Uitvinder mRNA-technologie legt Great Reset bloot: ‘Dit gaat niet over een vaccin’

Datum:
 • zondag 2 januari 2022
 • in
 • Categorie: , , ,
 • Viroloog en uitvinder van de mRNA-technologie Robert Malone legde in gesprek met Infowars-verslaggever Kristi Leigh uit hoe hij tot het besef is gekomen dat de coronapandemie wordt gebruikt om de Great Reset door te drukken, het plan van het World Economic Forum om de wereldbevolking uit te dunnen.

  2-1-2022


  In eerste instantie dacht Malone dat de Great Reset onzin was, maar al snel kwam hij erachter dat alles gedocumenteerd is en dat de agenda nu wordt uitgevoerd.

  Malone zei dat in de documenten van het WEF valt te lezen dat deze club de coronapandemie wil gebruiken om de samenleving te reorganiseren, richting communisme. “Ze zijn er trots op, ze houden het niet geheim. Dit is hun visie. Het is een globalistische, totalitaire visie.”


  Orwelliaans Ministerie van Waarheid

  De viroloog zei verder dat hij in de jaren tachtig iets had gehoord over de Nieuwe Wereldorde, maar nooit had gedacht dat zoiets zou kunnen bestaan. “Ik had boeken gelezen over transnationalisme en de Nieuwe Wereldorde. Ik vind dat fascinerend, maar verwarrend,” zei Malone. “Nu zie je het werkelijkheid worden. Nationale soevereiniteit en overheden zijn steeds minder relevant. Dit moet mensen doen ontwaken. Dit gaat niet over een vaccin. Het vaccin is een symptoom.”

  Malone zei ook dat de media oorlog voeren tegen het volk. Hij sprak van een ‘Orwelliaans Ministerie van Waarheid’. “Het maakt niet uit of je verwijst naar de literatuur of feiten aandraagt. Het draait niet om feiten.”

  “Dit is een mediaoorlog, informatieoorlog, politieke oorlog zoals we die nog nooit eerder hebben gezien, die wereldwijd wordt gecoördineerd,” voegde hij toe.

  Bekijk hieronder het hele interview over onder andere de Great Reset:

  [Infowars]


  0 reacties :

  Een reactie posten