Global Cooling: Dik pak sneeuw in Jeruzalem; Zeewater bij Griekenland bevroren

Datum:
 • zondag 30 januari 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 • De talloze bewijzen van deze afkoeling zijn over de hele wereld zichtbaar, maar worden door politiek en media verdraaid of genegeerd.
   Global Cooling: Dik pak sneeuw in Jeruzalem; Zeewater bij Griekenland bevroren

  De 50.000 truckers en circa 1 tot 2 miljoen mensen die vandaag tegen de liberaalcommunistische dictator Justin Trudeau protesteren trotseren de bittere kou die ook Canada deze week heeft getroffen.

  —————————————————————————————————————————————–

  75 miljoen inwoners van Amerikaanse oostkust zetten zich schrap voor de ‘ergste sneeuwstorm ooit’ – Sneeuw en vorst in de Sahara – Record kou op de Balkan en in Turkije

  —————————————————————————————————————————————–

  In absolute volgzaamheid van de feitelijk reeds functionerende communistische VN wereldregering baseert ook het Nederlandse regime Rutte zijn klimaat-energiebeleid nog altijd op de aangetoonde hoax dat antropogene CO2 de opwarming van de aarde veroorzaakt; een ‘opwarming’, die er in realiteit al jaren niet meer is. Integendeel, het nieuwe zonne minimum heeft in combinatie met het razendsnel afnemende magnetische veld en het samenvallen van het einde van alle klimaatcyclussen (dat altijd een nieuwe IJstijd inluidt) juist een periode met global cooling in gang gezet, wat vele malen gevaarlijker en schadelijker voor de mensheid is dan een voorspelde fictieve opwarming met 2 graden Celsius aan het einde van deze eeuw. De talloze bewijzen van deze afkoeling zijn over de hele wereld zichtbaar, maar worden door politiek en media verdraaid of genegeerd.


  VS: ‘Ergste sneeuwstorm in de geschiedenis’

  75 miljoen inwoners van de Amerikaanse oostkust zetten zich schrap voor wat volgens meteorologen ‘de ergste sneeuwstorm in de geschiedenis’ lijkt te worden, die volgens een CNN meteoroloog enkel te vergelijken is ‘met de meest krachtige orkaan’. Gisteren werden al 2000 vluchten geschrapt vanwege deze ‘bom cycloon’, en vandaag nog eens bijna 3500. Er wordt een sneeuwlaag van 45 tot mogelijk 75 centimeter verwacht.

  Ook in het zuidelijker gelegen Florida wordt het dit weekend sinds de jaren ’60 niet meer zo koud, en werd begin deze week zelfs een waarschuwing gegeven voor nachtvorst. In de staat Kansas viel deze week 68 centimeter sneeuw; op sommige plaatsen werd het record van 76 centimeter gebroken. Colorado kreeg eveneens een sneeuwstorm te verwerken (4). In Nashville (Tennessee) daalde tussen 1 en 21 januari 23,6 centimeter sneeuw uit de hemel, de grootste hoeveelheid sinds 1985. (4)

  Zeldzaam dik pak sneeuw in Jeruzalem; vorst in Sahara woestijn

  Het sneeuwt wel eens vaker in en rond Jeruzalem, maar zelden viel er zo’n dik pak als afgelopen donderdag. Wegen, scholen en bedrijven moesten worden gesloten. Veel inwoners twitterden dat ze dit in hun hele leven nog nooit eerder hadden meegemaakt.

   

  Er viel zelfs sneeuw in de Sahara woestijn, wat in de afgelopen 43 jaar nog maar 5 keer eerder is gebeurd (en – gezien global cooling – niet geheel toevallig in 2016, 2018, 2021 en nu 2022). In Ain Sefra (Algerije) vroor het -2 graden. (5)

  Zeewater bevriest bij Griekenland

  Griekse media hebben het over een ‘fenomeen dat eens in je leven plaatsvindt’: Vlak voor de kust van het land is namelijk zee-ijs aangetroffen, dat je normaal alleen in de poolzeeën tegenkomt. Bij het kustplaatsje Sagiada, het meest westerse punt van Griekenland waar een mediterraan klimaat heerst, daalde de temperatuur tot bijna – 20 C. Normaal sneeuwt en vriest het hier nooit.


