Reiner Füllmich & 50 advocaten: “De vaccins zijn ontworpen om te doden en de planeet te ontvolken”

Datum:
 • woensdag 12 januari 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Na het horen van de getuigenverklaringen voor de Duitse Corona Onderzoekscommissie van voormalig vicepresident van Pfizer, Dr. Mike Yeadon, die 36 jaar lang wetenschapper is geweest, trekken de advocaten van Reiner Füllmich dezelfde conclusie: de injecties die normaal gesproken COVID-19 vaccins worden genoemd, zijn ontworpen om te experimenteren op het menselijk ras en om erachter te komen welke dosering van een nog onbekend toxine nodig is om mensen te doden, schrijft Perspektiv.


  11-1-2022


  Het sterftecijfer dat met de vaccins in verband wordt gebracht, kan volgens Yeadon worden getraceerd aan de hand van de batchnummers van de verschillende partijen, aangezien sommige partijen dodelijker blijken te zijn dan andere. Uit het beschikbare bewijsmateriaal blijkt volgens de betrokken advocaten dat het hoofddoel van de injecties over de hele wereld de wereldwijde ontvolking is.

  Dr. Füllmich verklaarde tegenover Perspektiv dat de advocaten die een internationale rechtszaak voorbereiden er niet meer aan twijfelen: vergiftiging en massamoord door zogenaamde Corona-vaccins wordt opzettelijk gepleegd op de volkeren van de wereld.

  Burgerjournalist Ulf Bittner van EU/EES Healthcare blog en Sverige Granskas verklaarde in het interview dat de situatie met traceerbare batchnummers en verwondingen en sterfgevallen in verband met batchnummers vergelijkbaar is in de verschillende gezondheidszorgregio’s van Zweden. Bittner staat in contact met een vaccincoördinator die documenten heeft verstrekt om bij te houden hoeveel mensen gewond zijn geraakt en zijn overleden in verband met de verschillende batches van de zogenaamde vaccins.

  Reiner Füllmich & 50 lawyers: ”The vaccines are designed to kill and depopulate the planet”

  01:00 Verschillende nummers op de streepjescodes op de onderkant van de vaccindoses zijn placebo’s die volgens een Sloveense hoofdverpleegster aan politici zijn gegeven. Is het in andere landen ook zo?

  1:54 De batchnummers van sommige prikken van de merken Moderna, Johnson& Johnson en Pfizer/Biontech zijn gerelateerd aan een veel hoger sterftecijfer dan bij de andere fabrikanten.

  3:52 De producenten van de zogenaamde vaccins experimenteren met de juiste doseringen om mensen te doden, volgens Dr. Füllmich. Dit vormt volgens de Corona Onderzoekscommissie overtuigend bewijs voor strafrechtelijke schade en poging tot massamoord. Ze vermoorden opzettelijk mensen.

  08:30 Advocaten uit India hebben een aanklacht ingediend wegens moord met voorbedachten rade.

  09:55 Mike Yeadon als getuige voor de komende rechtszaak tegen de daders.

  10:44 Iedereen die kritiek heeft op de wandaden van de regeringen van de wereld wordt een ‘rechtse extremist’ genoemd. Dit is ook gebeurd met de internationaal bekende wetenschapper Mike Yeadon.

  13:05 CDC heeft de aanbeveling voor de PCR-tests voor de diagnose van SARS-CoV-2 vanaf 31/12-2021 ingetrokken. PCR-testen zijn de basis van de pandemie. Waarom maakt Anthony Fauci nu een draai van 180 graden?

  17:25 Minstens een miljoen dollar per persoon zal worden geëist als schadevergoeding als de rechtszaak succesvol is.

  18:33 Voorheen werd slechts tien procent van alle bijwerkingen gemeld. In de situatie waarin de wereld zich nu bevindt, schatte het team dat in feite slechts één procent van alle bijwerkingen werd gemeld.

  19:25 CEO van een levensverzekeringsmaatschappij uit Indiana USA met 100 miljard dollar aan activa zei: “In het afgelopen jaar was er een oversterfte van 40 procent“. Dit wordt verondersteld te wijten te zijn aan de injecties.

  21:05 Welke stof in de injectieflacons maakt ze zo dodelijk? Is het grafeenoxide/grafeenhydroxide?

