Fotocollage: Report24; Hart: Pixabay / sbtlneet

Terwijl aan de farmaceutische industrie gelieerde censoren die zichzelf “factcheckers” noemen elk verband met de vaccinatiecampagne blijven ontkennen en onderdrukken, heeft het EMA begin december zelf commentaar gegeven op de gegevens, bericht Report24.news.

“Het veiligheidscomité van het EMA (PRAC) heeft recente gegevens beoordeeld over het bekende risico van myocarditis en pericarditis na vaccinatie met de COVID-19 vaccins Comirnaty (BioNTech/Pfizer) en Spikevax (voorheen COVID-19 vaccin Moderna). Dit onderzoek omvatte twee grote Europese epidemiologische studies. Eén studie werd uitgevoerd met gebruikmaking van gegevens van het Franse nationale gezondheidsstelsel (Epi-phare) en de andere was gebaseerd op Noordse registergegevens.”

EMA bevestigt één geval op 10.000 gevaccineerden

In de publicatie gaat het EMA uit van één geval van myocarditis en pericarditis op 10.000 met mRNA gevaccineerde personen.

“De PRAC heeft aanbevolen de productinformatie dienovereenkomstig aan te passen.

Myocarditis en pericarditis kunnen zich binnen enkele dagen na vaccinatie ontwikkelen en hebben zich voornamelijk binnen 14 dagen voorgedaan. Zij werden vaker waargenomen na de tweede vaccinatie.”

Over de frequentie na de derde vaccinatie, ook wel boostervaccinatie genoemd, is nog geen uitspraak gedaan. Als men de professionele mening van internationale deskundigen volgt, neemt het risico bij elke mRNA-vaccinatie verder toe. Er wonen 447 miljoen mensen in de EU, van wie volgens de EU ten minste 70% “volledig gevaccineerd” moet zijn, wat “volledig gevaccineerd” ook moge betekenen. Zuiver rekenkundig gezien is het aantal mensen met een hartinfectie sinds begin december dus opnieuw gestegen.

Als men nu de ziekten vergelijkt met die van de voorgaande jaren, is de toename meer dan alarmerend en dramatisch. De gevaarlijke ontstekingen, die tot levenslange gezondheidsgevolgen leiden, stegen met 1.480 procent. Op grond van de verklaringen van het EMA is het niet langer houdbaar om een verband met de experimentele mRNA-vaccinaties te blijven ontkennen. Nooit eerder in de medische geschiedenis zijn geneesmiddelen met zulke vreselijke bijwerkingen niet uit de handel genomen. Op dit moment bevat de EMA-databank al 21.245 verdachte gevallen waarin de covid-19 vaccinatie de dood van de gevaccineerden kan hebben veroorzaakt of daartoe kan hebben bijgedragen.

Bijna 1.000% toename van hartspierontstekingen

In vergelijking met dezelfde periode vorig jaar is het aantal gevallen van hartspierontsteking met 924 procent gestegen. Als we kijken naar de trend sinds 2002, blijkt uit de cijfers dat de mRNA-producten van Pfizer en Moderna verantwoordelijk zijn voor 55% van alle ziekten. Dit in slechts één jaar – vergeleken met 5.500 medische producten over een observatieperiode van 20 jaar. De EMA-gegevens zijn geanalyseerd door het EMA Data Analysis Programming initiative.

Bij al deze cijfers en gegevens mag niet worden vergeten dat de meeste bijwerkingen en ook sterfgevallen niet worden gemeld. Het aantal gevallen dat niet wordt gemeld, opzettelijk of uit angst, ligt tussen 90 en 99 procent.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER Volg Frontnieuws op Telegra