ODMS: “Zuurstofgebrek maskersyndroom” gaat nu over de hele wereld

Datum:
 • zaterdag 1 januari 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Uit onderzoek blijkt dat langdurig gebruik van Covid-mondkapjes, zelfgemaakt of N95, een zuurstofverlies kan veroorzaken van 5% tot 20%, wat kan leiden tot hypercapnia (overmatige kooldioxide in de bloedbaan, typisch veroorzaakt door onvoldoende ademhaling), paniekaanvallen, duizeligheid, dubbel zicht, oorsuizen, concentratieproblemen, hoofdpijn, vertraagde reacties, toevallen, veranderingen in de bloedchemie en verstikking door luchtverplaatsing, schrijft S.D. Wells.


  1-1-2022

  Senior onderzoeker aan het Johns Hopkins Center for Health Security zegt dat het langdurig dragen van een mondkapje de bloedchemie kan veranderen

  Te veel uitgeademde kooldioxide (CO2) inademen kan levensbedreigend zijn, aldus deskundigen van het National Institutes of Health (NIH). Iedereen heeft op zijn minst dat lichte gevoel in het hoofd, dat duizelig en verwarde  gevoel ervaren van het herhaaldelijk terugademen van je eigen reeds verwerkte lucht. Dat zijn slechts de eerste waarschuwingssignalen van veel ernstiger gezondheidsproblemen

  In feite kan het dag in dag uit dragen van een mondkapje leiden tot veranderingen in de bloedchemie, en dat leidt tot “indien ernstig, veranderingen in het bewustzijnsniveau” volgens Amesh A. Adalja, MD, en senior wetenschapper aan het Johns Hopkins Center for Health Security in Maryland.

  Het wordt nog erger. Een Duitse neuroloog, Dr. Margarite Griesz-Brisson, MD, PhD (in farmacologie), die gespecialiseerd is in neurotoxicologie en milieugeneeskunde, waarschuwt dat zuurstoftekort door langdurig dragen van een Covid-mondkapje permanente neurologische schade kan veroorzaken.

  Zij stelt in haar onderzoek,

  “Het opnieuw inademen van onze uitgeademde lucht zal zonder twijfel leiden tot zuurstoftekort en een overvloed van kooldioxide. We weten dat de menselijke hersenen zeer gevoelig zijn voor zuurstoftekort. Er zijn zenuwcellen, bijvoorbeeld in de hippocampus, die niet langer dan 3 minuten zonder zuurstof kunnen – zij kunnen niet overleven. De acute waarschuwingssymptomen zijn hoofdpijn, sufheid, duizeligheid, concentratieproblemen, vertraging van de reactietijd – reacties van het cognitieve systeem.”

  De reden waarom zoveel mondkapjesdragers GEEN flauw idee hebben van de chronische schade die hen wordt berokkend, is dat wanneer iemand eenmaal een chronisch zuurstoftekort heeft, al deze symptomen verdwijnen, omdat de persoon gewend raakt aan de verminderde toestand; zijn efficiëntie blijft echter aangetast en het gebrek aan de juiste zuurstoftoevoer naar de hersenen blijft gevaarlijk toenemen.

  Daarom zeggen veel mensen na langdurig mondkapjesgebruik dat ze zich er “niet meer van bewust zijn” (het is een onbedoelde woordspeling omdat ze hun verstand aan het verliezen zijn).

  Neurodegeneratieve ziekten ontwikkelen zich pas na jaren, maar we zijn nu al twee jaar bezig met de pandemie van het mondkapjes dragen.

  De media en de gezondheidsautoriteiten hebben de pandemie zo gehypet, inclusief de bijna onschadelijke Omicron variant, dat mensen hun mondkapjes dragen zelfs als ze helemaal alleen zijn in hun huis, auto, kantoor of als ze buiten lopen en joggen. Kinderen worden gedwongen hun mondkapjes de hele dag op school te dragen, met minimale of geen mondkapjespauzes, zelfs niet tijdens de pauze. Sommige mensen dragen letterlijk hun mondkapje tijdens het sporten op cardio apparaten in de sportschool.

  Hoe meer je denkt dat je gewend raakt aan het dragen van je mondkapje, hoe meer de degeneratieve processen in je hersenen worden versterkt, omdat het zuurstoftekort doorgaat, legt Dr. Margarite Griesz-Brisson uit. Bovendien zijn de zenuwcellen in de hersenen niet in staat om zich op een normale manier te delen, en beschadigde zenuwcellen worden geregenereerd omdat de hersenen de “vuilnisbak” niet kunnen legen.

  Oxygen Deprivation Mask Syndrome (ODMS) is als kooldioxide geïnduceerde verdoving

  Hoe actiever de stofwisseling in de hersenen is, hoe meer zuurstof ze nodig hebben, en daarom is het belachelijk dat kinderen de hele dag mondkapjes dragen. Plus, hun immuunsysteem is zo adaptief dat ze “constante interactie met het microbioom van de aarde” nodig hebben, zoals de Duitse neuroloog het formuleerde.

  Dit constante zuurstofgebrek, zij het een langzame marteling van 5% tot 20% gedurende de hele dag, is niet alleen gevaarlijk voor de gezondheid van kinderen en adolescenten, maar remt ook de ontwikkeling van de hersenen af, waardoor onomkeerbare schade ontstaat, waaronder permanente neurologische schade, aldus een deskundige op dit gebied. Laat dat even bezinken. Het is mondkapje-geïnduceerde anesthesie. Dit is het tegenovergestelde van de waarde van naar school gaan en leren.


  Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Probeer dat de mensen die schreeuwen om het dragen van mondmaskers maar eens aan hun reeds beschadigde hersenen duidelijk te maken. Dat gaat nooit meer lukken. Het meest vervelende is nog dat ze van verstandige mensen eisen dat die ook van die idiote dingen gaan dragen.

  Een reactie posten