  22:37 Elk vaccin is een vergif, het is de dosering die het verschil maakt. Dit is geen vaccin, want een vaccin zorgt voor immuniteit, terwijl deze producten onophoudelijke injecties vereisen. Of een vaccin werkt of het werkt niet.

  24:40 Dit is ook geen gentherapie, want gentherapie betekent het uitwisselen van een kapot gen met een vast gen. Dit lijkt meer op experimenteren op mensen, en proberen ons te doden.

  25:15 De dosissen worden niet getest door de regeringen, terwijl de regeringen de contracten minstens 55 jaar verborgen houden voor het publiek. Wat voor invloed heeft dit op de mogelijkheid om mensen te laten straffen? Dr. Füllmich neemt alle leugens door die de weg hebben gebaand voor de tirannieke situatie waarin de wereld zich nu bevindt.

  28:25 De vaccins zijn niet veilig en niet effectief. De producenten experimenteren met dodelijke doses vergif. Iedereen die nu deelneemt aan het opzettelijk kwaadwillig toebrengen van schade zal gestraft worden.

  30:05 Hoe zeker zijn juristen van de conclusie die Mike Yeadon hieruit trekt, dat het allemaal gaat om ontvolking en het opzettelijk doden van mensen door middel van injecties? Als bijna 50 juristen dezelfde mening zijn toegedaan, wordt dat beschouwd als “onweerlegbaar bewijs”.

  32:08 Partijen injecties in Zweden kunnen worden getraceerd met een aanvraag.

  32:45 Füllmich werkt samen met mensen die bij de geheime dienst van Duitsland werken en die de injecties niet willen nemen.

  34:15 Dr. Lee Merritt over gevechtspiloten in de VS die weigeren de injecties te krijgen. Volgens Dr. Füllmich verklaarde Dr. Merrit: “Ze begrepen dat als ze gedwongen werden [zich te laten vaccineren] ze gedood zouden worden.”

  35:15 In Zweden wordt informatie over de partijen verzameld bij elke regio, de Zweedse gezondheidsautoriteiten (Folkhälsomyndigheten) en de medische raad (Läkemedelsverket). Elke partij is traceerbaar via een applicatie. Er is een economische beloning voor de Zweedse regio’s die erin slagen meer mensen te laten injecteren. Een van de deskundige advocaten die betrokken is bij de komende rechtszittingen is een specialist op het gebied van Neurenberg-processen.

  38:45 Hoe zullen de processen worden uitgevoerd, en via welke juridische structuur? Een gemeenschappelijke opzet, dezelfde structuur als voor de Neurenberg-processen.

  39:40 Vrije keuze moet heersen voor leden van de Europese Unie. Consumenten in de gezondheidszorg hebben consumentenrechten. Fraude is het misleiden van de mensen en consumenten van de gezondheidszorg.

  42:00 De zogenaamde vaccins zijn een vervalst product dat op de markt is gebracht. Volgens Mike Yeadon is er een wet in de VS die iedereen aansprakelijk stelt voor de schade die door het vervalste product wordt veroorzaakt. Er worden andere toxines in de flesjes gestopt dan de bekende lipiden en dergelijke, waar de mensen die de vaccins namen nooit toestemming voor hebben gegeven.

  43:40 Het belang van decentralisatie van macht en nationale onafhankelijkheid in plaats van wereldwijde organisaties zoals de Europese Unie die de mensen vertellen wat ze moeten doen. Loskoppelen van het banksysteem, NGO’s en het creëren van onafhankelijke en sterke landbouwketens, energieketens, enz.

  46:15 Wanneer zullen de rechtszaken plaatsvinden? Hoe zullen de aanklachten gebeuren en hoe zullen de processen verlopen? Een van de doelen is om mensen te informeren en de misstanden aan de kaak te stellen door de alternatieve media erbij te betrekken, zodat de reguliere media de rechtszaken niet kunnen negeren. De crew werkt aan een nieuw rechtssysteem in de VS, Afrika en Duitsland.

  50:48 Dr. Füllmich gelooft dat de wereld dicht bij een kantelpunt staat en dat het hele narratief zeer binnenkort in duigen zal vallen, misschien binnen een paar weken of maanden.

  54:13 Robert Malone, Robert F Kennedy en Mike Yeadon en anderen die betrokken zijn bij het blootleggen van de agenda staan met elkaar in contact, en er is een tournee gepland met deze klokkenluiders in de VS in maart.


  Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram

  0 reacties :

  Een reactie posten