Volgens de NOS blokkeren ‘tientallen’ trucks het centrum van Ottawa. Kijkt u even mee?

Datum:
 • maandag 31 januari 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •  ‘tientallen’ trucks ........  Volgens de NOS blokkeren ‘tientallen’ trucks het centrum van Ottawa. Kijkt u even mee?

  Zondag meldde de NOS dat ‘tientallen’ trucks het centrum van Ottawa voor de tweede dag op rij blokkeren uit protest tegen het coronabeleid van de Canadese regering. ‘Sommige’ chauffeurs zeggen pas te zullen vertrekken als bepaalde coronaregels zijn geschrapt, aldus de NOS.

  Premier Justin Trudeau, die met zijn gezin weg is uit zijn huis ‘om veiligheidsredenen’, heeft gezegd dat de betogers ‘een minderheid’ vertegenwoordigen. Hij wil niet op hun eisen ingaan.

  Er komen alleen maar meer vrachtwagens bij

  Tientallen vrachtwagens? De media doen verwoede pogingen om het protest te bagatelliseren en in de extreemrechtse hoek te plaatsen. Zo had de NOS het over demonstranten die ‘vlaggen met hakenkruizen’ droegen. En volgens ‘factchecker’ NUcheckt, die beweringen over een Europees vaccinatiepaspoort in 2020 nog ongefundeerd noemde, bestaat het truckerskonvooi niet uit 50.000 vrachtwagens.

  “Tientallen? Of tienduizenden en meer dan een miljoen mensen? Hoe ongeloofwaardig wil je zijn. Of jullie kijken echt weg van de werkelijkheid, of jullie verspreiden bewust nepberichten. Of allebei,” zegt mediaondernemer Michael Pilarczyk.

  Onderstaande beelden laten zien hoe het er echt aan toe gaat in Ottawa. Vrachtwagens zo ver het oog reikt. Chauffeurs zijn niet van plan om te vertrekken. Er komen alleen maar meer konvooien bij. Het is één groot feest.

  Enkele ‘tientallen’ vrachtwagens:


   

  0 reacties :

  Een reactie posten