de latere stadhouder Willem III) op gruwelijke wijze aan hun eind kwamen.
  Verantwoordelijken voor een 2 jaar durend misdadig beleid verdienen een eerlijk proces, waarna ze heel lang mogen genieten van hun daarna terecht opgelegde straffen.


  Kortom, mag het recht (alsnog) zijn loop krijgen?


  Rients HofstraPluchen Revolutie  0 reacties :

  Een reactie posten