De pandemie is voorbij – nu moeten er koppen rollen!

Datum:
 • woensdag 19 januari 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  Vanaf deze week is het duidelijk: Omicron biedt niet langer een basis voor vrijheidsbeperkende maatregelen.


  19-1-2022


  Wat politici en hoofdrolspelers van de vaccinatie- en gezondheidsmaffia als een catastrofe hebben proberen af te schilderen, is in feite het begin van het einde van de pandemie die nooit een pandemie was.

  Als de leugens niet langer vol te houden zijn en de hoax eindigt zal gerechtigheid moeten volgen. Nu moeten er eindelijk koppen rollen!

  Er zijn misdaden gepleegd, er is onnoemlijke schade aangericht en als gevolg van dit opzettelijk criminele beleid zijn er duizenden doden te betreuren. Dat mag niet onbestraft blijven!

  Opnieuw zat het Nederlandse Coronabeleid, gesteund door de meest incompetente en gevaarlijke regering die dit land in tientallen jaren heeft gezien, absurd verkeerd in zijn beoordeling van de variant. Opnieuw kregen degenen die geen platform krijgen in de mainstream-leugenmedia gelijk: Omicron was en is aantoonbaar niet de catastrofe die de verenigde “vaccinatie- en gezondheidsmaffia” ons probeerde wijs te maken – maar in feite het begin van het einde van de “pandemie”, zelfs volgens de logica van degenen die in het bestaan ervan geloven.

  Na Zuid-Afrika laat Groot-Brittannië nu precies die ontwikkeling zien waarvan de Minister van Volksgezondheid beweert dat het roekeloos en naïef zou zijn om daarop te hopen: Omicron was geen “gevaarlijke variant” maar in feite de natuurlijke verwezenlijking van wat de inentingscampagne tot nu toe niet heeft bereikt: groeps-immuniteit.

  De gifspuiten waar het regime maar op aan blijft dringen zorgen voor meer besmettingen met het volstrekt ongevaarlijke Omicron onder gevaccineerden dan onder vaccinvrije mensen die inmiddels een superieure natuurlijke immuniteit hebben opgebouwd tegen de Coronavariant van de griep.

  Omikron heeft het eind van de coronapandemie ingeleid. Het is milder geworden dan de griep van 2018.

  PCR-tests deden het nooit en Omicron ontduikt de vaccins zoals al 1,5 jaar voorspeld werd dat zou gebeuren, net als er al die tijd voorspeld werd dat een ‘nieuw’ virus zich ontwikkelt tot besmettelijker en minder dodelijk.

  De Nederlandse mislukking

  De “overgang naar endemiciteit” in het VK vond plaats in een bevolking met een leeftijdsstructuur die vergelijkbaar is met die van Nederland – in tegenstelling tot Zuid-Afrika, waar de reden voor de milde doorbraak van Omikron ons steeds werd verklaard door het feit dat de bevolking daar veel jonger was, waardoor het lage vaccinatiepercentage van slechts 27 procent onbeduidend was. In Groot-Brittannië zijn de vaccinatie- en herhalingspercentages vergelijkbaar met de onze – en toch is het land nu blijkbaar “over de Omikrontop” heen – en dat, let wel, ondanks het feit dat er sinds “Freedom Day” van maatregelen is afgezien en, vooral, zonder enige lockdown. Intussen nemen de nieuwe opnamen in klinieken en ziekenhuizen op het eiland in gelijke mate af net als in Nederland.

  Men moet zich afvragen hoe twee staten maandenlang tot totaal verschillende beoordelingen van de situatie zijn gekomen – en uiteindelijk is de staat die zijn burgers niet onophoudelijk heeft lastiggevallen en gevangengezet, beter af. Normaal gesproken zou het gehele Nederlandse Corona politieke establishment onmiddellijk in eendracht moeten aftreden, het einde van de pandemie zou officieel moeten worden besloten en afgekondigd door een onafhankelijke opvolgende regering – en dan zou er een onderzoekscommissie of beter een speciale rechtbank moeten worden ingesteld om de surrealistische nachtmerrie van de afgelopen twee jaar uitvoerig op te helderen. Er moeten koppen rollen, zoveel is zeker.

  Origineel in het Duits en aangepast.


  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen  1 reacties :

  Anoniem zei

  Corona of Covid geef er maar een getal aan, is al jaren bekend bij de farmacie en staat al jaren op het entingsbewijs van honden. Iedereen vaccineren is net zo achterlijk als water naar de zee dragen want als 100% van de mensen gevaccineerd zouden zijn dan zouden alle (huis) dieren gevaccineerd moeten worden omdat dieren net zo makkelijk het virus over kunnen dragen.

  Een reactie posten