Medisch adviseur pleit voor onderzoek naar risico’s massavaccinatie, en wordt gecensureerd: ‘Het is triest’

Datum:
 • dinsdag 11 januari 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  Wat zeggen de experts?
  Medisch adviseur pleit voor onderzoek naar risico’s massavaccinatie, en wordt gecensureerd: ‘Het is triest’


  Medisch adviseur Wendy Mittemeijer-Ooteman schreef onlangs in een bericht op LinkedIn dat we eigenlijk nog helemaal niets weten over massavaccinatie omdat politici nooit eerder de hele wereld wilden vaccineren.

  Wat zeggen de experts? Natuurkundige Daniël Miedema schreef voor Trouw: “Door de hele bevolking te vaccineren, zorgen we ervoor dat een resistente variant van Sars-CoV-2 gaat groeien. Hierdoor lopen kwetsbaren gevaar, omdat de vaccins er niet tegen werken.”

  Miedema staat niet alleen. Wereldwijd delen duizenden onafhankelijk onderzoekers zijn wetenschappelijke standpunt, stelt Mittemeijer-Ooteman.

  Censuur

  Ze verwijst naar uitspraken van Hanneke Schuitemaker van Janssen, die in Op1 tegen Jeroen Pauw zei dat het virus onvoorspelbaar wordt door massavaccinatie.

  “Hoogste tijd voor een pas op de plaats en gedegen onafhankelijk onderzoek naar de risico’s van massavaccinatie en oversterfte,” schreef de medisch adviseur, waarna haar bericht werd verwijderd door LinkedIn.

  In een nieuw bericht, dat inmiddels ook is weggehaald, doet Mittemeijer-Ooteman haar beklag over censuur. “Sinds een tijdje heb ik er ook last van,” schrijft ze. “Zelfs als het gaat om inhoudelijke posts op het gebied van mijn werkveld: onderzoek, ethiek, safety en farmaceutische zorg. Het is triest.”

  Ga wat nuttigs doen

  “VWS doet onderzoek naar oversterfte af als ‘desinformatie’. Maar dat betekent nog niet dat het desinformatie is. Wie bepaalt dat?” vraagt ze.

  Mittemeijer-Ooteman, werkzaam bij het toezichtsorgaan van een grote farmaceut, laat weten dat ze zich niet de mond laat snoeren. En tegen Big Tech zegt ze: “Ga wat nuttigs doen.”
  0 reacties :

  Een reactie posten