Prof. Capel: die hele pandemie is afleiding, dit is waar het echt om gaat

Datum:
 • woensdag 12 januari 2022
 • in
 • Categorie: ,
 • Die hele pandemie is een afleiding  Prof. Capel: die hele pandemie is afleiding, dit is waar het echt om gaat  We zijn nu twee jaar verder, maar we zijn geen barst opgeschoten, zegt immunoloog Pierre Capel in een nieuwe video. Iedereen is helemaal lekgeprikt met de meest gore rommel. Het aantal miskramen stijgt, dode sportertjes die neervallen, mensen die problemen met hun ogen hebben of blind worden en zo kunnen we nog even doorgaan, zegt hij.

  Genetische code wordt bij mensen op een heel agressieve manier binnengebracht waardoor erg veel schade kan optreden, voegt hij toe. Ook over het meer traditionele Novavax-vaccin is volgens hem helemaal niets positiefs te zeggen. “Het is iets minder toxisch dan die andere rommel.” En nu zijn de kinderen aan de beurt.

  In landen die niet meedoen aan al die flauwekul is geen corona, stelt de emeritus hoogleraar. Daar behandelen ze het gewoon en in landen waar behandeling verboden is en wordt gevaccineerd, giert het de pan uit.

  Blijf thuis

  “Waar het echt om gaat, is de Great Reset en dat mogen we niet zeggen, want het is niet zo,” benadrukt Capel. “Dan ben je een wappie.”

  Overal zie je borden met daarop de tekst: ‘Blijf thuis! Alleen samen krijgen we corona onder controle’. Waarom moeten we thuisblijven? We hebben nu het kabinet-Schwab met een paar puppets die uitvoeren wat er in het boek van Klaus Schwab over de Great Reset staat, zegt Capel. Op bladzijde 80 van het boek gaat Schwab in op het thuisblijven.

  Die hele pandemie is een afleiding

  Men wil dat mensen vanuit huis gaan werken, kantoren moeten weg. Men wil dat we alleen nog thuis eten, buiten de deur eten moet weg. Ook entertainment mag alleen nog thuis: concerten en dergelijke, dat moet weg. Reizen moet zwaar beperkt worden.

  “Allemaal om uiteindelijk de QR-code te koppelen aan alle sociale gegevens, vervolgens aan de bancaire zaken en aan je CO2-voetafdruk,” zegt Capel. “Die hele pandemie is een afleiding en dat wordt ook gezegd met zoveel woorden.”

  4.9

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Het begint er steeds meer op te lijken dat het met onze vrijheid zeer binnenkort(als het al niet het geval is)over is. De diverse overheden zijn inmiddels zo ver met hun Klaus Swab programma(Great Reset) dat een terugweg niet meer mogelijk is zonder dat de verantwoordelijken zoals Rutte Macron, enz. hun terechte straf ontlopen. Dus blijft over: of een wereldwijde revolutie of totale onderdrukking. Misschien is er iemand die een positieve draai aan de huidige gebeurtenissen kan geven?

  Een reactie posten