Inmiddels stort het COVID-narratief in Pfizraël in

Datum:
 • vrijdag 14 januari 2022
 • in
 • Categorie: , , ,
 • Tien belangrijke aanwijzingen voor de snelle en onvermijdelijke ineenstorting van het narratief.


  14-1-2022


  Beste vrienden,

  “De golf komt eraan. Het komt eraan en er is geen manier om het te voorkomen, waar ook ter wereld. Gedurende de korte periode van deze nieuwe golf hopen we dat risico-individuen vermijden om naar buiten te gaan, of dit minder zullen doen, zeker nadat ze zijn blootgesteld.”

  Wie heeft die woorden uitgesproken? Wie heeft het aangedurfd om geforceerde bescherming voor risicogroepen voor te stellen?

  Een van onze moedige wetenschappers? Dezelfde wetenschappers die werden neergesabeld en besmeurd als “COVID-ontkenners”?

  Nope. Het was niemand minder dan de premier van Israël.

  Israël is in vele aspecten van de COVID waanzin een wereldleider geweest, vooral bekend als het wereldwijde lab van Pfizer.

  Een uiterst handig, gratis lab met vooraanstaande wetenschappers en instituten die op de loonlijst van Pfizer staan, en een gelukkig gebrek aan enig zinvol controlesysteem voor negatieve gevolgen van vaccinaties.

  Maar niet meer…..
  De afgelopen weken is het narratief in een versneld tempo in elkaar gestort.

  De Omicron-variant, hoewel niet dodelijk voor mensen, is in feite dodelijk gebleken voor het narratief en wat er nog over is van vertrouwen tussen de burgers van Israël en het Ministerie van Volksgezondheid.

  Hier zijn de 10 belangrijkste aanwijzingen voor de snelle en onvermijdelijke ineenstorting van het verhaal:

  1. De redacteur van Israëls belangrijkste nieuwswebsite, die eerder weigerde artikelen te publiceren die het mainstream-narratief over lockdown en vaccindwang tegenspraken, schrijft plotseling:

  “Genoeg van COVID – laat de kudde vrij!”

  Veel andere verslaggevers en bureaucraten vinden plotseling hun verstand, moed of interesse om het narratief in twijfel te trekken. Vaak kiezen ze daarbij scherpe bewoordingen.

  Anderen zijn gewoon plotseling stilgevallen.

  2. De leugens komen steeds vaker voor, zijn schaamteloos en veel duidelijker. Een voorbeeld:

  Op 23 december kondigde Dr. Sharon Alroy-Preis, hoofd van de Israëlische Volksgezondheid, in De Knesset aan dat in de afgelopen 45 dagen in Zuid-Afrika ongeveer 900 COVID-doden zijn geregistreerd, waarvan de meeste Omicron-gevallen waren.

  Dergelijke flagrante leugens werden eerder vermeden.

  3. Domme wanhopige pogingen om de bevolking schrik aan te jagen door infectiepercentages van 99% te voorspellen. Prognoses waarvan zeer snel zal worden bewezen dat zij onjuist zijn.

  4. Censuur neemt toe en is steeds kinderachtiger en contraproductief omdat het de aandacht van het publiek richt op de gecensureerde gegevens.

  5. De aarzeling om te vaccineren bereikt een hoogtepunt: ongeveer 6 op de 7 kinderen van 5-11 jaar kiezen ervoor om niet mee te doen aan de agressieve vaccinatiecampagne.

  Slechts iets meer dan de helft van de voorheen gehoorzame bevolking heeft wat nu “geldige bescherming” wordt genoemd en de aantallen dalen.

  In een wanhopige omweg introduceert de regering een speciale actie van “Groene Pas voor één Prik”…

  6. De regering heeft besloten huisarrest in te voeren (ook wel thuisisolatie genoemd), alleen voor de “onbeschermden” (d.w.z. ongevaccineerden of mensen die 1-2 verlopen doses hebben gehad), terwijl zij belooft de scholen open te houden.
  Toch worden klassen en scholen in een recordtempo gesloten vanwege het lage percentage gevaccineerde kinderen.

  Honderdduizenden burgers staan onder huisarrest. De gehoorzame onderdanen brengen uren door in de rij om getest te worden in een wanhopige poging om “vrijheid” te krijgen.

  7. Vooraanstaande gezondheidsfunctionarissen spreken de acties van de regering tegen en roepen op tot annulering van de nutteloze “Groene Pas”.

  8. Het publiek is woedend als ze ontdekken dat het pandemie management team bestaat uit een minderheid van artsen, met een meerderheid zoals: een media expert, veiligheidsofficier, administratief manager en andere ongekwalificeerde personen.

  Dit is, vreemd genoeg, het team dat zojuist de vierde vaccinatiedosis heeft aangekondigd.

  In zijn op televisie uitgezonden reactie zegt Prof. Grossman, een van de leidende figuren in het team: “Soms is het inzicht van een taxichauffeur met betrekking tot vaccins net zo belangrijk als wat ik hoor op de PMT-zoom vergaderingen”.

  9. De afgelopen 22 maanden werd COVID-19 verafgood en de griep belachelijk gemaakt.

  Een zware grieppandemie overspoelt nu het land en overschaduwt COVID-19 in alle opzichten, inclusief ernstige gevallen en ziekenhuisopname (zelfs dat we midden in de moeder van alle golven van “gevallen” zitten).

  10. Het publiek is volkomen in verwarring omdat gezondheidsambtenaren niet in staat zijn de steeds ingewikkelder en snel veranderende COVID-regelgeving, die zij zelf hebben opgesteld, uit te leggen.

  Het narratief is in Pfizraël aan het instorten met de genereuze hulp van Omicron – komt binnenkort naar de rest van de wereld.

  Mijn verontschuldigingen voor de Hebreeuwse verwijzingen…

  Gebaseerd op deze video:

  The narrative is collapsing: Israel update by Efrat Fenigson, Jan. 12th, 2022


  Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram

  0 reacties :

  Een reactie posten