Game over? Zet Oostenrijks grondwettelijk hof de regering schaakmat?

Datum:
 • maandag 31 januari 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  De ‘pandemie van de niet-gevaccineerden’ wordt in twijfel getrokken. 
  Het Oostenrijkse grondwettelijk hof heeft de Oostenrijkse minister van Volksgezondheid een reeks vragen gestuurd. Vragen die tot nu toe absoluut taboe waren. Het hof wil onder meer weten of de ziekenhuisopname- en sterftecijfers alle besmette personen omvatten. De oude ‘aan’ of ‘met’ vraag.

  De rechtbank wil daarnaast een uitsplitsing van de coronadoden en ziekenhuisopnames. Wat was de oorzaak van corona? Waar alleen een zinloze ‘positieve’ test? Er wordt zelfs specifiek gevraagd naar de leeftijd van de overledenen en opgenomen patiënten.

  In twijfel getrokken

  De ‘pandemie van de niet-gevaccineerden’ wordt in twijfel getrokken. De minister van Volksgezondheid moet antwoord geven op de vraag in hoeverre de ‘vaccinatie’ het risico op infectie, ziekte en overdracht vermindert.

  Het Oostenrijkse hof wil ook weten of het juist is dat er in 2021 minder coronadoden waren, maar nog steeds sprake was van oversterfte. Het hof wil weten hoe deze oversterfte kan worden verklaard.

  Niet meer

  Huisarts Els van Veen merkt in een Twitterdraadje op dat al deze vragen sinds het begin van de ‘pandemie’ zijn gesteld door dwarsdenkers en ‘complotdenkers’. “De regering veegde ze aan de kant met de krachtige hulp van gekochte media en volgzame experts. Niet meer,” benadrukt Van Veen. “De overheid moet de vragen van het hof beantwoorden.”

  [Reitschuster]

  1 reacties :

  Dochter zei

  Het is goed dat dit gebeurd, maar DIT staat helaas nog steeds op de site van de Oostenrijkse regering dd. 28/1/22 https://www.sozialministerium.at/Corona-Schutzimpfung/Impfpflicht/Allgemeine-Informationen.html . Dus de verplichte 💉is er nog steeds in Oostenrijk

  Een reactie posten