Openbare fractievergadering ChristenUnie maandag 17 januari

Datum:
  • maandag 17 januari 2022
  • in
  • Categorie: , ,
  •  


    Hollands Kroon - Digitale Fractievergadering 
    ChristenUnie maandag 17 januari. 






    Persbericht




    Maandag 17 januari 2022


    houdt de fractie van de ChristenUnie


    haar openbare fractievergadering.


    Deze vergadering zal digitaal plaatsvinden 


    en begint om 20:00. 




    In deze fractievergadering bespreken we de onderwerpen die op de agenda voor de raadsvergadering van 27 januari staan. 



    Wil je meepraten of inspreken stuur dan een mail naar: fractiecuhk@hollandskroon.christenunie.nl of bel naar Marjon Tolhuis 06 37127264. Wij sturen een link toe om deel te kunnen nemen aan de vergadering.











    3 reacties :

    Anoniem zei

    Een zogenaamd Christelijke partij die de normen en waarden van het Christendom bij het grof vuil heeft gezet zou de naam "Christen" Unie eigenlijk niet meer mogen voeren. De naam Communistische of Fascistische Unie zou er beter bij passen.

    Anoniem zei

    Overdrijft u nu niet een beetje, anoniem 1?

    Dekker zei

    Anoniem 2, de Christen Unie heeft de mond vol over hun Christelijke waarden, maar ik heb Seegers en kornuiten nooit gehoord als er bijv. in Afrika duizenden Christenen/blanken werden vermoord.
    Is dat overdreven om te vermelden zoals de CU had moeten doen, anoniem 2 of bent u met het zelfde sop overgoten als uw achterbakse Christelijke broeders van de CU?
    Gewoon even Googelen en u weet dan wat meer als uw neus lang is: https://www.frontnieuws.com/door-de-media-verzwegen-zwarte-racisten-vermoorden-duizenden-blanke-boeren-in-zuid-afrika/
    of de Volkskrant: https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/aantal-moorden-op-blanke-boeren-stijgt-over-het-waarom-is-zuid-afrika-verdeeld~b73a3c5f/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.bing.com%2F

    Een reactie posten