   

  Athene – de warmste hoofdstad van de EU – werd tijdens de zwaarste sneeuwstorm sinds 1968 bedekt onder een record laag sneeuw, en het populaire vakantie eiland Mykonos kleurde eveneens wit. 44 Griekse weerstations maten ongekend lage temperaturen variërend van -10 tot -18. (2)


   

  Ook elders is het kou en sneeuw wat de klok slaat

  * In het toeristische zuidoosten van Turkije (Antalya, Mugla, Dalaman) viel de eerste sneeuw sinds 1993. Afgelopen weekend kregen delen van Istanbul een laag van een meter voor hun kiezen. Het werd nog nooit zo koud in het land; op sommige plaatsen werd bijna -40 aangetikt. Ook vielen er record hoeveelheden sneeuw. De regering moest noodgedwongen overgaan tot het besluit om 3 dagen per week de elektriciteit deels af te sluiten, omdat er niet voldoende energie meer kan worden geleverd;


   

   

  * In de Turkse buurlanden Iran (-27,4) en Irak (-30) werd het vorig weekend eveneens extreem koud; Iran moest door de record binnenlandse vraag de gasleveranties aan Turkije terugdraaien, wat voor dat land op geen slechter moment kon komen. VN officials spraken over ‘horror toestanden’ in de vluchtelingenkampen vanwege de ijzige kou en sneeuw in Syrië. Kinderen liepen blootsvoets met enkel sandalen aan door de sneeuw, en moeten in dunne, gescheurde tentjes zien te overleven;

   

  * Ook op de Balkan werden absolute records genoteerd; in Kosanica (Montenegro) werd het maar liefst -33,4, waarmee het vorige record uit 1985 (eveneens tijdens een zonne minimum) werd gebroken. In Servië werd het met -31,1 bijna net zo koud;

  * Tijdens de ‘Pole of Cold Marathon’ in Siberië daalde het kwik tot -53 C., waarmee deze wedstrijd in het Guinness Book of Records kwam als de koudste race ooit; (3)

  * Bittere kou ook in Canada, waar in de hoofdstad Ottowa -31 werd gemeten, en in Toronto tot -27. Ook voor vandaag is er een ‘frostbite warning’ afgegeven, wat betekent dat de menselijke huid in 10 minuten tijd kan bevriezen (wat levensgevaarlijk kan zijn). Het trotseren van deze kou door de 50.000 truckers en naar schatting 1 tot 2 miljoen andere Canadezen die vandaag tegen de strenge quarantaine- en vax maatregelen protesteren, onderstreept dat een groot deel van de bevolking de liberaalcommunistische dictator Justin Trudeau spuugzat is geworden;

  * Zelfs in India is het bijzonder fris; in Delhi kwam de officiële temperatuur op dinsdag niet boven de 12,1 graden uit, wat 10 graden lager is dan het gemiddelde. Afgelopen maand waren er al 11 dagen met temperaturen onder de 17 C.. Meteorologen verwachten dat de records van de winter in 2003 worden gebroken;

  Terwijl het kouder wordt breekt Europa stabiele en betaalbare energie af

  Voor de Kaukasus, Oekraïne, Turkije, het Midden Oosten en Noordoost Afrika worden aanhoudende zeer lage temperaturen verwacht, wat de toch al ongekende vraag naar energie verder zal doen toenemen en de energiecrisis in Europa, voornamelijk veroorzaakt door het afstoten van olie/gas en kerncentrales, en het omschakelen op peperdure en zeer onbetrouwbare (zeker tijdens kou) ‘duurzame’ energiebronnen zoals wind en zon, nog acuter zal maken, en miljoenen mensen in diepe armoede zal storten, wat veel zwakkeren vermoedelijk niet zullen overleven.

   

  Xander


  (1) Electroverse
  (2) Electroverse
  (3) Electroverse
  (4) Electroverse
  (5) Electroverse  0 reacties :

  Een reactie posten