Punctueel met het nieuwe jaar: Nieuwe corona-variant in Frankrijk opgedoken!

Datum:
  • dinsdag 4 januari 2022
  • in
  • Categorie: ,
  • wie het nu nog steeds niet heeft begrepen, zal het waarschijnlijk ook nooit begrijpen.

     



    Punctueel met het nieuwe jaar: Nieuwe corona-variant in Frankrijk opgedoken!

    (Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

    Na de terugkeer van een persoon van een reis naar Kameroen hebben twaalf mensen in Zuid-Frankrijk zich blijkbaar met een tot nu toe onbekende variant besmet. Dat melden meerdere internationale media. De tests zouden een “atypische mutatiecombinatie” vertonen.

    Het geregistreerde geval gaat om iemand die terugkeerde van een reis naar Kameroen. Experts concluderen daaruit dat de ziekteveroorzaker mogelijkerwijs van daar afkomstig is. Een officiële bevestiging van de variant is er nog niet.

    De variant draagt voorlopig de naam B.1.640.2 en werd voor het eerst door experts van het IHU Mediterranee Infection in Marseille ontdekt. In een preprint-onderzoek verklaren experts van de Franse regering dat zij “46 mutaties” in de variant geïdentificeerd zouden hebben. De nieuwe variant zou besmettelijker kunnen zijn dan het oorspronkelijke virus SARS-CoV-2. Het onderzoek daarnaar staat echter nog helemaal aan het begin. Nieuwe corona-varianten kunnen zich vooral bij ongevaccineerde besmette personen ontwikkelen.

    (Bron: krone.at)

    Politikstube: Na Omicron wordt het volgende ballonnetje (variant) opgelaten, de paniek inclusief maatregelen moeten in stand gehouden worden en de pandemie wordt een Never Ending Story. Het Griekse alfabet biedt nog veel mogelijkheden voor de naamgeving, maar voordat het monter verdergaat en de nieuwe variant in Frankrijk “gekroond” wordt, moeten er eerst nog twee prikken plus booster tegen Omicron plaatsvinden. Dat wordt een feest voor de vaccinantie-verslaafden.

    Dus, wie het nu nog steeds niet heeft begrepen, zal het waarschijnlijk ook nooit begrijpen.

    Bron:
    politikstube.com
    Door: “Victoria”

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    0 reacties :

    Een reactie posten