"Ik dacht echt dat ik daar zou sterven.” John O’ Looney is een onafhankelijke lijkschouwer en directeur van begrafenisondernemingen in het Verenigd Koninkrijk. Toen de RAIR Foundation USA de heer O’Looney in september interviewde, was hij onvermurwbaar tegen de vaccinmandaten vanwege het schokkende dodental dat kennelijk door de “vaccins” wordt veroorzaakt, zie Frontnieuws Britse begrafenisondernemer John O’Looney: Sterfgevallen stegen met ‘300%’ na Covid-vaccin. Onlangs legde hij de druk bloot die op medische ambtenaren wordt uitgeoefend om overlijdensakten te vervalsen en zo het aantal Covid sterfgevallen kunstmatig op te blazen, schrijft Rairfoundation.com.

Sterven met een positieve Covid-test en sterven aan Covid zijn twee totaal verschillende dingen. De PCR-tests die worden gebruikt om Covid op te sporen zijn van nature gebrekkig, een feit dat zelfs de CDC (Centers for Disease Control and Prevention) toegeeft.

O’Looney is bekend van het onthullen van de ziekenhuizen in het Verenigd Koninkrijk die verpleegsters opdracht gaven een dodelijke dosis van een medicijn genaamd midazolam toe te dienen aan Covid-patiënten, wat leidde tot nog meer sterfgevallen. Op 16 december kreeg hij naar verluidt Covid-symptomen en werd hij met spoed naar Milton Keynes, een Brits ziekenhuis, gebracht.

In een RAIR-interview met Dr. Sam Dubè, een Canadese arts die te weten is gekomen wat er met John O’Looney is gebeurd, onthulde Dr. Dubé de aard van zijn ziekenhuisopname en hoe een team van vrienden hem ondanks de bezwaren van het ziekenhuispersoneel uit het ziekenhuis heeft gered.

O’Looney, die nu op de IC van een ziekenhuis lag aan 10 liter zuurstof, werd geconfronteerd met de problemen waarvan hij al wist dat ze bestonden. De ziekenhuisadministrateurs eisten dat hij formulieren zou ondertekenen om hem met experimentele behandelingen te mogen behandelen. O’Looney weigerde echter Remdesivir (oorspronkelijk ontwikkeld als een mislukt ebolamedicijn), dat een nierstilstand kan veroorzaken. Dit alles terwijl hij niet in staat was om goed te ademen.

Hoe hij gered werd, hoort u in het volgende RAIR-interview met Dr. Sam Dubè:

Na zijn beproeving en genezing thuis, gaf O’Looney deze verklaring uit, die gedeeltelijk luidt:

Er waren geen excessieve sterfgevallen in 2020 – het is zo eenvoudig, en niets zal mijn gedachten veranderen, noch die van hen in de industrie die hun ogen open hebben voor deze leugen – en dat zijn er velen.

De realiteit is dat het sterftecijfer pas sterk steeg op het moment dat ze in januari 2021 naalden in de armen begonnen te steken. Je kunt het geloven of niet, maar ik was een van de mensen die deze arme zielen ophaalden en een enorme hoeveelheid van hen.

Snel vooruit en nu zien we een enorme toename van trombose gerelateerde sterfgevallen uitsluitend in prik-ontvangers.

Ik heb daar drie laterale flowtests ondergaan en toen werd mij verteld dat ik niet positief was, om later op de afdeling te horen te krijgen dat ik wel positief was, dus het was duidelijk niet doorslaggevend, en ik moet zeggen dat ik me vreselijk voelde en nog steeds voel.

Een van de eerste mensen die mij bezocht was een vertegenwoordiger van de Universiteit van Oxford, gefinancierd door de Gates Foundation, die mij smeekte om nieuwe medicijnen op mij te testen (terwijl hij mij niet eens in de ogen kon kijken) die niets met Covid te maken hadden – natuurlijk weigerde ik.

Mij werd verteld dat ik zou sterven en dat deze medicijnen mijn laatste kans zouden zijn; opnieuw weigerde ik en hield voet bij stuk.

Geloof me, dat is niet gemakkelijk als je daar in je eentje op een ziekenzaal ligt, niet gemakkelijk kunt ademen en geen enkele steun of bezoek van familie mag krijgen.

Het is opzettelijk, en het is om je te breken. Er lijkt meer nadruk te liggen op het aanmoedigen van mij als proefkonijn dan op het feitelijk behandelen van mij. Ik keek met droefheid naar de andere mensen op de afdeling, die zonder uitzondering allemaal gevaccineerd waren. Voor zover ik weet, was ik de enige op de afdeling die niet gevaccineerd was – ze zullen nu wel allemaal weg zijn… En zelfs in de ambulance op de heenweg werd ik eraan herinnerd “hoe egoïstisch ik was”, ik maak geen gein… De ziekenhuisomgeving is voor mij onherkenbaar veranderd, en hoewel er schaduwen en echo’s waren van wat het ooit was, is het nu een heel andere plek. Ik vermoed dat het al volledig geprivatiseerd is; het is ons alleen nog niet verteld…

Ik voel me heel gelukkig dat ik uit het ziekenhuis ben ontsnapt (ik had nooit durven dromen dat ik dat nog zou kunnen zeggen) met de hulp van familie en vrienden.

Ik was aanvankelijk sceptisch over Covid, maar ik kan de juistheid ervan bevestigen en het is erg akelig. Maar ik kan u ook vertellen dat het 100% door de mens is gemaakt, dit is geen natuurlijk virus en dit is een aanval op ons allemaal – het is een biowapen.

Mijn advies voor de toekomst is: netwerk, bereid je voor en probeer onder alle omstandigheden te voorkomen dat je naar het ziekenhuis gaat, want ik vermoed dat veel van de arme zielen die ik daar heb gezien er nooit meer uit zullen komen omdat ze reageerbuisjes zijn geworden voor de Gates Foundation.

Het sinistere gefluister, de geheimzinnigheid en de schuldige blikken van bepaalde personeelsleden spraken boekdelen voor mij. Het was eerlijk gezegd zeer huiveringwekkend en traumatiserend om te zien hoe het veranderd is – vooral toen ik vroeg om te mogen vertrekken.

De tactieken die werden gebruikt om me te dwingen te blijven waren op zijn zachtst gezegd sadistisch en meer details kan ik niet geven, behalve dat ik me heel erg gelukkig voel dat ik eruit ben gekomen.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER Volg Frontnieuws op Telegram