Britse arts van de Nationale Gezondheidsdienst: “Laat je niet prikken! De vaccins worden binnenkort uit de circulatie genomen”

Datum:
 • donderdag 20 januari 2022
 • in
 • Categorie: ,
 • ...... de vaccins worden binnenkort uit de circulatie genomen.

  Britse arts van de Nationale Gezondheidsdienst: “Laat je niet prikken! De vaccins worden binnenkort uit de circulatie genomen”


  (Door: Julian Conradson – Vertaling: J.A. Kapteyn)

  Een arts van de National Health Service in het Verenigd Koninkrijk waarschuwde een patiënt telefonisch om geen experimentele Covid-19-prik meer te nemen, omdat de vaccins binnenkort uit de circulatie worden genomen. Hij sloeg alarm op sociale media nadat een video-opname van hun gesprek deze week viraal ging.

  In een opname van een telefonisch consult met een vrouw uit Chisester, VK, waarschuwt de arts haar dat hij informatie heeft die nog niet publiekelijk bekend is, maar die de onveiligheid van de inderhaast ontwikkelde vaccins aantoont. Het is waarschijnlijk dat de vaccins binnenkort wereldwijd zullen worden teruggetrokken. Daarom mogen zij en iedereen die zij kent zich voor hun eigen veiligheid niet laten prikken.

  “Er was niet genoeg informatie”, zegt de arts tegen de vrouw “maar nu komt er veel naar boven, vooral over jongeren met een gezond immuunsysteem. Blijkbaar is dat genoeg.”

  Op zoek naar opheldering vraagt de vrouw, die dacht dat ze hoofdpijn had van het vaccin, aan de arts wat hij bedoelt.  “Dus, voor alle zekerheid – dus je vindt dat ik geen vaccin meer moet nemen?”

  “Als je het mij vraagt, ja, dat zou mijn advies zijn”, reageert de arts.

  Nieuwsgierig waarom dit zijn professionele mening is, met name omdat de experimentele vaccins over de hele linie als veilig en effectief worden beschouwd, vraagt de vrouw of dat advies alleen voor haar geldt of ook voor iemand die jonger is. Dan draait de arts eindelijk niet meer om de hete brei heen.

  “Omdat het heel erg is, zoals ik al tegen je zei. Er komt er nu veel informatie naar boven die eerder niet beschikbaar was. Zeer binnenkort zullen alle vaccins volledig worden teruggetrokken. Deze info is echt nog maar net boven tafel. Je hoort een tijd niks op tv – waarschijnlijk omdat… [zucht] het is een lang verhaal, maar eh ja, dus al die vaccins zullen heel snel stoppen.  Mensen weten het niet, maar ja.

  Blijkbaar aangemoedigd omdat hij opening van zaken heeft gegeven, vertelt de arts over de bijwerkingen van het vaccin en adviseert de patiënt dringend om haar zus ervan te weerhouden om de volgende dag haar booster te halen. “Nee… alsjeblieft niet”, dringt de dokter aan voordat hij eraan toevoegt: “absoluut niet. [Ze] heeft het niet nodig. Alsjeblieft niet.”

  Vrijwel onmiddellijk na plaatsing identificeerden internetspeurneuzen het telefoonnummer dat in de virale video te zien is. Het telefoongesprek kwam uit het St. Richard’s Hospital in Chichester, West Sussex, Engeland. De geloofwaardigheid van de onheilspellende boodschap van de betreffende arts wordt daardoor alleen maar groter.

  Volgens InfoWars nam een voormalig lid van het Britse parlement – James F. Wells – contact op met de vrouwen die de video plaatsten om het gesprek te verifiëren.

  Van InfoWars:

  Hoewel Wells de inhoud van de oproep niet ronduit verwierp, betwijfelde hij of hij authentiek was nadat hij de zussen had bevraagd. Hij zei dat ze tegenstrijdige dingen beweerden en hij ging verder met de vraag waarom een arts zijn carrière zou riskeren door zo’n waarschuwing te geven aan iemand die hij nog nooit heeft ontmoet. “Waarom zou een enkele arts deze informatie hebben die niet openbaar is?”, vroeg Wells, eraan toevoegend: “Het betekent niet dat het niet waar is, maar het is erg dubieus.

  Als reactie op een tegenstander die beweerde dat de video nep was, antwoordde een van de zussen dat hij “zeker niet nep” is.

  Wat de waarheidsgetrouwheid misschien ook bevestigt, is dat de originele video, die werd geüpload door Twitter-gebruiker @theysayitsrare, vanwege een “regelovertreding” van het sociale mediaplatform werd verwijderd.

  Het is niet duidelijk naar welke nieuwe info de betreffende arts met zijn alarmerende beweringen verwijst, maar diverse studies hebben de afgelopen maanden wel vaak gewaarschuwd voor veel levensbedreigende bijwerkingen en langdurige complicaties van deze vaccins. Bovendien laat een analyse deze week van het Centers for Disease Control uit de VS van haar eigen gegevens over sterfgevallen een enorme piek in oversterfte zien sinds het begin van de Covid-19-pandemie. Met name sinds de uitrol van de experimentele vaccins. Dus wat is er aan de hand ?

  Bron:
  thegatewaypundit.com
  Door: Julian Conradson

  Vertaald uit het Engels door:
  J.A. Kapteyn
  (voor 
  www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten