Veritas documenten onthullen dat gezondheidsbureaucraten bewijs hadden dat Ivermectine en Hydroxychloroquine effectief zijn bij de behandeling van COVID –

Datum:
 • donderdag 13 januari 2022
 • in
 • Categorie: , , , ,
 •  MAAR VERBORGEN DIT VOOR HET PUBLIEK


  13-1-2022


  Er zijn 298 Hydroxychloroquine studies geweest die een verbetering van 64% lieten zien bij COVID-19 patiënten. Ondanks de wetenschap hebben Dr. Fauci en de medische elites het gebruik van deze effectieve behandelingen voor coronavirus patiënten geblokkeerd, bericht Jim Hoft.  Dr. Robert Malone, de uitvinder van de mRNA vaccins, beschuldigt Dr. Fauci en anderen van liegen en het veroorzaken van de dood van meer dan 500.000 Amerikanen door HCQ en Ivermectine, en andere behandelingen voor COVID-19 patiënten te verhinderen.

  Dr. Malone heeft gelijk. Het is goed gedocumenteerd dat Dr. Fauci en top artsen in de VS hebben samengespannen om Hydroxychloroquine te diskwalificeren en te veroordelen als een COVID-19 behandeling. Miljoenen mensen stierven als gevolg hiervan.

  Het was niet alleen Fauci maar alle top medische leiders over de hele wereld die meewerkten aan de Hydroxychloroquine leugen.

  Dr. Meryl Nass, MD, bracht dit verhaal in The Defender. Volgens Dr. Nass waren de top gezondheidsfunctionarissen allemaal betrokken bij de samenzwering tegen Hydroxychloroquine.

  Fauci leidt het NIAID, Collins is de NIH directeur (nominaal Fauci’s baas) en Farrar is directeur van de Wellcome Trust. Farrar ondertekende ook de Lancet brief. En hij is voorzitter van de WHO’s R&D Blueprint Scientific Advisory Group, waardoor hij aan het hoofd stond van de WHO’s Solidarity trial, waarbij 1.000 onwetende proefpersonen een overdosis Hydroxychloroquine kregen toegediend om het gebruik van dat middel voor COVID in de kiem te smoren.

  Farrar had gewerkt in Vietnam, waar veel malaria voorkwam, en hij was daar ook betrokken geweest bij SARS-1. Hij speelde bovendien een centrale rol bij het opzetten van de UK Recovery trial, waarbij 1600 proefpersonen een overdosis Hydroxychloroquine kregen toegediend.

  Zelfs als Farrar geen idee had van de juiste dosering van chloroquine-medicijnen door zijn ervaring in Vietnam, dan nog zouden hij, Fauci en Collins van dergelijke overdoses op de hoogte zijn gekomen nadat Brazilië de wereld had verteld hoe zij patiënten per vergissing een overdosis chloroquine hadden toegediend bij een proef met COVID. De onthulling werd gedaan in een artikel dat medio april 2020 in de JAMA werd gepubliceerd. Negenendertig procent van de proefpersonen in Brazilië die hoge doses chloroquine kregen, stierf, gemiddelde leeftijd 50 jaar.

  Toch gingen de proeven met Hydroxychloroquine van Solidarity en Recovery door tot in juni, en stopten pas nadat hun extreme doses waren blootgelegd.

  Fauci zorgde ervoor dat de behandelingsrichtlijnen voor COVID die uit het NIAID kwamen, werden gecontroleerd, waarbij zowel Chloroquine-medicijnen als Ivermectine werden afgeraden. Fauci’s NIAID annuleerde ook het eerste grootschalige onderzoek naar de behandeling met Hydroxychloroquine bij beginnende ziekte, nadat slechts 20 van de verwachte 2000 proefpersonen waren ingeschreven.

  Wat betekent dit alles?

  1. Er was een samenzwering tussen de vijf auteurs van het Nature artikel en de hoofden van de NIH, NIAID en Wellcome Trust om de oorsprong van COVID in het laboratorium te verdoezelen.
  2. Er was een samenzwering waarbij Daszac, Fauci en anderen betrokken waren om de natuurlijke oorsprongstheorie door te drukken. (Zie andere e-mails in het recente dossier.)
  3. Er was een samenzwering waarbij Daszac betrokken was om de Lancet paper te schrijven en de herkomst ervan te verbergen, om de natuurlijke oorsprongstheorie te promoten en alle andere ideeën af te schilderen als samenzweringstheorie. De blogpost van Collin is een ander deel van dit verhaal.
  4. Farrar was nauw betrokken bij beide grote Hydroxychloroquine overdosis trials, waarbij in totaal ongeveer 500 proefpersonen stierven.
  5. Farrar, Fauci en Collins hielden onderzoeksgelden achter die kwalitatief goede proeven met het gebruik van chloroquine-medicijnen en Ivermectine en andere hergebruikte medicijnen hadden kunnen ondersteunen, die de pandemie hadden kunnen keren.
  6. Zijn de vier hier genoemde personen – Fauci, Daszak, Collins en Farrar – nauw betrokken bij het ontstaan van de pandemie, alsmede bij de verlenging en de onjuiste behandelingen die tijdens de pandemie werden toegepast?

  Lees de rest hier.

  Wanneer zal Dr. Fauci worden geconfronteerd met zijn leugens die miljoenen hebben gedood?

  Maandagavond gaf Project Veritas hun laatste onderzoek vrij en het was een klapper. Project Veritas gaf nooit eerder geziene militaire documenten vrij over de oorsprong van Covid-19, onderzoek naar de werking, vaccins, potentiële behandelingen en de poging van de regering om alles te verbergen.

  De nieuw vrijgegeven militaire documenten spreken de getuigenis van Dr. Fauci onder ede tegen. De documenten onthulden ook dat de Amerikaanse regering informatie over effectieve behandelingen verborgen hield voor het Amerikaanse publiek.

  Nu dit…
  De documenten bevatten bewijs dat Ivermectine en Hydroxychloroquine effectief waren bij de behandeling van het coronavirus. Deze informatie werd verborgen gehouden voor het publiek.

  Via de Hal Turner Show.

  Documenten opgeslagen in een TOP SECRET map op de computers van het Defense Advanced Research Project Agency (DARPA) bewijzen dat de medicijnen Ivermectine, Hydroxychloroquine en Interferon “Curatief” waren voor COVID-19 in april, 2020 – de kuren werden begraven als “Top Secret.”

  De onthulling van deze documenten, stiekem opgeslagen in een TOP SECRET map op overheidscomputers bewijzen dat de federale overheid van de Verenigde Staten in april 2020 WIST dat de gehele “COVID-19 Pandemie” volledig te genezen was door het gebruik van deze veelgebruikte medicijnen.

  Hier zijn uittreksels.

  Er zouden koppen moeten rollen over deze onthulling.


  Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  IVERMECTINE DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram

  0 reacties :

  Een reactie posten