CDC erkent dat zowel SARS-1 als SARS-CoV-2 in lab gecreëerde chimera virussen zijn

Datum:
 • maandag 10 januari 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  Vrij onderzoek verboden – wat mogen wetenschappers niet ontdekken?  CDC erkent dat zowel SARS-1 als SARS-CoV-2 in lab gecreëerde chimera virussen zijn

  —————————————————————————————————————————————–

  … of is dit de zoveelste afleidingsmanoeuvre van het almaar pijnlijker wordende feit dat het de Covid injecties zelf zijn die massale ziekte en dood veroorzaken?

  —————————————————————————–

  Vorig jaar weggelachen als een complottheorie van ‘wappies’, maar nu openlijk erkend door de Amerikaanse CDC: het SARS-CoV-2 coronavirus dat Covid-19 zou veroorzaken is een chimera virus, en kan daarom uitsluitend en alleen in een laboratorium zijn gecreëerd. Bovendien geldt dit volgens de CDC óók voor SARS-1, waar in het begin van deze eeuw even grote paniek over werd gezaaid, maar dat eveneens een storm in een glas water bleek te zijn. Ik schreef onlangs nog dat de Chinezen dit al heel lang weten, en SARS-1 als een Westerse biologische aanval hebben opgevat. Zij zouden daarom vergevorderde, mogelijk reeds in uitvoering zijnde plannen hebben ontwikkeld om het Westerse Rothschild-Rockefeller imperium ten val te brengen.

  ‘Vandaag heeft de Division of Select Agents and Toxins van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) een interim Finale Regel gepubliceerd waarmee SARS-CoV/SARS-CoV-2 chimerische virussen, voortkomend uit enige doelbewuste manipulatie van SARS-CoV-2 om nucleotiden (zuren) die coderen voor SARS-CoV virulentie factoren, aan de lijst van HHS selecte middelen en toxinen toe te voegen. Daarnaast is het werk om dit chimerische virus te creëren een ‘geheim experiment’, en vereist toestemming vooraf van de CDC voordat het experiment wordt uitgevoerd.’

  Een hersenschim

  Volgens de Van Dale is een chim(a)era een ‘dier of plant met genetische eigenschappen van twee verschillen rassen of soorten, hetgeen door het kunstmatig mengen van cellen van twee embryo’s resp. door enting tot stand is gebracht.’ (onderstreept toegevoegd). Een Chimaera (met hoofdletter) is een ‘vuurspuwend (Grieks-)mythologisch monster, met leeuwenkop, geitenlijf en slangenstaart.’

  Het afgeleide verwante chimère is een ‘droombeeld, hersenschim’; chimerisch wordt omschreven als ‘monsterachtig, hersenschimmig’. Als de afgelopen twee jaar iets een hersenschim (‘iets dat alleen in de verbeelding bestaat of mogelijk is’) is gebleken, dan is het wel de corona pandemie. Zelfs de gerenommeerde British Medical Journal heeft onlangs toegegeven dat die ‘pandemie’ alleen op het Tv-scherm en het corona dashboard bestaat.

  En vergeet ook niet de R&D president van vaccinproducent Novavax, die voor de camera’s van CNN erkende niet de beschikking te hebben over het Covid-virus, maar daar enkel een digitaal model van te hebben (!!). Ook dit was in 2020 en 2021 een ‘wappie’ complottheorie, weet u nog? Al die ‘bekende Nederlanders’ die op TV meenden een bijdrage te moten leveren aan het ongegeneerd haatzaaien tegen de mensen die iets anders durfden te beweren dan dat corona een vreselijk killervirus is, en we ons daarom allemaal tot in het oneindige met experimentele genmanipulatie stoffen moeten laten inspuiten, waarvan de vaak zeer ernstige gevolgen nooit meer ongedaan te maken zijn?


  Vrij onderzoek verboden – wat mogen wetenschappers niet ontdekken?

