COVID zwendel spat uit elkaar; het is voorbij

Datum:
 • maandag 3 januari 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 • Vanaf het begin heb ik het bewijs geleverd dat COVID een oplichterij is. Nu geven officiële instanties het bijna toe, schrijft Jon Rappoport.


  3-1-2022


  Op 29 december kondigde het hoofd van de CDC, Rochelle Walensky, tijdens een persconferentie in het Witte Huis aan dat de PCR-test positief kan uitvallen (wat betekent dat de persoon “geïnfecteerd” is) lang nadat de infectie voorbij is.

  Hier is Walensky’s citaat:

  “…mensen kunnen tot 12 weken na infectie nog steeds PCR-positief blijven testen lang nadat ze overdraagbaar en infectieus zijn.”

  Dat betekent dat in de afgelopen twee jaar MILJOENEN VALSE positieve testresultaten zijn geregistreerd als ECHT.

  Als je de implicaties daarvan niet kunt achterhalen, kan ik je niet helpen.

  Denk aan de oude Zen Koan: Wat is het geluid van één hand die klapt?

  De nieuwe versie is: Wat is het geluid van het Witte Huis perscorps na Walensky’s bekentenis?

  En het antwoord is: Niets. Nul. Stilte. En geen verbijsterde stilte. Nee. Onwetende stilte. Uitverkochte stilte.

  Geen geschreeuw. Geen ophef. Geen vragen.

  “Beste Mr. Smith, Wij van het CDC willen u mededelen dat uw positieve PCR COVID-test, afgenomen in het voorjaar van 2020, misleidend was. Er was geen bewijs dat het betekende dat u besmettelijk was. Daarom was uw isolatie, uw ziekenhuisopname, tijdens welke uw bedrijf sloot en failliet ging, uw vrouw het huis verliet en met de kinderen bij haar moeder ging wonen, uw zakenpartner zelfmoord pleegde – dat alles was onnodig. Dank u voor uw begrip.”

  Natuurlijk zullen de blinden die de blinden volgen die Fauci volgen, zeggen: “Maar… maar… de CDC kan niet zo’n grote fout hebben gemaakt… er moet een verklaring voor zijn…”


  En ja, er is een verklaring. Het CDC en andere volksgezondheidsbeambten hebben al die tijd geweten dat ze aan het oplichten waren. Een misdaad aan het plegen. Een Nuremberg-type misdaad.


  Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER   Volg Frontnieuws op Tele 

  0 reacties :

  Een reactie posten