  De CDC heeft van meet af aan geweten dat het verhaaltje dat het coronavirus van een Chinese vis/vleesmarkt afkomstig zou zijn (de beruchte vleermuissoep) je reinste flauwekul was. Dat onderstreept nogmaals dat alle overheden hier eveneens van op de hoogte moeten zijn geweest, en de media dus in heel 2020 doelbewust een glasharde leugen hierover hebben verspreid. Niet voor niets heeft de CDC het onderzoek naar SARS-1 en SARS-2 nu ‘geheim’ (lett. restricted = beperkt) verklaard, zodat er nu speciale toestemming voor nodig is.

  De Amerikaanse overheid wil dus uit alle macht voorkomen dat wetenschappers achter de ware samenstelling van deze virussen komen, en daardoor kunnen achterhalen wie of waar deze kunstmatige pathogenen zijn gecreëerd. Of er misschien wel achter zouden kunnen komen dat de overheid deze virussen helemaal niet in zijn bezit heeft, en ze inderdaad alleen maar ‘op papier’ bestaan?

  Natuurlijk heeft Facebook de Wikileaks-Italy groep die deze informatie publiceerde meteen geblokkeerd, zogenaamd omdat dit ‘fysiek geweld’ zou kunnen veroorzaken. En wellicht klopt dat deze keer ook wel, want als miljoenen mensen wakker worden en erachter komen dat ze door hun eigen bestuurders en media enorm belazerd zijn, en ze al twee jaar lang voor helemaal niets in de ellende zijn gestort, dan is het niet ondenkbaar dat een volk wraak wil te nemen voor hun verziekte leven en toekomst.


  ‘Dus wereld, wat gaan jullie hieraan doen?’

  ‘Dus wereld, nu jullie weten dat SARS-CoV-2 in een lab werd gemaakt, en nu jullie weten dat het de overheid was die de creatie van SARS-CoV-2 heeft gefinancierd, en zo de Covid-19 uitbraak triggerde die miljoenen heeft gedood, complete economieën en bedrijven heeft geruïneerd, de persoonlijke financiën van mensen heeft verpletterd, die kinderen heeft beschadigd door sociale isolatie – wat gaan jullie hieraan doen?’ schrijft de Amerikaanse radiohost Hal Turner.

  ‘Of is een bio-aanval op uzelf door uw eigen regering iets dat u zomaar over uw kant laat gaan? Is de dood van uw familieleden door een virus dat door de overheid is gefinancierd iets dat u zomaar accepteert, zonder er iets tegen te doen?’ (1)

  Wat nu als die bio-aanval ietsje anders in elkaar zit, en het specifieke Covid-19 ziektebeeld niet wordt veroorzaakt door een (verondersteld) virus, maar door de injecties zelf, zoals ik vorig jaar al suggereerde? (Het Covid ziektebeeld – inclusief de statistieken – was immers naadloos overeenkomend met een gewone griep, totdat grote aantallen mensen waren geïnjecteerd, en plotseling steeds meer mensen geveld werden door trombose, hersenbloedingen, hartstoornissen, auto-immuunziekten, etc..


  Geplande volksopstand om weg vrij te maken voor wereldregering?

  En roept Turner hiermee op tot iets wat de hoogste echelons van de globalistische elite volgens sommige bronnen juist zouden beogen, namelijk een wereldwijde massale volksopstand tegen de huidige regeringen, zodat de chaos die ontstaat als die met geweld zijn afgezet wordt aangegrepen om een wereldregering als ‘reddende engel’ te presenteren?

  Met andere woorden: worden de verraders van hun eigen volken – door gewetenloze bestuurders die, zoals twee dagen geleden in Amsterdam, zelfs zover gaan door vreedzame demonstranten opzettelijk door de M.E. in de val te laten lokken en in elkaar te laten meppen – straks zèlf verraden door hun grote meesters achter de schermen? Offeren regeringen en parlementen nu hun eigen burgers op voor Agenda-2030 / de Great Reset (‘Build Back Better’), om straks zelf op het offeraltaar te belanden, samen met de grote media kopstukken die over belangrijke onderwerpen al jarenlang louter leugens verspreiden?

  Laten we hopen dat ‘onze’ bestuurders tijdig bij zinnen komen en weer de kant van hun volken gaan kiezen, voordat het voor beide partijen definitief te laat is.

  Xander*

  (deels) (1) Hal Turner Radio Show  0 reacties :

  Een reactie posten